Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
In primavara cand mi-am luat motorul pentru barca am zis sa intru in legalitate si am alergat ca disperatul sa imi fac toate hartoagele...si dai si lupta si nu te du la peste ca n-ai toate actele...Adelin scrie:Eu am depasit de mult poblemele legate de PG.... sa va spun care e secretul: luati-va barca!!! De aici o sa decurga o serie nesfarshita de alte probleme mult mai MARI decat un scoaterea unui nenorocit de PG.
Sa vedetzi de cate hartzoage ai nevoie sa intri pe Dunare(vorbesc de tronsonul Caras-Severin -> Mehedinti).
eh, si tu acum, n-auzi ca tara e frumoasa si are grija de cetatenii ei (de unii dintre eidanr scrie: ... deci este vorba despre un sistem idiot care da, inseamna o tara idioata
iar eu personal urez multa multa m--e celor care patroneaza si gestioneaza acest sistem, si care trag foloase din banii mei
Alex_ scrie:Dane, nu polemica e problema, am spus cum am facut eu la Oltenita, altul spune ce-a patit el, e OK, fiecare cu argumentele lui. Dementa e chestia asta cu "gerula". Cum i se termina munitia lui Beria de Pantelimon, pac mai asmute trei insi cu "gerula".