Mathias from Austria

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 05 Noi 2007, 13:34

sf-ule, nu te ambala ca n-are sens. :)

nu vezi ca omu' se asteapta sa discutam IP_uri si sa vin cu din alea? he he he, de parca toti am fi niste copchii tampiti care se joaca pitulusu pe net.

ma doare-n basca daca am nimerit-o sau nu, nici macar nu conteaza cine este ci daca sta in picioare ce-avea de zis cand m-a contrazis. cata vreme e in pom, ii dam ignore si mergem mai departe.

am citit si postul lui ionut cu prima partida a lui mathias, ceea ce omite ionut acolo este sa ne spuna si scorurile respectivelor balti unde au pescuit bibani spectaculosi pana la 22cm lungime, faptul ca pe niciuna dintre ele nu s-au spart oamenii in figuri sa le ofere niste facilitati de pescuit civilizat contra taxelor cerute, ca nu au avut de unde sa-si ia o cafea calda si nici bude nu sunt, desi se mai intampla sa te taie una alta si nu este normal sa fii obligat sa intri in boscheti daca mergi pe-o balta dedicata pescuitui sportiv, cica.

fara un baiat de treaba ca ionut care sa-i faca de ghid, nu e greu sa-ti dai seama cam ce treaba ar fi iesit daca omul baga singur un pescuit de bigcatfish si mreana la viu.

ca daca e sa-i crezi pe paznici...si pe dl gerula care se da mare ca se stie la dunare da' ramane brusc fara cuvinte cand tree sa o dea pe cinstite, "e plin domle de toate speciile aici si poa' sa-i prinda chiar si un strain".

cum ziceam, no shit! :)

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 05 Noi 2007, 14:42

eugen scrie:sf-ule, nu te ambala ca n-are sens. :)

nu vezi ca omu' se asteapta sa discutam IP_uri si sa vin cu din alea? he he he, de parca toti am fi niste copchii tampiti care se joaca pitulusu pe net.

ma doare-n basca daca am nimerit-o sau nu, nici macar nu conteaza cine este ci daca sta in picioare ce-avea de zis cand m-a contrazis. cata vreme e in pom, ii dam ignore si mergem mai departe.

ca daca e sa-i crezi pe paznici...si pe dl gerula care se da mare ca se stie la dunare da' ramane brusc fara cuvinte cand tree sa o dea pe cinstite, "e plin domle de toate speciile aici si poa' sa-i prinda chiar si un strain".

cum ziceam, no shit! :)
Cum te asteptam sa dai gherla :))

Ce tot boscorodesti despre IP-uri? Vad ca Gerula asta e o persoana cunoscuta aici, asa ca hai sa ne intalnim, ca sa contati cu ochisorii tai ageri ca nu-i vorba de aceeasi persoana. Daca nu-l cunosti tu, adu pe cineva care-l cunoaste.

Dupa ce scriem aici concluziile, si radem putin de senzationalele deductii ale lui Beria din Pantelimon, iti raspund si la celelalte prostii.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 05 Noi 2007, 14:56

Ma, cred ca ma lasa memoria, nu mai stiu exact de ce va contrati voi aici. Deh, varsta. :D
Puteti vreunu din voi sa-mi reamintiti?
Da asa scurt si confuz, in doua maxim trei propozitii. :lol:

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 05 Noi 2007, 15:31

Pe scurt eugen sustinea ca avem o tara de **** unde nu gasesti locuri de pescuit decat daca ai ghid, ca Dunarea, Oltul samd sunt praf, ca oricum un strain nu-si poate scoate PG etc. Cand am zis ca nu-i chiar asa, titanul gandirii NKVD-iste a avut revelatia faptului ca as fi unu' Gerula. ;)

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 05 Noi 2007, 15:37

hahaha..gerulacio, las-o moarta ca nu tine. nu am timp de vrajeala si chestii expeditive gen "iti raspund si la celelalte prostii".

inca n-ai raspuns coerent la niciuna, doar din alea cu batutul cu pumnii in piept cum ca "mie mi-au eliberat pe loc pg.", "comunistule" si tot soiu de alte lucruri care ti s-au parut super argumente. acum vrei sa ne dam intalnire, asta e chiar tare.

