Alex_ scrie:SF scrie:
Parca pentru tine conteaza !
Fir Intins!!!
Daca nu conta nu ma deranjau balivernele insirate de Eugen despre Dunare, PG, rauri si ce s-a mai nimerit pe acolo. Cred ca de fapt n-am dat suficienta atentie acelui
Deocamdata sintem trei persoane care am zis ca am pescuit in Germania , si sint niste dicrepante intre ce ai scris tu si ce au scris acele trei persoane , sau nu conteaza . Se pare ca ii mai usor pentru straini sa-si ia permis in Germania decit pentru nemti insasi . Ti-am dat si legislatia , si daca te uiti vezi ca au legi pentru straini . Ar trebui sa ne areti si tu legea romaneasca , sa vedem daca-i la fel de usor , sau ..stai sa ghicesc, nu conteaza , zice Alex ca-i tot una si mergem inainte . Tu nu vezi ca vine lumea din Delta cu fata cazuta , nu vezi ca-n fiecare an ii o brambureala cu permisele ceva de vis , cauta discutiile despre PG pe forum , de bogate ce-s apele concursurile se fac pe bibani si pe amenajari , uite ce de capturi se fac , numa altii is nebuni de merg prin alte tari la pescuit , discutiile despre braconaj is niste inventii , asa ceva nu exista , si altele care nu le mai pomenesc pentru ca ma trezesc ca-mi ponegresc tara sau spun baliverne . Uitate pe site-uri de afara , is de doua ori mai prosti pescari ca noi da au peste , nu cred ca-i zi sa nu dea careva de vreo plasa , vezi ce de plase gasesc aia pe afara sau vezi cit se discuta pe teme . Crezi ca daca ar avea probleme la nivelu nostru nu le-ar discuta , crezi ca noua nu ne-ar placea sa vorbim mai mult despre pescuit cit despre permise , legi , braconaj , mizerie , poluare , setci , gaz , dinamita , asociatii ,paznici , administratori de balti , etc.
Normal , tu te-ai dus prin Germania si cum erau cam toate pe la locu lor ti s-o parut grozav ca nemti nu vorbesc engleza , ce bine de pescaru roman care in fiecare an are nevoie de trei luni pin sa stie cum si unde isi scoate permisu , basca ca se incurca si-l trimit paznicii acasuca , are niste capturi care nu-i reflecta valoare da reflecta ce-i in balta , da el ii norocos pentru ca stie engleza . Am mai vazut din astia .
Fir Intins!!!