Ningeeeeee !!!!!!!!!!!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
kriss-wolf
veteran
veteran

Mesaj de kriss-wolf » 25 Noi 2008, 14:41

@p5iho
merci pt recomandarea pozei mele
promit sa impart cu tine incasarile de care am sa beneficiez in urma recomandarii pozei mele :)

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 25 Noi 2008, 14:48

@psiho

Data viitoare cand am sa inghet in halul in care am inghetat duminica promit ca te sun si te aburesc ca merge shalaul in nestire combinat cu stiuci si bibi.Si tot te fac sa vii sa ingheti cu mine vreo 4-5 ore. :lol:

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 25 Noi 2008, 14:49

la noi ploua de aseara continuu. Daca o tine asa in uikend parca as prefera sa nu particip la porcu lu socru :lol:
Si luni ma gandeam la un pescuit in salaj dar daca continua ploaia asta poate zic pas :cry:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 25 Noi 2008, 15:54

Ce bine ca a nins! Merge acum un pastrav din ala brumariu, scos din apa semi-inghetata! E greu sa il convingi la rama sau corobete dar ceva mai dornic sa guste o icra de manciuria! Insa pana sa atace stai si un sferat de ceas cu montura in apa, ca la caras! Deci adio adrenalina din sezon, acum pastravul e la fel de bataios precum ciprinidele! :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 25 Noi 2008, 16:29

luci_t scrie:la noi ploua de aseara continuu. Daca o tine asa in uikend parca as prefera sa nu particip la porcu lu socru :lol:
Si luni ma gandeam la un pescuit in salaj dar daca continua ploaia asta poate zic pas :cry:
Cel mai fericit de vremea asta pare porcul :lol: :lol:Bun carnatul :wink:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 25 Noi 2008, 16:35

p5ih0 scrie:ba baieti ce frumos mai povestiti voi , unu ma face sa plang aducandu-mi aminte de cum era odata, altu imi face stomacu sa grohaie a gol cu retete de carnati ,( io daca am carne de porc poa sa vina si Rattatuille sa imi faca de mancare ca nu ma uit la ea :lol: ).... ce mai , asta da forum frate ! numa lume buna , veselie , mancaruri alese , povestiri stropite cu vin bun , miroase a ... MIE FOAMEEE :lol:
se vede ma ca suntem romani , in plina criza economica noua tot la distractie, mancare si bautura ne sta capu :bere: ASA BAIETII MEI !!!
respecte maxime !!! :respekt:
Ce criza sa afecteze romanul,cand el saracul e tot intr-o criza.Ce sa te mai sperie acum cand inainte de '89, stateai o noapte pentru un pachet de unt sau 2 zile ptr.cateva bucati de carne.Nea Nicu ne-a antrenat pentru marele colaps si noi l-am impuscat :lol: :lol:Devenisera prea dure antrenamentele :lol: :lol:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 25 Noi 2008, 18:03

ilie scrie:
p5ih0 scrie:ba baieti ce frumos mai povestiti voi , unu ma face sa plang aducandu-mi aminte de cum era odata, altu imi face stomacu sa grohaie a gol cu retete de carnati ,( io daca am carne de porc poa sa vina si Rattatuille sa imi faca de mancare ca nu ma uit la ea :lol: ).... ce mai , asta da forum frate ! numa lume buna , veselie , mancaruri alese , povestiri stropite cu vin bun , miroase a ... MIE FOAMEEE :lol:
se vede ma ca suntem romani , in plina criza economica noua tot la distractie, mancare si bautura ne sta capu :bere: ASA BAIETII MEI !!!
respecte maxime !!! :respekt:
Ce criza sa afecteze romanul,cand el saracul e tot intr-o criza.Ce sa te mai sperie acum cand inainte de '89, stateai o noapte pentru un pachet de unt sau 2 zile ptr.cateva bucati de carne.Nea Nicu ne-a antrenat pentru marele colaps si noi l-am impuscat :lol: :lol:Devenisera prea dure antrenamentele :lol: :lol:
Din pacate ai dreptate!Suntem tot timpul intr-o criza :cry: Astazi am primit sarcina sa spun in doua zile cati oameni pot da afara din sectorul meu :cry: :cry: :cry: Mama ei de viata! Doamne dar macar de ar NINGEEEEEE!!!!Sa acopere mizeria umana!!!! :evil: :evil: :evil: :cry:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 25 Noi 2008, 19:41

tiiiiiiii,
auzi la el,"vin si tuica fiarta si carnat si slana prajite...Basca ceapa rosie, jumerile si niscaiva caltabosi"

mah zamfi,de ce vrei tu sa chinuiesti lumea?? :cry:
dar zi in continuare ca tare fain povestesti,deja ma vedeam pe malul garlei cu tuica fiarta in mana si bucata de slana in cealalta :wink: :lol:

@ fario,

sezonul la Bradisor este in plina desfasurare,pe fata,fara nici o jena. :evil:
se pescuieste la pastrav in draci,saptamana trecuta,erau pescari gramada la cele doua turnuri (si nu numai)
ilie scrie:Ce criza sa afecteze romanul,cand el saracul e tot intr-o criza.Ce sa te mai sperie acum cand inainte de '89, stateai o noapte pentru un pachet de unt sau 2 zile ptr.cateva bucati de carne.Nea Nicu ne-a antrenat pentru marele colaps si noi l-am impuscat Laughing :lol:Devenisera prea dure antrenamentele Laughing Laughing
mare adevar graiesti Ilie.

dar vin si eu sa intreb acuma pe voi,ce criza?? care criza??
zamfi,nu cumva asta este pretextul de a mai scapa de niste oameni si a mai face ceva curatenie?? fara sa mai fi nevoit sa dai acele salarii compensatorii si fara sa mai faca gat sindicatele??
eu sincer cred ca da si poate ca in cele mai multe cazuri se exagereaza.
oricum,pe cine a lovit criza??intreprinderile mari si foarte mari,cele mici ramand in continuare sa duca greul.
voi ce ziceti?? cum resimtiti asta??la ce nivel??
poate un moderator rupe acest topic si incepem un alt subiect,se aproba?? :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 25 Noi 2008, 19:52

Nuuu.Nu omorati carnatii,mamaliga si muraturile. :twisted: Va rog. :lol: :lol:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 25 Noi 2008, 20:12

ilie,
stai ma calm ca nici eu nu renunt la delicatese,dar tocmai in ideea de a nu amesteca "criza" cu carnatii,ziceam sa incepem un alt topic pe tema "crizei"

Scrie răspuns