Ningeeeeee !!!!!!!!!!!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 25 Noi 2008, 20:35

Mah, hai sa va inveselesc nitel! :wink: Uite , de curand la o partida de stiuca...Balta naturala, foarte aproape de soseaua nationala(cam prea aproape :P )...Pescari...normal garla!Si de spinning si de stationar, cum ii sta bine unei balti de rapitori.Pe la amiaza ,in linistea pestilor ( :?: ) , se auzeau anumite onomatopee ,aparute ,ciudat ,datorita consumului exagerat de vin de Ciumbrud...Agitatie mare, povesti, sticlute (mai da-i in lupa mea de militieni!), indemnuri la nesupunere civica (in ce priveste legislatia piscicola, of course) :twisted: si in toiul scandalului , pardon al pescuitului, un amic se hotaraste!Scoate un ciomag (el ii zicea bat...) , agata miseleste in tripla pe tata carasilor (de-i avea intr-o boasca) si dupa ce ne avertizeaza printr-un fel de mormait/grohait ca cica"Dati-va-n lupa mea ba ,sa nu va iau!" face un lanseu hotarat, de zile mari!Mai la mijloc, la adanc ,ca doar acolo ii place sa stea...Am uitat sa precizez ca soseaua era amplasata,cu totul si cu totul intamplator :P , in spatele lui...Masini..ca in Romanica :wink: Deci,sa reviin:arunca baiatul cu carasoiul din toti rarunchii...Interesant este ca in urmatoarea secunda, printre aburii de vinisor alb superior, vedem ca zboara pluta, plumbul, ma rog instalatia omului. Dar tata carasilor...nimic!Da' nimic beton frate! Ne sucim rapid spre strada (ca urmare a unui strigat de atentionare) si vedem animalul planand bine merci si poposind in plin trafic pe parbrizul unei autoutilitare! A dracu animalu' ca dadea si din coada! Parca... :lol:
Va imaginati ca soferul dubei ,instantaneu ,incepe niste manevre de evitare a lui nea carasu!Panica frate in sosea! Noi cu rasuflarea taiata, martori muti a unei intamplari pescaresti( :shock: ).Beutorul, pardon amicul cu lanseul, arunca instantaneu batul jos din mana si infunda disperat mainile in buzunare cu scopul vadit de a trece de coate...Care va sa zica nici usturoi nu mancase , nici gura...Norocul betivilor ,ma rog al unor pescari, face ca totul sa fie ok si doar scrasnetul de frane ne ramane apasat in urechi.Totul se termina cu bine, cu hohote de ras si noi sticle defiland cu frenezie la marginea hotaraului dintre vis si realitate...
Hai sa mai traim si sa trecem criza mondiala!Sa o trecem , dar unde?Palaria ei de viata! :twisted: :lol: :lol:
Doamne ce bine ca ninge!!!!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 25 Noi 2008, 22:14

Am tot citit topicul si ma minunez... mediu destins, aerisit, prietenos... copci, slanina, carnatzi si palinci... asa da... ...nu a zis nimeni nimic de cozonaci....fara nu merge... :P Mie imi place sa bag cate o tzigara buna de foi si un strop de whiskey... cu gheatza bineinteles, ca e destula... :wink: Nu stiu sa fac carnatzi,da stiu sa-i mananc, nu stiu sa fac palinca, da stiu sa o beau :lol: Stiu sa fac copci, dar din pacate aici unde sunt eu nu o sa am ocazia...
Pentru cei care cocheteaza cu suta de kile si mai mult, si care au un morcov undeva... :lol: (no offence) Uitati-va la poza asta si zicetzi si voi cate sute de kile sunt pe gheatza... plus fotografu care nu se vede, si care, by the way, acu vre-o catziva ani a avut ghinionul sa se rupa gheatza sub el, la Voila, la 7 dmineatza... a facut baie, in februarie, dar a ramas pe metereze... Acu face parte din lotul national de copca viteza si taie niste copci de te lasa nervii... :lol: Uitati-va aici...

http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=5069

http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=5236

p5ih0
veteran
veteran

Mesaj de p5ih0 » 26 Noi 2008, 00:25

la asa gheatza , nu mie frica nici daca stau sa pescuiesc dintr-un buldozer incalzit pe gheatza :lol:

@wolf - astept incasarile maine :lol:
@fishi - nu vin nici daca vii sa ma iei din pat :lol: , dar in sinea mea mi-as pune niste intrebari sa fiu sincer :roll: :lol:

apropo de criza, pe mine nu m-a afectat cu nimik inca, dar din pacate stiu oameni care sunt pusi in asteptare sau dati afara de la locu de munca si de la fabrici mari si din companii mici :?
si nu cred ca are rost sa mai deschidem un topic separat pe tema asta, nu ma deranjaza cu nimik ca vorbim despre detoate :D atata timp cat e atmosfera faina ... vorbim si de telenovele din partea mea :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 26 Noi 2008, 01:48

Auzi ,tigari de foi,visichi,cozonac,te-ai haladit rau Shoot.Cica vine criza.Care?Poate aia de fiere si ficat:lol: :lol:

kriss-wolf
veteran
veteran

Mesaj de kriss-wolf » 26 Noi 2008, 08:36

la brasov a inceput lapovita daca era cineva curios

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 26 Noi 2008, 09:37

Aici crisul alb a ajuns maro si maare.
si ca sa fiu "on topic" ati auzit voi de pogacele cu jumari?? is delicioase si merg bine cu vin pe malul apei cand e cu minus afara. Intr-o parte in haina tin vinul si in cealalta punga cu pogacele, sa ramana la temperatura constanta :wink:
P.S. pe mine m-a lovit in fericire criza asta care nu se simte in romania. Incasarile au scazut simtitor :cry:

Mos Martin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mos Martin » 26 Noi 2008, 09:54

Pogacele cu jumari si un vin de Ciumbrud, pe malul garlei . 8) Nici nu mai conteaza ca nu " trage" pestele .

kriss-wolf
veteran
veteran

Mesaj de kriss-wolf » 26 Noi 2008, 10:00

weather update : NINGE !!!!!!!!!!!!

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 26 Noi 2008, 10:39

Mos Martin scrie:Pogacele cu jumari si un vin de Ciumbrud, pe malul garlei . 8) Nici nu mai conteaza ca nu " trage" pestele .
nu stiu cum e vinu ala de Ciumbrud, dar o cadarca de Minis luata direct din butoi, asa pe sub mana, ar fi ideala pe frig puternic. Dar consumata moderat ca altfel cu tot frigu de afara te pune in fund. Si-i mare pacat de bete, ca tare usor se rup dupa neste vin in exces :lol:

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 26 Noi 2008, 10:51

bah cand v-aud cu carnatii si suncile! :mrgreen:
moldova update: ploua de azi dimineata, cred ca se fac noroaiele cat casa... :cry:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Scrie răspuns