mecanic si piese pentru nissan pathfinder 1990
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
-
- utilizator constant
multumesc mult baieti, am retinut
deocamdata sper sa nu mai apara nimic
tocmai mi-am luat pompa de apa si curea de distributie, si am gasit si un "nea" sa le schimbe
apropos de consum, nu sunt nabab, dunarea e aproape ( 80 km ), mergem mai multi si fara gipan intrii mai greu daca ai vreun an ploios....
daca tot veni vorba, sa trecem la vesnicul subiect de discutie, GAZ
ce ziceti ?
deocamdata sper sa nu mai apara nimic
tocmai mi-am luat pompa de apa si curea de distributie, si am gasit si un "nea" sa le schimbe
apropos de consum, nu sunt nabab, dunarea e aproape ( 80 km ), mergem mai multi si fara gipan intrii mai greu daca ai vreun an ploios....
daca tot veni vorba, sa trecem la vesnicul subiect de discutie, GAZ
ce ziceti ?

-
- utilizator constant
- costica_fishing
- veteran
Baga-i!danr scrie: daca tot veni vorba, sa trecem la vesnicul subiect de discutie, GAZ
ce ziceti ?
O sa consume 20% inafara, dar tot te scoti!

Io am un Cielo. Fac in jur de 1000 km/saptamana. Cafeaua de dimineata o beau la Rompetrolul din Fetesti mai des decat acasa.
I-am bagat gaz! Consuma 11% (lua 8 benzina).
Inafara ca mai faci inca o revizie la 10.000 (sa schimbe filtru, s-o regleze), ceva drumuri la RAR (cu programarea de rigoare), nervi ca iti crapa furtunele, iar atunci cand se deregleaza iti consuma 35%, alte probleme n-ai!
Da' te costa un plin 800.000.

Spor la lucru, ca sa nu zic noroc!

near the beer
gaz?neeeeeeeeedanr scrie: alte pareri la GAZ ?
motorina tata,e mai sfanta si destul de ieftina daca nu tii la marca(camionagii te servesc la juma de pret)
dar asta implica alt motor,asa ca....
oricum ai bulan dane la chilipiruri,ba barca,ba masina,hmmmm ,sa te intreb ce ai facut cand erai mic?

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.