no shit? cata vreme nu esti vreo blonda si nu porti sutien nu ma intereseaza, pare rau . :)

daca te framanta problema propriei identitati, spune unuia dintre baietii de pe site sa confirme ca a fost cu tine la peste. sa nu-mi spui ca esti pescar, din bucuresti, cu pg, si nu te-ai intalnit niciodata cu nimeni care sa intre aici ca nu prea ai cum.

este suficient sa faci asa si-ti vei fi protejat identitatea virtuala, daca asta te-a tinut pana acum sa demonstrezi ca am dat gherla. eu voi recunoaste linistit ca nu esti gerula, ca esti doar gerula 2 sau gica-contra, dupa care poate incepi sa si discuti la subiect si sa-mi dai niste argumente la "celelalte prostii".

pana atunci, esti cam pe dinafara. get it?

tavi,
nu mai conteaza mah! ne distram..acu ce vrei, sa fim toti seriosi ca tine?
:))

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 05 Noi 2007, 15:40

ce zicea eugen se poate citi in primele pasaje. cumva eu imi amintesc ca faceam misto de faptul ca il indrumau de zor niste baieti din TM si MD pe un neamtz care-si dorea sa pescuiasca big catfish si mreana si zander pe langa bucuresti.

dar situatia s-a rezolvat, omu si-a gasit ghid, a prins niste bibani, ii tinem pumnii pentru capturile senzationale pe care si le doreste si cam asta este. :D

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 05 Noi 2007, 15:43

Beria, sunt socat, pentru tine ce-am scris eu insemna ca ne dam intalnire? Scuza-ma, nu stiam ca apartii accestei minoritati sexuale, asta explica multe. Te rog sa ma ierti, prefer sa raman pe dinafara.

Cata vreme nu vrei sa lamurim povestea asta cu "gerula" in cel mai simplu mod cu putinta, si vociferezi despre terti martori si alte enormitati, nu faci decat sa demonstrezi ca tot ce-ai boscorodit aici este egal cu zero.

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 05 Noi 2007, 15:47

am inteles, deci esti pescar dar nu stii pe nimeni de pe aici. :D
sigur ca da.

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 05 Noi 2007, 15:53

Cred ca mai sunt o gramada de oameni in aceeasi situatie, care e problema? Cum ti-am spus, eu sunt dispus sa lamuresc orice dubiu legat de identitatea mea in cel mai simplu mod posibil. Iti arat si ca ma cheama Alexandru in buletin, sau si pe Gerula asta il cheama tot asa? =)) Faptul ca refuzi arata clar ca n-ai urmarit decat sa deturnezi discutia de la subiect.

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 05 Noi 2007, 16:36

[quote="Alex_"]Cred ca mai sunt o gramada de oameni in aceeasi situatie, care e problema? .[/quote]

:)) ma sparg de ras la birou si se uita astia la mine crucis.

ti-am zis ma doare la basca de misterioasa-ti identitate, daca am dat gherla sau nu. tu insisti sa fii subiect al discutiei.

daca tii neaparat sa-ti declari identitatea, metoda propusa de mine este mai simpla, practica si dureaza mai putin decat imi ia mie sa ies de pe calea victoriei cu masina, nefiind vreo cartita care circula pe sub pamant ca domnia ta care n-are taine cu traficul. pricepi?

acu' tu-mi zici ca desigur sunt o multime de alti pescari invizibili in situatia ta, care nu-i stiu nici macar pe baietii din obor, pe vanzatorii de la magazinele de pescuit, pe astia de la asociatii unde-i musai sa-ti pui viza (inainte sa-ti scoti pg-ul in aceeasi zi), care nu ies cu oameni din propriul cartier si nu cunosc nici administratorii de balti si paznici de balti si nici pe baietii care merg la concursuri si nimic, sunt singurii din cercul lor care au auzit de rapitori.

precis! esti un fel de lup' singuratic care cumpara cele necesare online si pescuieste doar atunci cand nu e nimeni pe balta da' prinde de sparge. :)))) bine, ok, am inteles.

argumente la "prostiile debitate" ai? daca nu, treci la loc, doi! ai scris prea mult si n-ai zis chiar nimic coerent.

bibi

Închis