Ningeeeeee !!!!!!!!!!!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 23 Noi 2008, 11:18

18 % emo.....deh poate k sunt eu mai tanar si ushor :lol: :lol:

p5ih0
veteran
veteran

Mesaj de p5ih0 » 23 Noi 2008, 14:11

apropo de fumat, am 7 zile de cand nu mai fumez :lol: nu ca le-ar numara cineva :lol1: e dificil da merge, acu ceva timp m-am mai lasat un an de zile de ele si dupaia m-am apucat iar, mare idiotenie :datz: da in anuu ala m-am si ingrasat 20 de kg, de data asta tre sa fiu mai atent :lol:

@hell - stim noi ca tu asculti tokio hotel seara pe intuneric :lol: :lol:

de nins nu mai ninge da e un frig de iti vine sa bei palinca cu carafa

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 23 Noi 2008, 15:00

@tavi
Hai mai frate ce tu nu mai stii de gluma?Ma refer la chestia cu cotidianul normal... :lol:

@adiwolf
Asta cu biserica nu e o treaba rea...Cred :P Ca uite acum am ajuns de la Sibiu ...tot fara masina... :cry: Da' cred ca ma supar si ma car in Italia ,via Germania...E greu cu timpul liber! :evil: Apropo de topic:ningea viscolit azi dimineata prin Apoldu ,dar la Sibiu era soare ! Da' frig frate!!!! :wink:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 23 Noi 2008, 16:35

Na,mi-a iesit 10%.De unde-i am si pe aia? :lol: :lol:Hell smecherul si-a schimbat mesajul,zicea ceva de batrani :lol: :lol:

PODOSU DOREL
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PODOSU DOREL » 23 Noi 2008, 17:27

pe aici citiva fulgi incearca sa-si faca aparitia.Timisul a cresut si s-a tulburat urit

@ Adi cum sa nu te ingrasi ca de cite ori vreau sa vorbesc cu tine pe mes vad acelasi mesaj "sint la masa"....mai bine l-ai asculta pe Tavi

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 23 Noi 2008, 21:07

ilie scrie:Na,mi-a iesit 10%.De unde-i am si pe aia? :lol: :lol:Hell smecherul si-a schimbat mesajul,zicea ceva de batrani :lol: :lol:

shut up...i kill you :lol: :lol: :lol: says achmed the dead terorist :lol: :lol:

\@pshio...curios de unde numele la userul tau :lol: :lol:

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 23 Noi 2008, 21:36

pe aici ninge. a nins si azi noapte un pic si acum a inceput iar. si mai bate si un vant....

bai fratilor, astia cu greutate, puneti mana de la mana si dati-mi si mie vreo 15 kg. cand va aud ca vreti sa slabiti...si io nu stiu cum sa ma ingras...
The WORST day fishing is better than the BEST day working!

p5ih0
veteran
veteran

Mesaj de p5ih0 » 23 Noi 2008, 23:14

HellRAISER scrie:
ilie scrie:Na,mi-a iesit 10%.De unde-i am si pe aia? :lol: :lol:Hell smecherul si-a schimbat mesajul,zicea ceva de batrani :lol: :lol:

shut up...i kill you :lol: :lol: :lol: says achmed the dead terorist :lol: :lol:

\@pshio...curios de unde numele la userul tau :lol: :lol:
useru asta il am de vreo 5-6 ani si e valabil pt toate chestiile vrute si nevrute la care am user, sa nu mai stau sa ma gandesc , oare aici ce user am ... asa il am peste tot. cand l-am infiintat :lol: ca sa zic asa, eram mare gamer :oops: si am vrut sa ii zic pe romaneste , nu psycho sau mai stiu io cum , sa vina din romanescu pisho... si sa lase loc de dubii :lol: psiho-pat, psiho-motric, psiho-log, etc.. sau psiho-etc :P

pensionaru
veteran
veteran

Mesaj de pensionaru » 24 Noi 2008, 07:53

fisherman scrie:pe aici ninge. a nins si azi noapte un pic si acum a inceput iar. si mai bate si un vant....

bai fratilor, astia cu greutate, puneti mana de la mana si dati-mi si mie vreo 15 kg. cand va aud ca vreti sa slabiti...si io nu stiu cum sa ma ingras...

Ca sa vezi ce suflet mare am ti le dau eu pe toate cele 15.
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"

kriss-wolf
veteran
veteran

Mesaj de kriss-wolf » 24 Noi 2008, 11:25

P5iho nu ai venit ieri la peste cu mine si cu Fishi ...
ai pierdut o partida memorabila.. am prins un vant de toata frumusetea, mai rar asa exemplar. baltile partial inghetate daca te mai intrebai care e starea baltilor pe la fagaras.
si vezi ca de maine iar se anunta ninsori.
10% emo... stau bine

Scrie răspuns