Mathias from Austria
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Si dupa ce ai facut ca un prost atata efort sa ajungi de la Bucuresti la Oltenita si ai obtinut o viza de pg si ai pierdut o zi intreaga in cursul saptamanii cand poate ti-a fost enorm de greu sa te invoiesti de la serviciu(considerand ca iti da viza in aceeasi zi dupa ce te milogesti de politist) si vrei sa te duci la Dunare la Giurgiu ...ajungi din nou la ce spunea pe buna dreptate Eugen ca in nici un caz nu poti pescui la Giurgiu cu pg de Oltenita
Iar obtinerea de pg la Giurgiu e telenovela curata

Eugene, dar drujba? Cat e drujba?
Probabil tu esti milionar de profesie si a pleca acasa de la 8 ti se pare ceva cumplit. Cu regret te informez ca in Germania la ora 8 gem strazile de oameni care merg la munca.Ciudat, si acolo daca stai la Koblenz si vrei sa dai pe Rin mai sus de Frankfurt o sa ai de facut un drum destul de lung. La fel, daca n-ai bunul simt sa dai un telefon la asociatia care are respectivul tronson de rau, poti face drumul de pomana, nu sta nimeni pana la 6PM dupa vicontele Eugen von Panteliburg
.
Daca mesajul meu ti se pare tampitel ca ton intreaba-te cum par pogoanele tale de text
.
Cam ca aia de la Aversa, cand au meci de cupa cu Steaua. Iar dupa un vitejesc 1-7, la birtul din poarta fabricii se povesteste eroica isprava a fundasului Jupuitu de la sectia pompe, care i-a dat la gioale lui Dica
.

Probabil tu esti milionar de profesie si a pleca acasa de la 8 ti se pare ceva cumplit. Cu regret te informez ca in Germania la ora 8 gem strazile de oameni care merg la munca.Ciudat, si acolo daca stai la Koblenz si vrei sa dai pe Rin mai sus de Frankfurt o sa ai de facut un drum destul de lung. La fel, daca n-ai bunul simt sa dai un telefon la asociatia care are respectivul tronson de rau, poti face drumul de pomana, nu sta nimeni pana la 6PM dupa vicontele Eugen von Panteliburg

Daca mesajul meu ti se pare tampitel ca ton intreaba-te cum par pogoanele tale de text

Mie mi se pare ca mica dar loiala lui galerie vede alt meci.MihaiV scrie:Alex, tu inca nu ti-ai dat seama ca Eugen te-a facut KO de vreo doua reprize si spectatorii au cam plecat pe la casele lor?

Citeste si tu ce i-am scris mai sus lui eugen (mai putin partea cu drujba). Si retine ca intre a ruga frumos si a te milogi e o diferenta. Pe care persoanele care au uitat sau n-au stiut vreodata sa se comporte civilizat n-o (mai) cunosc, dar care e totusi foarte clara. Poate de-aia eu obtin de cativa ani PG in aceeasi zi, iar pentru altii totul e o mare aventura.dragos74 scrie:Si dupa ce ai facut ca un prost atata efort sa ajungi de la Bucuresti la Oltenita si ai obtinut o viza de pg si ai pierdut o zi intreaga in cursul saptamanii cand poate ti-a fost enorm de greu sa te invoiesti de la serviciu(considerand ca iti da viza in aceeasi zi dupa ce te milogesti de politist) si vrei sa te duci la Dunare la Giurgiu ...ajungi din nou la ce spunea pe buna dreptate Eugen ca in nici un caz nu poti pescui la Giurgiu cu pg de Oltenita![]()
Alex sau Alex2 sau Gerula4 sau.... cum oi vrea tu sa te faci cunoscut ...am inteles f.bine treaba cu milogeala ..sau in fine cu ,,vorbit frumos''dar ...continua mai departe sa ne dezvalui cum vei da tu la Giurgiu cand baietii veseli de la granita isi vor pune ambitia sa te faca sa respecti litera legii
Sau te apuci iar de drumetii ...ca vad ca-ti face placere si ai si timp destul...

Sau te apuci iar de drumetii ...ca vad ca-ti face placere si ai si timp destul...

da' galeria ta, pe unde ii ? de ce tace ?... sau o fi inchis televizoru' ?Alex_ scrie: Mie mi se pare ca mica dar loiala lui galerie vede alt meci.![]()

nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
http://musca13.ro/home/
Scuza-ma, dar imi e deja greata sa mai continui aceasta discutie. Smecherii care cred ca pamantul ar trebui sa se invarta in jurul lor nu ma amuza defel. Nu vad nimic anormal in faptul ca trebuie sa iei aceasta viza de la PF X cata vreme pescuiesti in judetul X.dragos74 scrie:Alex sau Alex2 sau Gerula4 sau.... cum oi vrea tu sa te faci cunoscut ...am inteles f.bine treaba cu milogeala ..sau in fine cu ,,vorbit frumos''dar ...continua mai departe sa ne dezvalui cum vei da tu la Giurgiu cand baietii veseli de la granita isi vor pune ambitia sa te faca sa respecti litera legii![]()
La Giurgiu intamplarea face sa am un foarte bun prieten in localitate, cu care merg si la pescuit in zona. Intotdeauna mi-a vizat el PG-ul. Judecand dupa experientele avute la Oltenita, ma indoiesc ca aici e vreo drama. O sa-l intreb maine si voi scrie aici detaliile.