nu vezi ca omu' se asteapta sa discutam IP_uri si sa vin cu din alea? he he he, de parca toti am fi niste copchii tampiti care se joaca pitulusu pe net.
ma doare-n basca daca am nimerit-o sau nu, nici macar nu conteaza cine este ci daca sta in picioare ce-avea de zis cand m-a contrazis. cata vreme e in pom, ii dam ignore si mergem mai departe.
am citit si postul lui ionut cu prima partida a lui mathias, ceea ce omite ionut acolo este sa ne spuna si scorurile respectivelor balti unde au pescuit bibani spectaculosi pana la 22cm lungime, faptul ca pe niciuna dintre ele nu s-au spart oamenii in figuri sa le ofere niste facilitati de pescuit civilizat contra taxelor cerute, ca nu au avut de unde sa-si ia o cafea calda si nici bude nu sunt, desi se mai intampla sa te taie una alta si nu este normal sa fii obligat sa intri in boscheti daca mergi pe-o balta dedicata pescuitui sportiv, cica.
fara un baiat de treaba ca ionut care sa-i faca de ghid, nu e greu sa-ti dai seama cam ce treaba ar fi iesit daca omul baga singur un pescuit de bigcatfish si mreana la viu.
ca daca e sa-i crezi pe paznici...si pe dl gerula care se da mare ca se stie la dunare da' ramane brusc fara cuvinte cand tree sa o dea pe cinstite, "e plin domle de toate speciile aici si poa' sa-i prinda chiar si un strain".
cum ziceam, no shit!