Mah, hai sa va inveselesc nitel!

Uite , de curand la o partida de stiuca...Balta naturala, foarte aproape de soseaua nationala(cam prea aproape

)...Pescari...normal garla!Si de spinning si de stationar, cum ii sta bine unei balti de rapitori.Pe la amiaza ,in linistea pestilor (

) , se auzeau anumite onomatopee ,aparute ,ciudat ,datorita consumului exagerat de vin de Ciumbrud...Agitatie mare, povesti, sticlute (mai da-i in lupa mea de militieni!), indemnuri la nesupunere civica (in ce priveste legislatia piscicola, of course)

si in toiul scandalului , pardon al pescuitului, un amic se hotaraste!Scoate un ciomag (el ii zicea bat...) , agata miseleste in tripla pe tata carasilor (de-i avea intr-o boasca) si dupa ce ne avertizeaza printr-un fel de mormait/grohait ca cica"Dati-va-n lupa mea ba ,sa nu va iau!" face un lanseu hotarat, de zile mari!Mai la mijloc, la adanc ,ca doar acolo ii place sa stea...Am uitat sa precizez ca soseaua era amplasata,cu totul si cu totul intamplator

, in spatele lui...Masini..ca in Romanica

Deci,sa reviin:arunca baiatul cu carasoiul din toti rarunchii...Interesant este ca in urmatoarea secunda, printre aburii de vinisor alb superior, vedem ca zboara pluta, plumbul, ma rog instalatia omului. Dar tata carasilor...nimic!Da' nimic beton frate! Ne sucim rapid spre strada (ca urmare a unui strigat de atentionare) si vedem animalul planand bine merci si poposind in plin trafic pe parbrizul unei autoutilitare! A dracu animalu' ca dadea si din coada! Parca...
Va imaginati ca soferul dubei ,instantaneu ,incepe niste manevre de evitare a lui nea carasu!Panica frate in sosea! Noi cu rasuflarea taiata, martori muti a unei intamplari pescaresti(

).Beutorul, pardon amicul cu lanseul, arunca instantaneu batul jos din mana si infunda disperat mainile in buzunare cu scopul vadit de a trece de coate...Care va sa zica nici usturoi nu mancase , nici gura...Norocul betivilor ,ma rog al unor pescari, face ca totul sa fie ok si doar scrasnetul de frane ne ramane apasat in urechi.Totul se termina cu bine, cu hohote de ras si noi sticle defiland cu frenezie la marginea hotaraului dintre vis si realitate...
Hai sa mai traim si sa trecem criza mondiala!Sa o trecem , dar unde?Palaria ei de viata!
Doamne ce bine ca ninge!!!!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.