Mathias from Austria

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 06 Noi 2007, 01:34

Nu stiu cand ai dat tu ultima oara de zici ca nu-i cine stie ce salau :roll:. Eu am fost acum trei sapatamani si mi-a placut rezultatul. Daca vrei sa vii mai am un loc in barca, trebuie doar sa-ti platesti taxa.

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 06 Noi 2007, 01:36

Alex_ scrie:Nu stiu cand ai dat tu ultima oara de zici ca nu-i cine stie ce salau :roll:. Eu am fost acum trei sapatamani si mi-a placut rezultatul. Daca vrei sa vii mai am un loc in barca, trebuie doar sa-ti platesti taxa.

intra pe mess ca ti-am dat mesaj pe privat ca nu vreau sa stricam topicul asta distrus :lol: :twisted: :lol: :lol: :lol:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 06 Noi 2007, 01:40

"Nu aveti mesaje noi in aceasta cutie pentru mesaje"

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 06 Noi 2007, 03:01

Vijelie zice ca nu da cat cer aia pe Cernica, dar m-a luminat in tainele gandirii eugenice (sau eugeniei?) :lol: Se pare ca acest gerula a fost si el in Germania, iar Beria din Pantelimon a ajuns la concluzia ca un singur roman a vizitat tara cu pricina. Esti tare mestere, mai baga. :lol:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 06 Noi 2007, 07:49

Alex_ scrie:Eu ma retrag. Daca voua vi se pare normal sa vina un smecheras care se crede buricul pamantului si sa-si porcaie tara .
Mai tu confunzi termenii. Una e porcaiala si alta e prezentarea realitatii. Daca asta e viata romanului vrei sa cadem pe spate de fericiti si sa multumim din inima partidului?
Alex_ scrie: la noi, fara mare bataie de cap,
Fara mare bataie de cap ti se pare tie, caci probabil esti invatat cu statul la coada si a ajuns sa-ti chiar faca placere, dar mie nu-mi convine sa bat sute de kilometri si sa pierd o zi doar pentru a obtine PG-ul. Oare la noi de ce nu se poate rezolva prin posta? Sunt dispus sa platesc mai mult si sa stau 10 minute la posta, dar nu sa pierd o zi intreaga!
Alex_ scrie:m-as fi asteptat ca printre glume sa-si povesteasca si altii experientele.
Si? Nu ti-am povestit ca la holandeji nu vazui pui de granicer si nici PG nu-mi trebui?

Si mai e o faza faina: sa te plimbi la noi pe plaja si sa faci baitza nu-ti trebuie PG, dar daca vrei sa pescuiesti de pe mal musai sa ti-l faci! Frumoasa tara, mandrii ai ei ostasi!

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 06 Noi 2007, 09:48

Scuza-ma, am zis ca nu mai particip la aceasta discutie absudra. N-are rost. Tu nici macar nu mi-ai raspuns la intrebarea despre judetul pentru care ai PG. Ca nu se sta nici macar la coada de o persoana cred ca nu mai conteaza.
Geme tara de dizidenti, pacat ca s-au trezit toti dupa '89. :lol:

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 06 Noi 2007, 09:53

Alex_ scrie:Vijelie zice ca nu da cat cer aia pe Cernica, dar m-a luminat in tainele gandirii eugenice (sau eugeniei?) :lol: Se pare ca acest gerula a fost si el in Germania, iar Beria din Pantelimon a ajuns la concluzia ca un singur roman a vizitat tara cu pricina. Esti tare mestere, mai baga. :lol:
[/color

in primul rand cred ca am tocit degeaba tastele "vorbind" cu tine pana la 3 si 10 minute azi noapte ....nu dau atatia bani pentru motivul care ti l-am zis....NU IMI PERMIT! ...

in al doilea rand Eugen imi este ca un frate asa ca lasa-l in pace si hai sa ne vedem fiecare de telescobilitele noastre...ok? :wink:

in al treilea rand sta intr-o zona "buna" respectiv Baneasa si nu in pantelimon sau unde crezi tu ca ti-ar fi vecin.... :twisted: (in damaroaia sigur nu sta) :wink: :twisted:

de tare este cu siguranta tare si de cap "la modul ca il duce capul" si la pescuit unde poate sa dea clasa multora care se cred buni....inclusiv mie :lol: :wink: :oops: :twisted:

deci....fir intins la balta unde mergi singur cu 800mii/zi si sa vedem pozele cu renumitii salai la galeria foto :lol: :wink: :twisted:

