Mathias from Austria

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 06 Noi 2007, 10:20

PENTRU CELULA....... deci nu pentru tine alex_........ inca te mai astept cu pizzele calzone si fireste cu sticlele de cola asezonate sa imi priasca pizza..... de preferinta sa o aduci calda altfel o refuz si mai faci un drum sa aduci alta hahahahahahhahahahahahahahahhaha :lol: :twisted: :lol: :twisted: :lol: :twisted: :lol:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 06 Noi 2007, 10:25

incepe sa-si faca efectul cafeaua.

domnu alex, tin sa-ti zic inainte sa interpretezi: ca dai la pesti mici nu este deloc o jignire, e o chestie normala ca din astia ne-au mai ramas.

tree sa fii nascut sub niste stele si sa mergi la xxx cam des, cum face de pilda vije aici de fata, altfel e tot mai dificil sa iei ceva rasarit, like big catfish & mreana.

dan care baga pe cele zone de ani si e maniac rau mai ia si el greuceni, dar din ce stiu nu bigcatfish & mreana.

zi-mi deci tu, locurile tale, alea de la oltenita pe care ai refuzat sa le vizitam impreuna in primavara, tin pesti din astia asa multi de simti nevoia sa-mi dai rutodel in doze indistriale?

in alta ordine de idei, daca prin absurd nu am dat gherla, un prieten ma roaga sa te intreb daca nu cumva mai ai cizmulitele astea si nu le vinzi.

http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=814

fara misto, zau!

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 06 Noi 2007, 10:26

SERBANELE !!!!!! UNDE ESTI ??????? vin'degraba sa ne luninezi daca este "celula" sau nu...... :lol: :twisted: :lol: ...iesi de la naftalina un pik sa distrugi molia celula hahahahaha :twisted:

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 06 Noi 2007, 10:30

Dane, vezi ca mi-am pus o poza la profil. Mai mult decat ca l-am invitat pe eugen la mine la firma sa-i dau un suc si sa vada ca nu sunt gerula nu vad ce puteam sa fac, omeneste vorbind. Si pe vijelie l-am chemat cu mine la pescuit sambata, zicea aseara ca nu poate si ca oricum i se pare mare taxa unde merg eu. Intre timp vad ca a inceput si el sa aiba revelatii.

Oricum, toata povestea asta cu "gerula" are clar iz de nebunie. Cand am gasit forumul asta am crezut ca poate aici se schimba informatii utile despre pescuit. Pe urma am dat de unul (eugen) care isi porcaia tara, mandru sa arate ce engleza de balta stie el. Iar in final vad ca pentru 5-6 oameni deja nu mai conteaza cine sunt si ce am de spus, conteaza ca un tacanit pe care ei il cunosc crede ca eu sunt "gerula". Sa fiti sanatosi frate, cum am pescuit pana acum fara voi ma descurc si de acum incolo.

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 06 Noi 2007, 10:31

Adelin scrie:Eu am depasit de mult poblemele legate de PG.... sa va spun care e secretul: luati-va barca!!! De aici o sa decurga o serie nesfarshita de alte probleme mult mai MARI decat un scoaterea unui nenorocit de PG.
Sa vedetzi de cate hartzoage ai nevoie sa intri pe Dunare(vorbesc de tronsonul Caras-Severin -> Mehedinti).
In primavara cand mi-am luat motorul pentru barca am zis sa intru in legalitate si am alergat ca disperatul sa imi fac toate hartoagele...si dai si lupta si nu te du la peste ca n-ai toate actele...

Dupa ce am fost perfect "legal" da-i cu barca pe Dunare si in jus si in jos poate vine controlu sa ma dau mare ca's autorizat...si MUMU...nici un control.

De la Turnu Magurele pana pe Sfantu Gheorghe de la inceputul anului pana acu, nu m-a intrebat nimeni nici macar cat e ceasu...

Nu ma deranjeaza deloc situatia insa ma tem ca daca vreodata o sa imi cera cineva actele nu o sa mai stiu ce vrea de la mine... :lol:
Spining....Prea bun ca sa fie light...

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 06 Noi 2007, 10:33

ti-am spus azi ce bine arati in poza?:)) hahahahhahaha :lol: :twisted: :lol:

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 06 Noi 2007, 10:33

eu vad ca se schimba destule informatii utile pe forumul asta
in afara de asta, mie mi se pare ca te-ai complacut destul in polemici aiurea, deci nu te victimiza ca n-ai de ce
tu decizi daca polemizezi sau nu, iar eugen are dreptul sa-si exprime o realitate despre tara asta, chiar daca unora nu le place

daca intrii in hora cu baietii, joci ca n-ai ce face :)

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 06 Noi 2007, 10:37

Dane, nu polemica e problema, am spus cum am facut eu la Oltenita, altul spune ce-a patit el, e OK, fiecare cu argumentele lui. Dementa e chestia asta cu "gerula". Cum i se termina munitia lui Beria de Pantelimon, pac mai asmute trei insi cu "gerula" :lol:.

mirceaef
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de mirceaef » 06 Noi 2007, 10:37

danr scrie: ... deci este vorba despre un sistem idiot care da, inseamna o tara idioata
iar eu personal urez multa multa m--e celor care patroneaza si gestioneaza acest sistem, si care trag foloase din banii mei
eh, si tu acum, n-auzi ca tara e frumoasa si are grija de cetatenii ei (de unii dintre ei :D )

mi s-a intamplat la oltenita sa iau viza pg in ziua depunerii. am fost atent cu baiatu de la poarta, am bananait catev ore pe malu dunarii m-am intors dupa amiaza si era gata. DAR musai am pierdut o zi inainte in care am vizat permisul la asociatie, am platit taxa la cec, ce draku mai e de facut. adica in total iti f..ti doua zile si mai faci si aproape 300 de km pt o nenorocita de viza.

asa comparativ, in SUA m-am dus la un supermarket, le-am aratat pasaportul si ai dreak capitalisti m-au pus sa platesc taxa pe un an. 20$. permis valabil pe toate apele statului respectiv. am pescuit si pe ocean (alta mancare de peste acolo) dar cel mai impresionat am ramas de apele de munte. efectiv nu te poti pisha intr-un rau de munte ca vine frate pastravu' impotriva curentului si te loveste in "baraj" :D
daca o minte normala poate deduce ca la ei e ca la noi, deh, asa o fi ... poate suntem noi prea mofturosi ...
Carping Club

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 06 Noi 2007, 10:37

Alex_ scrie:Dane, nu polemica e problema, am spus cum am facut eu la Oltenita, altul spune ce-a patit el, e OK, fiecare cu argumentele lui. Dementa e chestia asta cu "gerula". Cum i se termina munitia lui Beria de Pantelimon, pac mai asmute trei insi cu "gerula" :lol:.

:lol: :twisted: :lol:

Închis