Asemenea tupeu nesimtit n-am vazut de cand sunt. Mai Beria, nu tu ai adus in discutie identitatea mea, n-ai zis ca stii tu cine sunt eu? Acum, cand nu-ti mai convine turnura luata de discutie, cand ti s-a dat sec la cacealamaua penibila pe care ai facut-o, te dai lovit. Dintr-o data nu te mai intereseaza.eugen scrie:
) ma sparg de ras la birou si se uita astia la mine crucis.
ti-am zis ma doare la basca de misterioasa-ti identitate, daca am dat gherla sau nu. tu insisti sa fii subiect al discutiei.
Am senzatia ca vorbesc cu un perete deosebit de "rezistent": nu stiu daca am cunoscuti pe forum, daca un cunoscut isi zice aici "zander" sau "jonah" sau cine stie cum (sunt doua exemple luate la intamplare), n-am de unde sa stiu cine e, pana si tu ai putea pricepe asta. Apropo, eu radeam de prostiile pe care le-ai insirat despre traficul din Oltenita, se pare ca n-ai priceput nici asta.eugen scrie:
daca tii neaparat sa-ti declari identitatea, metoda propusa de mine este mai simpla, practica si dureaza mai putin decat imi ia mie sa ies de pe calea victoriei cu masina, nefiind vreo cartita care circula pe sub pamant ca domnia ta care n-are taine cu traficul. pricepi?
eugen scrie: acu' tu-mi zici ca desigur sunt o multime de alti pescari invizibili in situatia ta, care nu-i stiu nici macar pe baietii din obor, pe vanzatorii de la magazinele de pescuit, pe astia de la asociatii unde-i musai sa-ti pui viza (inainte sa-ti scoti pg-ul in aceeasi zi), care nu ies cu oameni din propriul cartier si nu cunosc nici administratorii de balti si paznici de balti si nici pe baietii care merg la concursuri si nimic, sunt singurii din cercul lor care au auzit de rapitori.
Da-ti doua palme si dupa ce te trezesti spune-mi si mie unde am zis eu toate tampeniile pe care le insiri aici. Ma stiu si vanzatorii de la MimTeam, si de la Gipo si de la Arrow. Din Obor poate-ti cumperi tu.
Mi se pare mie sau te-ai pierdut in propriile idiotenii? Sambata am fost pe Hagiesti, erau cel putin 20 de pescari pe balta din care 5-6 dadeau la artificiale. Scuza-ma, dar esti stupid.eugen scrie: precis! esti un fel de lup' singuratic care cumpara cele necesare online si pescuieste doar atunci cand nu e nimeni pe balta da' prinde de sparge.))) bine, ok, am inteles.
O lamurim foarte simplu: pana la 7 sunt la munca, in Pipera (iti zic pe privat la ce firma). Treci pe aici, te servesc cu un suc sa nu-ti iei rudotelul pe uscat.