Mathias from Austria
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Eu am scris serios ce-am facut eu acolo ca sa pescuiesc (cumparat permis etc). Tu ai facut mistouri ieftine despre burgmeister si vorbit romaneste, din care nu se intelegea nimic. Scuze daca nu te-am luat in serios, dar nu prea era cazul.SF scrie:
Deocamdata sintem trei persoane care am zis ca am pescuit in Germania , si sint niste dicrepante intre ce ai scris tu si ce au scris acele trei persoane , sau nu conteaza . Se pare ca ii mai usor pentru straini sa-si ia permis in Germania decit pentru nemti insasi . Ti-am dat si legislatia , si daca te uiti vezi ca au legi pentru straini .
Legatura dintre legea romaneasca in materie de PG si concursurile pe bibani de pe amenajari e cam neclaraSF scrie: Ar trebui sa ne areti si tu legea romaneasca , sa vedem daca-i la fel de usor , sau ..stai sa ghicesc, nu conteaza , zice Alex ca-i tot una si mergem inainte . Tu nu vezi ca vine lumea din Delta cu fata cazuta , nu vezi ca-n fiecare an ii o brambureala cu permisele ceva de vis , cauta discutiile despre PG pe forum , de bogate ce-s apele concursurile se fac pe bibani si pe amenajari , uite ce de capturi se fac , numa altii is nebuni de merg prin alte tari la pescuit , discutiile despre braconaj is niste inventii , asa ceva nu exista , si altele care nu le mai pomenesc pentru ca ma trezesc ca-mi ponegresc tara sau spun baliverne . Uitate pe site-uri de afara , is de doua ori mai prosti pescari ca noi da au peste , nu cred ca-i zi sa nu dea careva de vreo plasa , vezi ce de plase gasesc aia pe afara sau vezi cit se discuta pe teme . Crezi ca daca ar avea probleme la nivelu nostru nu le-ar discuta , crezi ca noua nu ne-ar placea sa vorbim mai mult despre pescuit cit despre permise , legi , braconaj , mizerie , poluare , setci , gaz , dinamita , asociatii ,paznici , administratori de balti , etc.

Ce-am spus eu e doar ca legea e la fel in materie de PG pentru romani si pentru strainii rezidenti.
Eugen, eu zic sa alegi o zi cu vant de 80 de kilometri la ora, cu lapovita, ca sa-mi demonstrezi ca nu se prinde peste in Romania. Aropo, baboieri cu halau sunt si in SUA, berechet, altfel n-ar fi asa de infloritor comertul cu halauri (sau halaie, cum o fi pluralul). Cu japcarii iar nu stiu cum e, sa arunce primul piatra ala care n-a tras vreodata mai tare de jig cand a vazut ca sare chinezescul de zici ca se ineaca vreunul.

Problema e de fapt la setci si generatoare, infiinteaza tu vreo firma prospera, care sa creeze locuri de munca intr-un sat de-ala falit de langa Dunare si fac pariu ca s-ar mai rari generatoarele. Pana atunci vezi cum il cheama pe fratele lui Omar Hayssam.
Daca vrei facem prinsoare ca-mi scot pG-ul intr-o zi, cu tine martor. Zi ce pui la bataie.
La fel de neclara ca si cu faptu ca nemti nu vorbesc majoritatea engleza , sau cu baboierii americani . Ajutama sa vad legatura intre legea romaneasca in materie de PG si aia care dau cu halau in America .Alex_ scrie:
Legatura dintre legea romaneasca in materie de PG si concursurile pe bibani de pe amenajari e cam neclara :lol:.
Fir Intins!!!
-
- utilizator constant
Alex prin tot ceea ce spui acolo ii dai dreptate lui eugen. numai ca el numeste efectele tu vrei sa-l contrazici insirandu-i cauzele. e ca si cum ti-ai da cu stangu'n dreptu' ...Alex_ scrie: ...Cand va creste si la noi nivelul de trai, cand masa zilnica nu va mai fi o problema nici in cel mai amarat catun, o sa avem si ape bogate in peste...
Problema e de fapt la setci si generatoare, infiinteaza tu vreo firma prospera, care sa creeze locuri de munca intr-un sat de-ala falit de langa Dunare si fac pariu ca s-ar mai rari generatoarele...
Carping Club
alex tata,
lasa vrajeala si zi-ne un singur loc pe o raza de 100km unde putem merge la dunare fara sa vedem din alea descrise de mine fals si pe langa subiect. zi-mi si in ce luna si la ce specie avem sanse sa prindem ceva, incepand din ianuarie si pana la 1 iunie.
asta inseamna juma de an, perioada care este conditionata de inca doua mici detalii de sistem si cateva chestiuni sezoniere care se intampla cu regularitate.
haide baga repejor, ca sa-mi dau seama daca vorbesc cu un ageamiu sau doar mi se pare.
lasa vrajeala si zi-ne un singur loc pe o raza de 100km unde putem merge la dunare fara sa vedem din alea descrise de mine fals si pe langa subiect. zi-mi si in ce luna si la ce specie avem sanse sa prindem ceva, incepand din ianuarie si pana la 1 iunie.
asta inseamna juma de an, perioada care este conditionata de inca doua mici detalii de sistem si cateva chestiuni sezoniere care se intampla cu regularitate.
haide baga repejor, ca sa-mi dau seama daca vorbesc cu un ageamiu sau doar mi se pare.

Eu zic sa dai in judecata statul roman la Haga, ca te jeneaza cu prohibitia.
Oricum, la cat de cald a fost anul asta, daca tu n-ai dat in avat prin ianuarie nu cred ca eu sunt ageamiul.
Tentativa de a afla locuri la Dunare e usor hilara
.
Mirceaef, citeste nitel in legatura cu ce subiecte am spus eu ca bate eugen campii. Asta cu generatoarele nu era printre ele.

Mirceaef, citeste nitel in legatura cu ce subiecte am spus eu ca bate eugen campii. Asta cu generatoarele nu era printre ele.