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 06 Noi 2007, 09:55

Eu ma retrag. Daca voua vi se pare normal sa vina un smecheras care se crede buricul pamantului si sa-si porcaie tara pentru ca nu-l primeste politistul de frontiera cu covorul rosu pe fasie, asta e. Am povestit cum e si pe la altii, mai civilizati, am zis cum am rezolvat eu la noi, fara mare bataie de cap, m-as fi asteptat ca printre glume sa-si povesteasca si altii experientele.

Cu eugeni de-astia n-o sa ajungem unde-s acum nemtii nici intr-o suta de ani.
eugen are dreptate

procedura standard la pg, daca nu ai relatii, presupune doua deplasari in orasul unde trebuie sa-l scoti, una pentru depunere si una pentru ridicare
considerand ca eu din bucuresti am fost pe dunare anul atat in zona oltenita, cat si in zona giurgiu si in zona turnu magurele
3 zone x 2 zile inseamna 6 zile pierdute si cam 1400 km de deplasare
in afara de asta, mai merg pe dunare si pe zona calarasi, deci mai imi trebuie 4 inscrieri la 4 asociatii care gestioneaza zonele respective

deci ca cetatean al patriei noastre, iubitor de pescuit la dunare, trebuie sa ma inscriu la 4 asociatii, sa pierd 6 zile si sa fac 1400 km cel putin ca sa pot merge la pescuit pe cateva zone de dunare pana la 200-300 km distanta de bucuresti

permisele de pescuit se elibereaza optimist vorbind prin februarie martie
stiti ce vantoare de pescari practica frontiera la giurgiu anul trecut in ianuarie, cand era soare frumos si toata lumea vroia la pescuit ?
ii fugareau prin padure cu jandarmii

daca mergi cu un prieten sau sau cu un insotitor pe frontiera, respectivii sunt in neregula
insotitorul nefiind pescar, nu are permis deci nu poate lua pg
fara pg, nu are voie sa fie prezent pe frontiera de stat, deci
ramane la latitudinea politistului daca da amenda sau este intelegator
e normal ?

am vrut si eu sa merg la pastrav la munte pe rau , intr-o sambata ca tot omul
m-am interesat, si autorizatie nu puteam primi pe malul apei, trebuia mers la ocol
la ocol sambata nu iti dadea nimeni, trebuia mers vineri
ca la tampiti

in alta ordine de idei, platesti un permis, sau 3-4 permise ca sa ce, sa ai dreptul sa pescuiesti pe o apa salbatica neprotejata, poluata, braconata, pescuita industrial in mod legal, si nepopulata niciodata
deci sunt bani pentru ce ?
taxa de jmecher cred ca se numeste, si cred ca se poate deschide o discutie despre cine beneficiaza de acesti bani, banii mei si ai celor care trebuie sa plateasca permis

deci este vorba despre un sistem idiot care da, inseamna o tara idioata
iar eu personal urez multa multa m--e celor care patroneaza si gestioneaza acest sistem, si care trag foloase din banii mei

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 06 Noi 2007, 10:01

deci este vorba despre un sistem idiot care da, inseamna o tara idioata
iar eu personal urez multa multa m--e celor care patroneaza si gestioneaza acest sistem, si care trag foloase din banii mei

adevar ai grait fratioare :wink: :twisted: :lol: la ultima parte cu trasul la m--e chiar si cu gheata ma bag sigur....tu doar sa zici cand este chindia hahahahhahahahahahahahaha :lol: :wink: :twisted: :lol:

mirceaef
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de mirceaef » 06 Noi 2007, 10:04

vijelie,
unde ai mai vazut tu user inregistrat pe forum de trei saptamani care asa, din prima, tropaie marunt din buze pe orice topic, nu conteaza care, competitii, barci, vize si pg ... nu ti se pare suspect? asta scrie intr-o zi cat altii intr-un an. si-l prinde bine si freza asta de gica-contra.
Carping Club

Închis