Mathias from Austria

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 24 Oct 2007, 19:21

[quote="eugen"]:))))

Ete-ma si comunist si tradator de tara, fata in fata cu un domn veritabil, care gandeste modern cu logica contemporana.

D-aia imi tot pui aceeasi placa si nu vrei sa intelegi ca “problemaâ€

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 24 Oct 2007, 19:49

Alex_ scrie:
Ionut, chiar sunt curios daca Mathias asta exista, cand zici ca mergeti la pescuit?

da, exista, am vorbit cu el la tel ;)

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 24 Oct 2007, 21:15

Vorbitul la telefon e una, vazutul fata in fata si pescuitul sunt alta ;).

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 24 Oct 2007, 21:20

Alex_ scrie:Vorbitul la telefon e una, vazutul fata in fata si pescuitul sunt alta ;).
si ca sa fi tu multumit maine ma voi intalni cu el la un suc/bere ;)

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 24 Oct 2007, 21:27

Alex_ scrie:
E clar, la tine nici nu conteaza ce zice interlocutorul :lol:.
Parca pentru tine conteaza !

Fir Intins!!!

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 24 Oct 2007, 21:47

SF scrie:

Fir Intins!!!
Daca nu conta nu ma deranjau balivernele insirate de Eugen despre Dunare, PG, rauri si ce s-a mai nimerit pe acolo. Cred ca de fapt n-am dat suficienta atentie acelui
eugen scrie: sorry for the sad news, but without a guide you stand no chance in the neighburhood of bucharest.
care era probabil cheia intelegerii "devastatoarei" descrieri. :lol: Din pacate intregul paragraf era formulat cam confuz, si poate a inteles omul ca i se ofera servicii de ghid pentru "fishing for other creatures", ca sa-l citez din nou pe eugen :lol:.

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 24 Oct 2007, 22:31

Ionut, invita-i si pe baietzii astia (Eugen si Alex) la o Gambrinus cu austriacul. S-o punetzi de-o reconciliere. Sau de-un forum on-topic.
Toate cele bune!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 24 Oct 2007, 23:45

Alex_ scrie:
SF scrie:

Fir Intins!!!
Daca nu conta nu ma deranjau balivernele insirate de Eugen despre Dunare, PG, rauri si ce s-a mai nimerit pe acolo. Cred ca de fapt n-am dat suficienta atentie acelui

Deocamdata sintem trei persoane care am zis ca am pescuit in Germania , si sint niste dicrepante intre ce ai scris tu si ce au scris acele trei persoane , sau nu conteaza . Se pare ca ii mai usor pentru straini sa-si ia permis in Germania decit pentru nemti insasi . Ti-am dat si legislatia , si daca te uiti vezi ca au legi pentru straini . Ar trebui sa ne areti si tu legea romaneasca , sa vedem daca-i la fel de usor , sau ..stai sa ghicesc, nu conteaza , zice Alex ca-i tot una si mergem inainte . Tu nu vezi ca vine lumea din Delta cu fata cazuta , nu vezi ca-n fiecare an ii o brambureala cu permisele ceva de vis , cauta discutiile despre PG pe forum , de bogate ce-s apele concursurile se fac pe bibani si pe amenajari , uite ce de capturi se fac , numa altii is nebuni de merg prin alte tari la pescuit , discutiile despre braconaj is niste inventii , asa ceva nu exista , si altele care nu le mai pomenesc pentru ca ma trezesc ca-mi ponegresc tara sau spun baliverne . Uitate pe site-uri de afara , is de doua ori mai prosti pescari ca noi da au peste , nu cred ca-i zi sa nu dea careva de vreo plasa , vezi ce de plase gasesc aia pe afara sau vezi cit se discuta pe teme . Crezi ca daca ar avea probleme la nivelu nostru nu le-ar discuta , crezi ca noua nu ne-ar placea sa vorbim mai mult despre pescuit cit despre permise , legi , braconaj , mizerie , poluare , setci , gaz , dinamita , asociatii ,paznici , administratori de balti , etc.
Normal , tu te-ai dus prin Germania si cum erau cam toate pe la locu lor ti s-o parut grozav ca nemti nu vorbesc engleza , ce bine de pescaru roman care in fiecare an are nevoie de trei luni pin sa stie cum si unde isi scoate permisu , basca ca se incurca si-l trimit paznicii acasuca , are niste capturi care nu-i reflecta valoare da reflecta ce-i in balta , da el ii norocos pentru ca stie engleza . Am mai vazut din astia .

Fir Intins!!!

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 25 Oct 2007, 00:05

@Sf...am ziso odata...si am so mai zic odata...esti tare omule..... :respekt: :bere:

@moderatori de pe acest topic....nu vi se pare k a cam luato aiurea discutile pe topicul asta.... :?:

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 25 Oct 2007, 09:01

:))

sf, never mind...

domnu alex, te bagi la un pescuit cu mine? pe bune, hai sa merem sa prindem niste pesti, sa vedem cam cat de usor mai sunt de gasit.

micile mele conditii: sa fie in primavara, pe dunare, in zona de granita, prin apropiere de bucuresti ca sa ramanem on topic, sa fie locuri unde vom gasi peste si nu vom vedea setci, nici o barca cu generator trecand agale, niciun baboier cu halau si fara jepcari.

acuma te las pe tine sa decizi cam in ce luna am putea incepe distractia anul viitor si la ce specie vom da.

hai sa te vad ce alegi, is tare curios daca ai fost vreodata la peste pe dunare. go public pe partea asta, nu-mi place sa discut de locuri de felul meu, dar de data asta se merita.

ionut care ma stie o sa-i traduca si lui mathis si mergem impreuna acolo unde stii tu ca-i asa o poezie.

astept mutarea ta cu nerabdare

Închis