Ningeeeeee !!!!!!!!!!!
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Inteles!adiwolf scrie:pai si cine si ce te opreste (te-a oprit???)zamfi scrie:Asa sefu, ca dupa miscarea aia sarim de 120 de kile fiecare... Shocked Laughing Laughing Laughing Da' sa stii ca eu m-as risca la un pescuit cu tine! Wink
eu??!!
nu imi aduc aminte,ba din contra![]()
si mai lasa draqu chestia cu "sefu", s-a dus,gata s-a terminat![]()
apropo,baieti ca vad ca mai sunt si altii ca mine,cum va descurcati cu kg??
ca parca imi vine sa ma apuc de fumat iarasi
De pescuit...nu am momentan masina
Cu kg e de belea...Auzi la omu' ca nu mai serveste paine deloc...Chiar greu! Desi rezultatele se vad.In iarna trecuta, faceam sala saptamanal, nu mai serveam dupa orele 18, nu am mai consumat alcool DELOC doua luni si am ajuns la 89 kg!!!!La un H de cca 1,86 m
Toate sacrificiile au fost cu un scop...Dupa ce am ratat obiectivul(
De fumat nu mai fumez de 5 ani ,dar nu-mi pare rau!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Pai la mine se cumuleaza fumatul, kilogramele in plus, sedentarismul si ... anii (ca am trecut de 40).adiwolf scrie:apropo,baieti ca vad ca mai sunt si altii ca mine,cum va descurcati cu kg??
ca parca imi vine sa ma apuc de fumat iarasi
Prin urmare am inceput sa vizitez doctorii (cam des
Miscarea mi-a cam lipsit anul asta pentru ca Prutul a fost mai mereu mare si tulbure ... pentru ca merg mai mult cu masina ... pentru ca petrec mai multe ore la birou !
Asa ca fumatul - acum ca ai renuntat - cauta sa nu-l reincepi.
Ala cotidian(a se citi -cu sotia ) sau ceva reteta specialaTavi scrie:Ma daca vreti sa slabiti io va recomand secsu.
Ca cica actele de infidelitate(
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Cotidian? Cu sotia?zamfi scrie:Ala cotidian(a se citi -cu sotia ) sau ceva reteta specialaTavi scrie:Ma daca vreti sa slabiti io va recomand secsu.![]()
Ca cica actele de infidelitate(![]()
![]()
) ard mai multe calorii...Si putem manca si un pic de paine...
Binenteles, crestineste, cu un pahar de vin!
Tu esti in luna de miere?
La punctul b)
Doamne-ajuta!
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
@ilie,
tu vrei sa ma ai pe constiinta??
@ zamfi
mah,mai dute si tu la biserica ce naiba,
barca o facusi praf,masina ai vanduto,de baut nu mai bei,de treaba ailalta nu te mai intreb
cu tigarile astea,e greu al draqu,dar in ianuarie de ziua mea,vreu sa imi fac cadou 1an de abstineta - la tigari mah
si daca tot reusesc cu tigarile,trebuie sa incep sa dau jos si kg,drept pt care am renuntat de ceva timp la meniurile normale si am trecut la fara paine sau deaia graham + vegetale si carnita de pui sau peste la gratar,dar........
pastele mamii lui de cantar,parca e batut in cuie
Tavi,nu radea mah,ho ca iti vine randul si tie,stai sa te apropii de varsta critica
nu iti doresc,pe bune,deci ferestete ca draqu de tamaie de mancare si baga secs la greu

si scuze pt deturnarea topicului
tu vrei sa ma ai pe constiinta??
@ zamfi
mah,mai dute si tu la biserica ce naiba,
barca o facusi praf,masina ai vanduto,de baut nu mai bei,de treaba ailalta nu te mai intreb
cu tigarile astea,e greu al draqu,dar in ianuarie de ziua mea,vreu sa imi fac cadou 1an de abstineta - la tigari mah
si daca tot reusesc cu tigarile,trebuie sa incep sa dau jos si kg,drept pt care am renuntat de ceva timp la meniurile normale si am trecut la fara paine sau deaia graham + vegetale si carnita de pui sau peste la gratar,dar........
pastele mamii lui de cantar,parca e batut in cuie
very intersting ioaneIoan S scrie:Tavi a scris:
Ma daca vreti sa slabiti io va recomand secsu.
Da ... da ... numai sa fie facut studenteste . Wink
Adica are efect ... cu conditia sa regulezi ... nemincat.
Pentru ca daca maninci regulat ... efectul nu va fi cel scontat Twisted Evil ...
Tavi,nu radea mah,ho ca iti vine randul si tie,stai sa te apropii de varsta critica
nu iti doresc,pe bune,deci ferestete ca draqu de tamaie de mancare si baga secs la greu
si scuze pt deturnarea topicului