merci pt recomandarea pozei mele
promit sa impart cu tine incasarile de care am sa beneficiez in urma recomandarii pozei mele

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Ce criza sa afecteze romanul,cand el saracul e tot intr-o criza.Ce sa te mai sperie acum cand inainte de '89, stateai o noapte pentru un pachet de unt sau 2 zile ptr.cateva bucati de carne.Nea Nicu ne-a antrenat pentru marele colaps si noi l-am impuscatp5ih0 scrie:ba baieti ce frumos mai povestiti voi , unu ma face sa plang aducandu-mi aminte de cum era odata, altu imi face stomacu sa grohaie a gol cu retete de carnati ,( io daca am carne de porc poa sa vina si Rattatuille sa imi faca de mancare ca nu ma uit la ea).... ce mai , asta da forum frate ! numa lume buna , veselie , mancaruri alese , povestiri stropite cu vin bun , miroase a ... MIE FOAMEEE
![]()
se vede ma ca suntem romani , in plina criza economica noua tot la distractie, mancare si bautura ne sta capuASA BAIETII MEI !!!
respecte maxime !!!
Din pacate ai dreptate!Suntem tot timpul intr-o crizailie scrie:Ce criza sa afecteze romanul,cand el saracul e tot intr-o criza.Ce sa te mai sperie acum cand inainte de '89, stateai o noapte pentru un pachet de unt sau 2 zile ptr.cateva bucati de carne.Nea Nicu ne-a antrenat pentru marele colaps si noi l-am impuscatp5ih0 scrie:ba baieti ce frumos mai povestiti voi , unu ma face sa plang aducandu-mi aminte de cum era odata, altu imi face stomacu sa grohaie a gol cu retete de carnati ,( io daca am carne de porc poa sa vina si Rattatuille sa imi faca de mancare ca nu ma uit la ea).... ce mai , asta da forum frate ! numa lume buna , veselie , mancaruri alese , povestiri stropite cu vin bun , miroase a ... MIE FOAMEEE
![]()
se vede ma ca suntem romani , in plina criza economica noua tot la distractie, mancare si bautura ne sta capuASA BAIETII MEI !!!
respecte maxime !!!:lol:Devenisera prea dure antrenamentele
![]()
mare adevar graiesti Ilie.ilie scrie:Ce criza sa afecteze romanul,cand el saracul e tot intr-o criza.Ce sa te mai sperie acum cand inainte de '89, stateai o noapte pentru un pachet de unt sau 2 zile ptr.cateva bucati de carne.Nea Nicu ne-a antrenat pentru marele colaps si noi l-am impuscat Laughing :lol:Devenisera prea dure antrenamentele Laughing Laughing