Mathias from Austria

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 05 Noi 2007, 17:34

eugen scrie:
:)) ma sparg de ras la birou si se uita astia la mine crucis.

ti-am zis ma doare la basca de misterioasa-ti identitate, daca am dat gherla sau nu. tu insisti sa fii subiect al discutiei.
Asemenea tupeu nesimtit n-am vazut de cand sunt. Mai Beria, nu tu ai adus in discutie identitatea mea, n-ai zis ca stii tu cine sunt eu? Acum, cand nu-ti mai convine turnura luata de discutie, cand ti s-a dat sec la cacealamaua penibila pe care ai facut-o, te dai lovit. Dintr-o data nu te mai intereseaza.
eugen scrie:
daca tii neaparat sa-ti declari identitatea, metoda propusa de mine este mai simpla, practica si dureaza mai putin decat imi ia mie sa ies de pe calea victoriei cu masina, nefiind vreo cartita care circula pe sub pamant ca domnia ta care n-are taine cu traficul. pricepi?
Am senzatia ca vorbesc cu un perete deosebit de "rezistent": nu stiu daca am cunoscuti pe forum, daca un cunoscut isi zice aici "zander" sau "jonah" sau cine stie cum (sunt doua exemple luate la intamplare), n-am de unde sa stiu cine e, pana si tu ai putea pricepe asta. Apropo, eu radeam de prostiile pe care le-ai insirat despre traficul din Oltenita, se pare ca n-ai priceput nici asta.

eugen scrie: acu' tu-mi zici ca desigur sunt o multime de alti pescari invizibili in situatia ta, care nu-i stiu nici macar pe baietii din obor, pe vanzatorii de la magazinele de pescuit, pe astia de la asociatii unde-i musai sa-ti pui viza (inainte sa-ti scoti pg-ul in aceeasi zi), care nu ies cu oameni din propriul cartier si nu cunosc nici administratorii de balti si paznici de balti si nici pe baietii care merg la concursuri si nimic, sunt singurii din cercul lor care au auzit de rapitori.

Da-ti doua palme si dupa ce te trezesti spune-mi si mie unde am zis eu toate tampeniile pe care le insiri aici. Ma stiu si vanzatorii de la MimTeam, si de la Gipo si de la Arrow. Din Obor poate-ti cumperi tu.

eugen scrie: precis! esti un fel de lup' singuratic care cumpara cele necesare online si pescuieste doar atunci cand nu e nimeni pe balta da' prinde de sparge. :)))) bine, ok, am inteles.
Mi se pare mie sau te-ai pierdut in propriile idiotenii? Sambata am fost pe Hagiesti, erau cel putin 20 de pescari pe balta din care 5-6 dadeau la artificiale. Scuza-ma, dar esti stupid.

O lamurim foarte simplu: pana la 7 sunt la munca, in Pipera (iti zic pe privat la ce firma). Treci pe aici, te servesc cu un suc sa nu-ti iei rudotelul pe uscat.

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 05 Noi 2007, 17:57

ce ai maestre s-au umflat muschii pe tine?

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 05 Noi 2007, 18:04

eugen scrie:ce ai maestre s-au umflat muschii pe tine?
Tu esti sanatos la cap? Intreb si eu, nu da cu parul, ca am senzatia ca-mi pierd vremea cu un nebun. Unde vezi tu umflat muschii?

Eugen, zis Beria din Pantelimon, pescarul psihopat. Suna a film american de serie C. Drujba ai?

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 05 Noi 2007, 18:39

bha gata ca mai am putin si cad de pe scaun :lol: stop joc, gata :lol:

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 05 Noi 2007, 18:46

:)

maestre, uite care-i treaba, tupeu nesimtit, psihopat si alte invective pe care te chinui sa le insiri de trei pagini incoace nu prea cadreaza cu ceea ce numesc eu discutie civilizata.

iti repet a enspea oara, ca esti gerula sau gerula 2 e irelevant in toata aceasta discutie. da, eu cred in continuare ca esti gerula.

te deranjeaza ca-ti zic gerula? adu-ti un prieten care sa scrie aici ca nu esti si te cunoaste, eu imi fac mea culpa, tu castigi si-ai demonstrat ca am dat gherla la acel aspect si punct. poti continua sa demontezi celelalte argumente aduse de mine pe subiect. adica ar fi cazul sa incepi...

am vorbit de trafic in contextul in care tu ziceai ca poti sa-ti scoti pg-ul intr-o zi. mie si tuturor cunoscutilor mei care dam de niste ani de zile pe dunare ne este de fiecare data imposibil sa scoatem viza de pescuit si pg-ul in aceeasi zi. inclusiv din motive de trafic si program de domnisoare la cele doua birouri la care tree musai ajuns.

respectiv ajvp sau alta asociatie care-ti da viza de pescuit si sediul PF.
la ambele tree mers exact in perioada zilei cand este infernal traficul din oras si pana la iesire si cand omul mai si munceste. in fiecare an unul din gasca isi ia liber ca sa rezolve problema asta pentru toti. altfel nu se poate.

pe langa asta, procedura stiuta presupune trecerea intr-un catastif si lasarea permiselor acolo si un drum intr-alta zi cand te cheama aia sa ridici permisul.

anul asta am inteles ca o gramada de baieti au dat permisul la vizat unei asociatii, care si-a castigat multi adepti oferind pe langa viza de permis si pg-ul, oamenii au ales calea asta ca sa scape de un stres despre care tu-mi spui ca nu exista.

acuma zi-ne ce-am gresit noi pana acum si cum ai procedat tu sa-l scoti pe loc in asa o maniera eleganta si fara sa-ti bati capul cu sistemul.
asta astept de la tine daca vrei sa ma contrazici si sa faca sens. nu cretinisme din alea cu drujbe si dude de doi bani.

nu am inteles ce vrei sa zici cu soseaua oltenitei, nu mai merg acolo de 3 ani, prefer giurgiu ca e mai mult peste. ce vrei sa zici, ca s-a reparat?
tot asa si drumul spre giurgiu, dar imi ia o ora si jumatate si chiar doua pana sa ajung la iesirea spre giurgiu.

lamurit?

