Ningeeeeee !!!!!!!!!!!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
am auzit ca v-ati distrat pe cinstekriss-wolf scrie:P5iho nu ai venit ieri la peste cu mine si cu Fishi ...
ai pierdut o partida memorabila.. am prins un vant de toata frumusetea, mai rar asa exemplar. baltile partial inghetate daca te mai intrebai care e starea baltilor pe la fagaras.
si vezi ca de maine iar se anunta ninsori.
10% emo... stau bine

- kriss-wolf
- veteran
- kriss-wolf
- veteran
- kriss-wolf
- veteran
pssst sa nu te auda nevasta-mea cu regimul astaCucu Ionel scrie:Eu, de la 120 kg. am dat jos 11 in doua luni, fara sa fac sala sau alta miscare. Nu mai mananc paine, nici macar cu ciorba, supa, pate sau gem!![]()
![]()

Si acum parca imi amintesc de jumatea buna a familiei cum ma trezea la 5 dimineata sa mergem la pescuit. Si afara erau -5 grade. Asta se intampla cand inca nu eram casatoriti. Acum spune pas pescuitului

he he, voi sunteti "grei"?
eu am 1.92m si 115-117 kg. am reusit sa slabesc acum cativa ani, dar cand ajung pe la 100 ma ia cu ameteli si crize de spasmofilie.
asa ca daca as reusi sa ajung la 110kg ar fi perfect, fiind fost sportiv de performanta si avand o alura atletica nu sunt diform datorita greutatii, e repatizata cam peste tot.
mai e varsta si sunt si gurmand
eu am 1.92m si 115-117 kg. am reusit sa slabesc acum cativa ani, dar cand ajung pe la 100 ma ia cu ameteli si crize de spasmofilie.
asa ca daca as reusi sa ajung la 110kg ar fi perfect, fiind fost sportiv de performanta si avand o alura atletica nu sunt diform datorita greutatii, e repatizata cam peste tot.
mai e varsta si sunt si gurmand

Michael va recomanda Regulamentul forumului