Mathias from Austria
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- vijelie
- veteran
mirceaef scrie:vijelie,
unde ai mai vazut tu user inregistrat pe forum de trei saptamani care asa, din prima, tropaie marunt din buze pe orice topic, nu conteaza care, competitii, barci, vize si pg ... nu ti se pare suspect? asta scrie intr-o zi cat altii intr-un an. si-l prinde bine si freza asta de gica-contra.
nu are nimeni cu el ca scrie la greu....din contra danr il "iubeste"

prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
Eu am depasit de mult poblemele legate de PG.... sa va spun care e secretul: luati-va barca!!! De aici o sa decurga o serie nesfarshita de alte probleme mult mai MARI decat un scoaterea unui nenorocit de PG.
Sa vedetzi de cate hartzoage ai nevoie sa intri pe Dunare(vorbesc de tronsonul Caras-Severin -> Mehedinti).Sa nu mai vorbim de controale, care sut mai dese si mai enervante decat muscaturile tantzarilor.Ce sa mai vorbim ca "organele" nici nu cunosc legea...sau nu cunosc ultimele modificari.
Oricum nu se poate vorbi ca cineva sa fie multumit de prestantza baietilor de la frontiera!Sunt si exceptzii, normal, dar de obicei cand ii intalnesti iti strica ziua!....poate daca esti de la presa esti tratat altfel, dar pescarii de rand nu cred ca beneficiaza de masaj erotic.Pacat, pt ca fiecare merge la peste sa se relaxeze nu sa alerge dupa hartzoage si sa se simta hartzuit pe malul apei.
Sa vedetzi de cate hartzoage ai nevoie sa intri pe Dunare(vorbesc de tronsonul Caras-Severin -> Mehedinti).Sa nu mai vorbim de controale, care sut mai dese si mai enervante decat muscaturile tantzarilor.Ce sa mai vorbim ca "organele" nici nu cunosc legea...sau nu cunosc ultimele modificari.
Oricum nu se poate vorbi ca cineva sa fie multumit de prestantza baietilor de la frontiera!Sunt si exceptzii, normal, dar de obicei cand ii intalnesti iti strica ziua!....poate daca esti de la presa esti tratat altfel, dar pescarii de rand nu cred ca beneficiaza de masaj erotic.Pacat, pt ca fiecare merge la peste sa se relaxeze nu sa alerge dupa hartzoage si sa se simta hartzuit pe malul apei.
Ultima oară modificat 06 Noi 2007, 10:08 de către Adelin, modificat 1 dată în total.
- vijelie
- veteran
danr scrie:vijelie apropos, cum mergi tu la peste peste tot cam cate permise anuale ar trebui sa platesti ?
16 ?
frate sunt distrus ca anul asta am facut trei permise plus vizele de PG la giurgiu si calarasi....plus autorizatia anuala de pescuit pe ape de munte..... cam multe frate

buna dimineata gerula,
stai sa-mi beau cafeaua si o luam de la inceput.
)
baieti,
va rog frumos nu-mi luati apararea.
"alex" se simte mai relaxat daca ma apar singur si par asa mai vulnerabil. precis ca i se trage de la stilul de pescuit la pesti mici, daca are trasaturi prea violente nu inteapa si rateaza. tree luat incetisor ca e baiat bun.
daca e pescar n-are cum sa fie naspet. am citit eu in niste sondaje ca sportul asta e practicat de cei mai multi oameni cumsecade. sa fim primitori, deci.
pe bune zic, riscati sa vorbeasca in cercul lui de prieteni care nu au internet si nu baga pe rapitori ca nu au pierdut nimic tinandu-se doar de pescuit si ignorand complet circuitul di pi net.
ca-s eu nebun aia e clar, dar ma tem sa nu va dea aceeasi nota si voua. so let's just play it coolz..
stai sa-mi beau cafeaua si o luam de la inceput.

baieti,
va rog frumos nu-mi luati apararea.
"alex" se simte mai relaxat daca ma apar singur si par asa mai vulnerabil. precis ca i se trage de la stilul de pescuit la pesti mici, daca are trasaturi prea violente nu inteapa si rateaza. tree luat incetisor ca e baiat bun.
daca e pescar n-are cum sa fie naspet. am citit eu in niste sondaje ca sportul asta e practicat de cei mai multi oameni cumsecade. sa fim primitori, deci.
pe bune zic, riscati sa vorbeasca in cercul lui de prieteni care nu au internet si nu baga pe rapitori ca nu au pierdut nimic tinandu-se doar de pescuit si ignorand complet circuitul di pi net.
ca-s eu nebun aia e clar, dar ma tem sa nu va dea aceeasi nota si voua. so let's just play it coolz..

- vijelie
- veteran
Alex_ scrie:Dane, eu discutam despre PG nu despre AGVPS. Mirceaef, au mai avut si altii revelatii de genul asta, unii s-au lamurit ce tampenii au spus, altii o vor face curand, in fata evidentei.
Vijelie, pe ym nu mi se paruse ca ai fi asa duplicitar.
mah.... am lamurit doar cum stau lucrurile.... nu am nimik cu tine doamne fereste dar sangele apa nu se face plus ca daca ai fi "doamne fereste celula" as fi total contra ta

auzi mai alex, ce-ar fi sa lamurim noi lucrul asta
ce-ar fi sa ne spui cine esti si sa pui si tu o poza doua cu tine + pesti la galerie
nu de alta dar noi aici pe acest forum mic dar inimos ne cam cunoastem, sau cunoastem pe unii care cunosc pe ceilalti care ii cunosc pe ailalti
nu de alta dar presimt ca discutiile se vor aprinde, vor degenera, si eu voi fi nevoit sa te banez pe motiv ca esti cine nu esti
ce-ar fi sa ne spui cine esti si sa pui si tu o poza doua cu tine + pesti la galerie
nu de alta dar noi aici pe acest forum mic dar inimos ne cam cunoastem, sau cunoastem pe unii care cunosc pe ceilalti care ii cunosc pe ailalti
nu de alta dar presimt ca discutiile se vor aprinde, vor degenera, si eu voi fi nevoit sa te banez pe motiv ca esti cine nu esti