Ce retete mr.Ilie...Ca la Aiud toti e cu colesterol si trigliceridele marite!

Ca porcu e mare si vinurile e bune rau...

Si mah, tin minte anii de glorie (?

) cand dadeam iarna la scobar ...De obicei aveam revelionul pescarilor in 02.ianuarie, pe zapada , cu vin si tuica fiarta si carnat si slana prajite...Basca ceapa rosie, jumerile si niscaiva caltabosi(imi ploua-ngura deja...

)...Si prindeam si vreo gasca de scobari si ia ghici la ce?La slanina neafumata, alba, taiata felii subtirele...Si sa vezi clenoci sariti de kil...Doamne dar ce frumos putea fi!!!!!
Acum nu mai dau la scobari (oricum nu mai prea sunt

), nu se mai fac "revelioanele" de altadata (ca lumea e ocupata sa faca bani

) si nu mai stau pe Mures...Cica e frig ...Baltile sunt inghetate si rapitorul pe Mures putin...Aiurea!S-au stricat toate in tara asta!Inainte abia plecam cu masinile de la Mures...Rupti oboi dupa Revelion!

Nu era asa trafic, nu mureau oamenii pe sosele ,iar militianul din colt te oprea doar ca sa bea o palinca impreuna cu tine de Anul Nou!Ce vremuri domne!
Oare unde sunt scobarii de altadata?!!
Si totusi...ninge!Si sper, ca daca anul trecut v-am urat "La multi ani" din zapada ,de pe malul baltii, sa-mi respect aceasta dorinta si macar Craciunul sa-l fac pe apa!

Nu la scobar ci la stiuca!Ca de aceea ninge pe un forum de rapitori!
Sa fiti iubiti!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.