Sunt alti ziaristi (ma rog, vorba vinemusKloiu scrie:
PS:Mercic pt reclama (buna) Gerula. Sa-mi zici cat ma costa?
mecanic si piese pentru nissan pathfinder 1990
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Cu lacrimi Bastus!
Sperare humanum est
. Nu-i masina de Bucuresti, consumul e undeva la limita de sus a normalului pentru masina asta. Banuiesc ca mai poti scadea nitel schimband filtru de aer, bujii, filtru de benzina, dar sub 20 in Bucuresti n-o sa vezi vreodata. Daca ai mers prin centru cu ea la ore de varf cred ca e chiar bine reglata.
Cu lacrimi Bastus!
Degeaba ti se pare, cauta si tu manualul proprietarului pentru modelul asta de masina (se gasesc relativ usor pe net) si o sa vezi ce consum dau aia in mediu urban. La ce e in manual mai pui un 20% si-l obtii pe ala real din Bucuresti. Uita-te la filtrul de aer si daca-i murdar schimba-l, de acolo mai poti ciupi ceva, sa cobori sub 25%.
Daca n-ai mai avut masini cu motoare mari pe benzina poate parea aberant consumul, dar cam astea sunt datele problemei. Asta e si motivul pentru care masini (unele chiar foarte bine intretinute) de genul asta se dau la preturi mici.
Daca n-ai mai avut masini cu motoare mari pe benzina poate parea aberant consumul, dar cam astea sunt datele problemei. Asta e si motivul pentru care masini (unele chiar foarte bine intretinute) de genul asta se dau la preturi mici.
Cu lacrimi Bastus!
26% este prea mult chiar si pentru un 3000 v6.....sa vbesc maine cu mecanicii de la nissan sa vedem daca se regleaza ceva la masina asta cu toate ca eu cred ca ai ceva defect care are ceva de spus in sistemul de gestiune electronica .....ti se aprinde un bec galben la bord care are ca simbol un motor sau ceva asemanator?
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....