Mathias from Austria

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 25 Oct 2007, 09:28

si arata-mi si mie unde mi-ai aratat asa clar ca ai demonstrat ca bagam baliverne referitor la pg, sunt tare curios ca eu am ratat pasajul pesemne. de fapt las ca-mi arati la primavara ce simplu si usor e. iti dau tie permisul sa-mi scoti pg daca tot te misti repede.

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 25 Oct 2007, 20:07

SF scrie:

Deocamdata sintem trei persoane care am zis ca am pescuit in Germania , si sint niste dicrepante intre ce ai scris tu si ce au scris acele trei persoane , sau nu conteaza . Se pare ca ii mai usor pentru straini sa-si ia permis in Germania decit pentru nemti insasi . Ti-am dat si legislatia , si daca te uiti vezi ca au legi pentru straini .
Eu am scris serios ce-am facut eu acolo ca sa pescuiesc (cumparat permis etc). Tu ai facut mistouri ieftine despre burgmeister si vorbit romaneste, din care nu se intelegea nimic. Scuze daca nu te-am luat in serios, dar nu prea era cazul.

SF scrie: Ar trebui sa ne areti si tu legea romaneasca , sa vedem daca-i la fel de usor , sau ..stai sa ghicesc, nu conteaza , zice Alex ca-i tot una si mergem inainte . Tu nu vezi ca vine lumea din Delta cu fata cazuta , nu vezi ca-n fiecare an ii o brambureala cu permisele ceva de vis , cauta discutiile despre PG pe forum , de bogate ce-s apele concursurile se fac pe bibani si pe amenajari , uite ce de capturi se fac , numa altii is nebuni de merg prin alte tari la pescuit , discutiile despre braconaj is niste inventii , asa ceva nu exista , si altele care nu le mai pomenesc pentru ca ma trezesc ca-mi ponegresc tara sau spun baliverne . Uitate pe site-uri de afara , is de doua ori mai prosti pescari ca noi da au peste , nu cred ca-i zi sa nu dea careva de vreo plasa , vezi ce de plase gasesc aia pe afara sau vezi cit se discuta pe teme . Crezi ca daca ar avea probleme la nivelu nostru nu le-ar discuta , crezi ca noua nu ne-ar placea sa vorbim mai mult despre pescuit cit despre permise , legi , braconaj , mizerie , poluare , setci , gaz , dinamita , asociatii ,paznici , administratori de balti , etc.
Legatura dintre legea romaneasca in materie de PG si concursurile pe bibani de pe amenajari e cam neclara :lol:. Nu cred ca-i de vina politia de frontiera ca patronul X nu tine si el cativa salai in balta. Cand va creste si la noi nivelul de trai, cand masa zilnica nu va mai fi o problema nici in cel mai amarat catun, o sa avem si ape bogate in peste.
Ce-am spus eu e doar ca legea e la fel in materie de PG pentru romani si pentru strainii rezidenti.

Eugen, eu zic sa alegi o zi cu vant de 80 de kilometri la ora, cu lapovita, ca sa-mi demonstrezi ca nu se prinde peste in Romania. Aropo, baboieri cu halau sunt si in SUA, berechet, altfel n-ar fi asa de infloritor comertul cu halauri (sau halaie, cum o fi pluralul). Cu japcarii iar nu stiu cum e, sa arunce primul piatra ala care n-a tras vreodata mai tare de jig cand a vazut ca sare chinezescul de zici ca se ineaca vreunul. :lol:
Problema e de fapt la setci si generatoare, infiinteaza tu vreo firma prospera, care sa creeze locuri de munca intr-un sat de-ala falit de langa Dunare si fac pariu ca s-ar mai rari generatoarele. Pana atunci vezi cum il cheama pe fratele lui Omar Hayssam.

Daca vrei facem prinsoare ca-mi scot pG-ul intr-o zi, cu tine martor. Zi ce pui la bataie.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 25 Oct 2007, 20:53

Alex_ scrie:
Legatura dintre legea romaneasca in materie de PG si concursurile pe bibani de pe amenajari e cam neclara :lol:.
La fel de neclara ca si cu faptu ca nemti nu vorbesc majoritatea engleza , sau cu baboierii americani . Ajutama sa vad legatura intre legea romaneasca in materie de PG si aia care dau cu halau in America .

Fir Intins!!!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 25 Oct 2007, 20:56

Alex_ scrie:Eugen, arunci vorbe-n vant. Obtinerea PG-ului este la fel de usoara pentru un strain rezident in Romania ca si pentru un roman, dupa cum am demonstrat. Asadar ce i-ai spus tu omului erau gogosi, scurt pe doi
Unde ai demonstrat , ca nu vad .

Fir Intins!!!

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 25 Oct 2007, 21:11

Daca imi amintesc bine am citat lista actelor necesare pentru obtinerea PG-ului de catre un strain rezident.

Pacat ca nu vezi legatura cu baboierii americani, daca te uitai atent peste ce-a scris eugen cred ca o intelegeai.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 25 Oct 2007, 21:29

Te inteleg , te inteleg...

Fir Intins!!!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 25 Oct 2007, 21:45

:datz:

mirceaef
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de mirceaef » 26 Oct 2007, 09:17

Alex_ scrie: ...Cand va creste si la noi nivelul de trai, cand masa zilnica nu va mai fi o problema nici in cel mai amarat catun, o sa avem si ape bogate in peste...
Problema e de fapt la setci si generatoare, infiinteaza tu vreo firma prospera, care sa creeze locuri de munca intr-un sat de-ala falit de langa Dunare si fac pariu ca s-ar mai rari generatoarele...
Alex prin tot ceea ce spui acolo ii dai dreptate lui eugen. numai ca el numeste efectele tu vrei sa-l contrazici insirandu-i cauzele. e ca si cum ti-ai da cu stangu'n dreptu' ...
Carping Club

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 26 Oct 2007, 12:18

alex tata,

lasa vrajeala si zi-ne un singur loc pe o raza de 100km unde putem merge la dunare fara sa vedem din alea descrise de mine fals si pe langa subiect. zi-mi si in ce luna si la ce specie avem sanse sa prindem ceva, incepand din ianuarie si pana la 1 iunie.

asta inseamna juma de an, perioada care este conditionata de inca doua mici detalii de sistem si cateva chestiuni sezoniere care se intampla cu regularitate.

haide baga repejor, ca sa-mi dau seama daca vorbesc cu un ageamiu sau doar mi se pare. :twisted:

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 26 Oct 2007, 19:07

Eu zic sa dai in judecata statul roman la Haga, ca te jeneaza cu prohibitia. :lol: Oricum, la cat de cald a fost anul asta, daca tu n-ai dat in avat prin ianuarie nu cred ca eu sunt ageamiul. :twisted: Tentativa de a afla locuri la Dunare e usor hilara :lol:.
Mirceaef, citeste nitel in legatura cu ce subiecte am spus eu ca bate eugen campii. Asta cu generatoarele nu era printre ele.

Închis