misule, las-o asa ca e bine!
alex,
te rog frumos, spune-mi si mie ce-a fost dupa ce-ai gasit asociatia din germa? ti-au cerut banii pe tot anul si a trebuit sa lasi si un pic de sapga, pe motiv ca nu aveau sa-ti dea rest. stii ca la noi se mai intampla din astea.
deci cum a fost? tot asa tree sa astepti pana termina blonda vopsita sa-si faca manichiura? ti-au zis ziua buna la intrare sau tot asa se uitau la tine printre gene, pe stilu' "tu ce ...matii vrei?". cum ati discutat, prin semne?
daca-ar fi tot ca la noi, prima problema de care s-ar lovi turistul cu dorinta de permis banui eu asa c-ar fi exact cele 4 clase, hai 8, din dotarea functionarului public.
sa nu-mi zici ca si la front desk stam bine de tot, te rog eu sa nu insisti!
nu de alta, dar as sti pe unde pot face niste pozne cu mutre ale unor vasnici paznici care apara resursa tarii. asa bine se vede din prima ca-s motivati si dotati cu profunda intelegere a lucrurilor, doamne pazeste. crapa astia de ras pe aici, mai bine lipsa.
dupa ce epuizam povestea ta despre za germens, trecem un pic si la tarile alea unde permisul e la liber prin benzinarii sau se ia mintenas la orice ora de la primarie, sau nu are sens?

))
despre pescuit, nimic, cum trage stiuca la nemti?