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 05 Noi 2007, 19:42

eugen scrie::)

maestre, uite care-i treaba, tupeu nesimtit, psihopat si alte invective pe care te chinui sa le insiri de trei pagini incoace nu prea cadreaza cu ceea ce numesc eu discutie civilizata.

iti repet a enspea oara, ca esti gerula sau gerula 2 e irelevant in toata aceasta discutie. da, eu cred in continuare ca esti gerula.

te deranjeaza ca-ti zic gerula? adu-ti un prieten care sa scrie aici ca nu esti si te cunoaste, eu imi fac mea culpa, tu castigi si-ai demonstrat ca am dat gherla la acel aspect si punct. poti continua sa demontezi celelalte argumente aduse de mine pe subiect. adica ar fi cazul sa incepi...
Am priceput, drujba nu ti-ai permis. Un flex acolo? Fierastrau? Bonfaier? Traforaj? :lol: E clar ca nu esti intreg la cap, din moment ce eu te-am invitat civilizat la mine la firma, sa vezi cine sunt si sa te lamuresti ca ai vorbit prostii, iar tu o tii cu "suna un prieten". Ai picat la preselectie la Iantu si ai ramas marcat?

eugen scrie: am vorbit de trafic in contextul in care tu ziceai ca poti sa-ti scoti pg-ul intr-o zi. mie si tuturor cunoscutilor mei care dam de niste ani de zile pe dunare ne este de fiecare data imposibil sa scoatem viza de pescuit si pg-ul in aceeasi zi. inclusiv din motive de trafic si program de domnisoare la cele doua birouri la care tree musai ajuns.

respectiv ajvp sau alta asociatie care-ti da viza de pescuit si sediul PF.
la ambele tree mers exact in perioada zilei cand este infernal traficul din oras si pana la iesire si cand omul mai si munceste. in fiecare an unul din gasca isi ia liber ca sa rezolve problema asta pentru toti. altfel nu se poate.
Rudotelul l-ai sarit, dar nici lecitina nu ti-ai luat-o? :lol: Da-mi voie sa te ajut:
eugen scrie: micul detaliu pe care tin sa il subliniez, in toti anii astia de cand merg eu pe zona de frontiera giurgiu sau oltenita, cumva m-am lovit de o procedura cretina si mi-a fost intotdeauna imposibil sa imi scot pg-ul intr-o zi. in primul rand ca n-ai avea cum, este foarte putin probabil sa poti viza permisul la ajvp sau alta asociatie si sa poti ajunge sa-l depui si la politia de frontiera in timpul programului celor doua institutii. pana anul trecut mai era si o alta institutie tot de stat, unde trebuia sa mergi sa achiti taxa de pg.

banui ca tu circuli pe sub pamant si te descurci cu traficul sa le pupi pe toate intr-o zi, lasand si asta deoparte, absolut in fiecare an a trebuit completata o cerere si depusa, urmand ca stampiluta idioata sa o regasesc pe permis dupa un numar de zile, cand am fost chemat sa il ridic.
Tu ai idee ce distanta e intre AJVPS si sediul Politiei de Frontiera in Oltenita? Adica intre bulevardul Marasesti si port? Stii cate semafoare sunt in toata Oltenita? :lol: De-aia radeam de ma prapadeam de povestile tale cu traficul care te impiedica sa vizezi PG-ul intr-o zi. Nu trebuie decat sa ajungi la AJVPS Oltenita pana-n 10. Aia iti dau viza pe loc, gratis, pe baza de reciprocitate cu AVPS-urile AGVPS-iste din Bucuresti (Sitaru de pilda). Pe urma mergi frumusel la Politia de Frontiera, unde daca ajungi pana in 11 depui actele linistit. Daca spui ca esti din Bucuresti si il rogi frumos pe omul ala (NU SPAGA), le iei la 2. Asa am facut eu anul trecut. Greu, nu? Dezastru, merita sa bestecai vreo 500 de cuvinte in engleza de balta. :lol:

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 05 Noi 2007, 20:37

fetelor ce muschi aveti :twisted: :lol: :twisted: nu ati gasit ceva mai bun de facut decat sa va luati familiile la numarat?..................... haideti sa bagam impreuna o dunare stropita din belsug cu bericioaica. :twisted:

alex- ce fel de pescuit iti place sa stim sa ne pregatim.... lansetist cu bombe...... spinangiu......muscar....???....... mergem si daca nu prindem barem o punem de o hora ceva prin padurile romaniei ..... nedefrisate :wink: :twisted:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 05 Noi 2007, 20:42

Doamne, deci mai traieste....si eu care credeam ca a patzit ceva!!!! :lol:

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 05 Noi 2007, 20:44

Eu numai la bomba stiu :lol:. Dupa ce detonez doua grenade luate de la rusi strang cu gafa ce iese cu burta-n sus. Ma apara banditii aia din politia de frontiera, iti explica eugen imediat.

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 05 Noi 2007, 20:44

Adelin scrie:Doamne, deci mai traieste....si eu care credeam ca a patzit ceva!!!! :lol:

nu mor caii cand vor cainii :lol: :lol: :twisted: :wink:

am avut si am niste probleme si deci stau mai ascuns :twisted:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

Închis