[quote="Alex_"]
Tu ai idee ce distanta e intre AJVPS si sediul Politiei de Frontiera in Oltenita? Adica intre bulevardul Marasesti si port? Stii cate semafoare sunt in toata Oltenita?

De-aia radeam de ma prapadeam de povestile tale cu traficul care te impiedica sa vizezi PG-ul intr-o zi. Nu trebuie decat sa ajungi la AJVPS Oltenita pana-n 10. Aia iti dau viza pe loc, gratis, pe baza de reciprocitate cu AVPS-urile AGVPS-iste din Bucuresti (Sitaru de pilda). Pe urma mergi frumusel la Politia de Frontiera, unde daca ajungi pana in 11 depui actele linistit. Daca spui ca esti din Bucuresti si il rogi frumos pe omul ala (NU SPAGA), le iei la 2. Asa am facut eu anul trecut. Greu, nu? Dezastru, merita sa bestecai vreo 500 de cuvinte in engleza de balta.

[/quote]
in sfarsit un mesaj pe topic dupa enspe pagini!
tot tampitel ca ton, dar trecem peste. deci nu, nu sunt chiar atat de nebun sa vb de trafic referindu-ma la ce se intampla in oltenita.
am bagat vreo doi ani pe zona oltenita si nu mi-ar fi dat prin cap sa fac asa afirmatii. ma bucur ca te-ai distrat, dar ai interpretat aiurea. eu ziceam de traficul de bucuresti si de distanta de batut de acasa si pana acolo si driblingul intre ajvp si pf.
acuma, uite ca la nimeni in afara de tine nu a mers eliberarea permisului cu stampila de pg dupa 2 ore pe baza unei intelegeri pe baza de rog frumos.
cu un pic de bun simt ai putea realiza ca ai fost o exceptie sau ai avut pur si simplu noroc sa dai de un om cu bun simt, lucru de care nu e obligatoriu sa ai parte in fiecare an.
dar nu, tu preferi sa faci pe desteptu' si sa-mi zici ca sunt nebun si depunerea actelor nu exista si procedura alora nu exista. apai eu stiu, poate sunt dus, daca ma pun la mintea ta.
ti-a luat vreo 4 pagini ca sa raspunzi la intrebarea asta foarte explicita si-mi zici mie ca bat campii, dar tree sa recunosc ca ne-am distrat
acum spune-mi te rog, ti se pare normal oricum sa pleci la 8 din bucuresti, ca sa ajungi la 10 la oltenita ca sa-ti pui viza de permis, sa depui actele la 11 si sa stai doua trei ore pana iti pun aia o stampila, ca sa poti fi inapoi la bucuresti pe la un 4 sau chiar 5 daca zici ca lucrezi in pipera? asta in eventualitatea in care dai de un nene care vrea sa te inteleaga ca n-ai chef sa bati drumul ala inca o data saptamana viitoare si ai rabdare sa stai cateva ore la o carciuma pana se obosesc ei sa-ti puna stampila si sa-ti verifice viza de pe permis.
este bine sa-ti trebuiasca o zi libera in timpul saptamanii sa te poti duce la peste in prima sambata din prima saptamana cand se poate (adica cand se decid ajvp & co sa elibereze permise la inceput de sezon)?
ti s-ar mai parea treaba asta super ok daca erai din tg mures si vroiai permis sa dai o saptamana pe zona asta, ce faceai, prima zi de concediu de pescuit ti-o dedicai obtinerii de pg?
dar daca ai fi fost din alta tara si nici n-ai fi putut sa-l rogi frumos pe politaiul de la pichet pt ca nu-i stiai limba?
am inteles ca te crezi peste masura de istet, dar sa stii ca nu esti singurul caruia i-a dat prin cap sa roage frumos si sa explice ca el vine cu masina cu numar de bucuresti fiindca chiar e din bucuresti.
inchipuieti ca au mai fost si altii inaintea ta care au incercat cu rog frumos si nu le-a mers. ba ca nu se poate si tree sa vii saptamana urmatoare intre orele 11 si 13 ca asa e in standard, ba ca nu este comandantul in post si n-are cine sa puna stampila, au gasit ei motiv. inca inainte trebuia si taxa de pg si mergeai si la primarie ca sa-ti dea o chitanta sa o atasezi dosarului.
chiar si daca ar merge la toata lumea la fel de simplu ca la tine, mie unul mi s-ar parea mai sexy sa fie si noi cum ti-a scris tudor ca se intampla la ei pe zona de frontiera, adica fara batai de cap whatsoever...
zici ca-s nebun si la afirmatia asta?
in primul meu mesaj scris lui mathias i-am spus ca poate prinde ceva marlite, strapi si bibi, dar nu pestii pe care si-i dorea el. ia vezi, chiar si cu ghid, a prins oare altceva decat am spus eu?
mai incearca sa cobori printre noi pamantenii si sa nu te simti mai destept decat cei cu care stai de vorba.
poate descoperi ca se poate comunica mai eficient si nu te ia lumea la misto daca nu le dai motive.
percutezi sau iar o luam de la inceput?