mecanic si piese pentru nissan pathfinder 1990
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
mecanic si piese pentru nissan pathfinder 1990
tocmai mi-am luat un pathfinder din 90, pentru noroaie
imi puteti recomanda un mecanic bun ( rezonabil la pret ) la care sa duc masina de acum ?
piese la ea pe unde as gasi, tot second-hand ?
de exemplu, pentru inceput mi-ar trebui un vas de expansiune si un maner interior de portiera stanga.....
imi puteti recomanda un mecanic bun ( rezonabil la pret ) la care sa duc masina de acum ?
piese la ea pe unde as gasi, tot second-hand ?
de exemplu, pentru inceput mi-ar trebui un vas de expansiune si un maner interior de portiera stanga.....
- costica_fishing
- veteran
la cati bani te-a dus distractia?
Cand eram student, ma dadeam din cand in cand cu unu de 2,7 V6, pe benzina! Consuma 18 % in oras!
masina aia se rasturnase si nici macar nu se sparsesera geamurile
Avea 2,3 tone si un bullbar de daramai orice gard fara sa se indoaie! marfa masina!
Ma gandeam si eu la un diesel...desi inca nu stiu daca se merita...pe urma tre sa mergem la pescuit numai cu masina mea!
Cand eram student, ma dadeam din cand in cand cu unu de 2,7 V6, pe benzina! Consuma 18 % in oras!

masina aia se rasturnase si nici macar nu se sparsesera geamurile

Avea 2,3 tone si un bullbar de daramai orice gard fara sa se indoaie! marfa masina!
Ma gandeam si eu la un diesel...desi inca nu stiu daca se merita...pe urma tre sa mergem la pescuit numai cu masina mea!

near the beer
-
- veteran
Gerula scrie:in oras 20-25, afara 15. Asta daca e totul bine reglat. Atentie ce cauciucuri pui pe ea, asta daca vrei sa n-ai deceptii mari apropo de trecutul prin noroaie.
damn! asta e tanc, nu gluma!

cine si-ar lua o masina cu asa un consum?

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team