Mathias from Austria

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 18 Oct 2007, 23:04

[quote="tudor"]Asa e Alex. Numai Eugen trebuie atacat, nu ? :twisted:[/quote]

Pai daca-i dintre putinii care tin la tavaleala pe site ce vrei , nu vezi ca unii se caca-n tufa la prima replica sau trec la lovituri sub centura , unde dracu ii sportivitatea de altadata hahaha!!!

Fir Intins!!!

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 18 Oct 2007, 23:06

SF scrie: Pai daca-i dintre putinii care tin la tavaleala pe site ce vrei , nu vezi ca unii se caca-n tufa la prima replica sau trec la lovituri sub centura
Fir Intins!!!
Vrem nume! :D :(

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 18 Oct 2007, 23:20

[quote="Alex_"]

Permisul pe o saptamana m-a costat mai mult decat ala pe un an la noi. Nu stiu daca mi-a cerut spaga, dar n-am lasat-o pe duduie sa se caute de aia doi eurocenti. Si cum rup oleaca de germana n-am discutat prin semne. Apropo, daca dai prin Germania nitel o sa ai surpriza sa constati ca nu toata lumea vorbeste engleza. Uluitor, nu?.[/quote]

Io am pescuit gratis in Germania . M-am dus la burgermeister si i-am zis " Ich bin ein Berliner " , dupa care am adaugat repede in romaneste " si vreau sa pescuiesc" . Si asa am pescuit doi ani de zile pe apele comunei . Nu o saptamina ca si tine si aia contra-cost .
Ai dreptate , nemtii nu prea vorbesc engleza , nu-s asa de studiosi ca noi , la noi in Delta si tintarii zumzaie in engleza , fiecare lipovean avind minimu doua diplome in engleza , defapt daca zici ca vorbesti germana nu inteleg de ce o trebuit sa folosesti engleza pe acolo ? sper cel putin ca atunci cind ai lasat aia doi centi la duduie ai folosit engleza cu accent scotian , ca sa o derutezi , totusi nu avem faima de scotieni hahaha!!!

Fir Intins!!!

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 18 Oct 2007, 23:24

SF scrie:
Alex_ scrie:
totusi nu avem faima de scotieni hahaha!!!

Fir Intins!!!
Aici te contrazic:

Uitate-n urma pe forum si-ai sa vezi insinuari la adresa unor colegi cum c-ar purta kilt :lol:

(L)Indiciu: topicul cu novacii lu' Gerula. Comedie! :lol: :lol: :lol:

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 18 Oct 2007, 23:49

SF scrie: Ai dreptate , nemtii nu prea vorbesc engleza , nu-s asa de studiosi ca noi , la noi in Delta si tintarii zumzaie in engleza , fiecare lipovean avind minimu doua diplome in engleza , defapt daca zici ca vorbesti germana nu inteleg de ce o trebuit sa folosesti engleza pe acolo ? sper cel putin ca atunci cind ai lasat aia doi centi la duduie ai folosit engleza cu accent scotian , ca sa o derutezi , totusi nu avem faima de scotieni hahaha!!!

Fir Intins!!!
Ma intreb unde ai vazut tu comparatii intre procentajul de vorbitori de engleza la noi si la nemti in postul meu? :roll: Sau unde m-ai vazut spunand ca a trebuit sa folosesc engleza? (constatarea ca nemtii, in special cei sariti de 40 de ani, nu prea servesc engleza, au facut-o alti romani care erau cu mine si care nu vorbeau boaba nemteste).

De altfel am impresia ca la voi nici nu prea conteaza ce spune interlocutorul, parerea mea e ca si tie, si lui Eugen va place doar sa va auziti vorbind.

Eu cred ca primarului i-ai spus "ich bin ein Frankfurter" si de-aia te-a lasat :oops:.

Onesti, pune si tu un link ca eu sunt mai nou si ma scoti din joc.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 19 Oct 2007, 00:13

[quote="Alex_"]

Eu cred ca primarului i-ai spus "ich bin ein Frankfurter" si de-aia te-a lasat :oops:.[/quote]

Vezi ca am pretins un pic de sportivitate mai sus , vezi ca si altii pot sa coboare daca-i cazu , incearca sa te pastrezi in limitele uzuale ca daca nu o sa te joci pe aici singur cu frankfurteru in minuta .
Inca ceva , daca te apuci foarte sigur de afirmatii si acuzatii , in momentu in care ti se pune o intrebare referitoare la chestia respectiva, mai intii raspunzi la intrebare , dupa aia continui discutia , parca asa ii frumos .

Fir Intins!!!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 19 Oct 2007, 06:50

Alex_ scrie: Tudor, gresesti grav, in Germania exista politie de frontiera.
Si oare pe ce frontiera isi duce pasii? Ca am pescuit o gramada pe frontiera Germaniei si nu le-am vazut urmele!

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 19 Oct 2007, 08:11

MihaiV scrie:
Si oare pe ce frontiera isi duce pasii? Ca am pescuit o gramada pe frontiera Germaniei si nu le-am vazut urmele!
Si eu am fost de multe ori pe acolo si nu i-am vazut. Dar daca Alex spune ca exista asa o fi. Banuiesc ca traiesc ascunsi si camuflati, asa suprvaegheaza mai bine. :lol:

Alex, nu am pomenit de delta pentru ca pescuitul industrial nu face bun menaj cu cel sportiv. Cata vreme vor fi plase peste tot nu voi pune piciorul.

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 19 Oct 2007, 08:29

MihaiV scrie:
Pe care frontiera a Germaniei ai pescuit, nu te supara ca intreb?

Tudor, nu sunt plase chiar peste tot, asta e alta exagerare stil Eugen.

SF, ma asteptam sa nu intelegi. Berliner-ul e si el o gogoasa (la propriu) :lol:. Iar contextul e totul, nici tu nu esti JFK, nici in jurul orasului de care vorbeai nu turnau rusii betoane.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 19 Oct 2007, 10:07

Alex_ scrie: Pe care frontiera a Germaniei ai pescuit, nu te supara ca intreb?
Nu ma supar si-ti raspund, chiar daca nu vad ce importanta are: cu Olanda. Sau asta nu se pune?

Închis