Mathias from Austria

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 06 Noi 2007, 10:40

asa comparativ, in SUA m-am dus la un supermarket, le-am aratat pasaportul si ai dreak capitalisti m-au pus sa platesc taxa pe un an. 20$. permis valabil pe toate apele statului respectiv. am pescuit si pe ocean (alta mancare de peste acolo) dar cel mai impresionat am ramas de apele de munte. efectiv nu te poti pisha intr-un rau de munte ca vine frate pastravu' impotriva curentului si te loveste in "baraj" :D
daca o minte normala poate deduce ca la ei e ca la noi, deh, asa o fi ... poate suntem noi prea mofturosi ...[/quote]

frate sa mergi in norvegia sa vezi scumpete la nivelul lor de trai :shock: .....este 20E pentru toate apele :wink: si culmea nesimtirii nu au nici prohibitie pentru pescuitul sportiv....deci nu pentru mine :oops: :twisted: :evil:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 06 Noi 2007, 10:40

Mirceaef, ce taxa la CEC ai platit tu? :shock: Aia s-a scos de mult.

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 06 Noi 2007, 10:43

Alex_ scrie:Mirceaef, ce taxa la CEC ai platit tu? :shock: Aia s-a scos de mult.

si tu alex....ce te oftici ca are pile si inca plateste la cec? hahahaha :twisted: :lol: :twisted:

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 06 Noi 2007, 10:47

Dane, nu polemica e problema, am spus cum am facut eu la Oltenita, altul spune ce-a patit el, e OK, fiecare cu argumentele lui. Dementa e chestia asta cu "gerula". Cum i se termina munitia lui Beria de Pantelimon, pac mai asmute trei insi cu "gerula" .
aoleu ce-ai facut, le-ai spus ce te eneveaza :lol:

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 06 Noi 2007, 10:50

Am zis ca mi se pare dementa, nu ca ma enerveaza :lol:. Acum poate fi deranjant, dar de la un punct incolo, dupa ce o sa ma cunosc cu cativa oameni de aici, va fi nostim foc cand o sa apara eugen cu ultimele revelatii despre "gerula" :wink:.

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 06 Noi 2007, 10:53

[quote="Alex_"]Dane, vezi ca mi-am pus o poza la profil. Mai mult decat ca l-am invitat pe eugen la mine la firma sa-i dau un suc si sa vada ca nu sunt gerula nu vad ce puteam sa fac, omeneste vorbind. Si pe vijelie l-am chemat cu mine la pescuit sambata, zicea aseara ca nu poate si ca oricum i se pare mare taxa unde merg eu. Intre timp vad ca a inceput si el sa aiba revelatii.

alex_ , pune si tu una la galerie sa o studiem si noi sa nu fie trucata :lol: ....ai dreptate m-ai invitat la pescuit pe banii mei care nu ii am asa ca am fost obligat sa zic pas si chiar daca prin absurd as fi avut banul si iar prin absurd as fi fost drogat sa platesc 800mii/zi tot nu as fi putut ca vin in bucuresti abea duminica seara :oops: :wink: ..... partea cu revelatile ar fi ok daca m-as canaliza pe loto :twisted: :lol: :twisted: ...focus la sase numere....parca si vad titlurile ziarelor "vijelie mama rama a facut farmece si a nimerit 6/49" hahahahahahhahaha :twisted:

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 06 Noi 2007, 10:54

of doamne, iar incepe sa danseze discutia pe identitatea secreta. :)

alex prietene, ti-am spus de nu stiu cate ori, eu nu imi dau intalniri cu barbati, nici cu nici fara mustata. he he ce dreaq sa caut eu la tine la birou. tu pricepi ca nu-s curios si mi se pare absurda treaba cu sucul la tine la birou?

decat un suc mai bine radem o bere. ma gasesti vara pe dunare pe zona giurgiu. iarna asta probabil pe la calarasi o sa fiu destul de des.

poza ta la profil sa stii ca mi-o pot pune si eu. iti repet a suta mia oara, eu cred ca tu esti gerula pentru ca mi se pare de-a dreptul pur si simplu ca din cati intram din bucuresti sa nu sara unul sa scrie mah eugene esti tampit, asta e alexandru care mere cu mine pe cernica.

caz in care da, practic m-ai dezarma total daca zici tu ca asta mi-e singurul argument. deci nebunia s-ar incheia, deci am putea demara o discutie pe argumente ca sa vad si eu ce te face pe tine sa declari ca este asa de misto si lejer sa dai si sa prinzi la noi.

n-ar fi fain asa, sa discutam ca oamenii, fara drujbe si pantelimon si glume de cartier pe care le intelegi doar tu?

zau nu te supara ca nu se face sa-ti iei jucariile si sa pleci si sa declari pe toata lumea nebuna. ok, eu sunt, merit numa rudotel, am inteles, dar cu restul ce-ai?

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 06 Noi 2007, 11:14

si ca sa-ti mai dau motive sa mai cresti doza de rudotel.

"800 000k sa dai o zi pe cernica" = "tarif de pescuit pe toate apele naturale dintr-un stat din US cat toata romania un an intreg si fara perioada de prohibitie".

ba mint, ca a scazut dolarul, e cam dublu ziua pe cernica.

acum tu ce zici, si asta o fi normal?
asta asa numa' ca te-ai croit prea mult pe partea cu dunarea.

tu ce zici, sunt fair scorurile astora? un muncitor cu ziua trage de-si rupe spatele la galeti de beton de dimineata pana seara si tree sa faca asta doua zile la rand ca sa scoata de-un pescuit de-o zi acolo.

hai, uimeste-ma, spune-mi ca s-ar merita daca e cu adevarat pasionat si ar face sacrificiul asta si ca va si prinde peste. :)

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 06 Noi 2007, 11:16

Bine eugene, cum spui tu, nu te ambala :lol:. Daca vrei tu sunt gerula, sunt si fratele lui gerula, toti suntem gerula :lol:.

Acum te rog sa ma scuzi, nu am foarte mult timp si ala pe care-l am prefer sa-l consum cu oameni normali. Fara suparare.

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 06 Noi 2007, 11:24

eu stiam ca la desperatire tree sa zici ceva, la revedere, numai bine si succes. nu se face asa, nici macar la mine in pantelimon sau pe unde mi-ai dedus tu originile. :)

dar... no combat, no fun.

asa ca-ti voi multumi pentru entertainment si mult spor la discutiile cu oamenii normali. si cu asta te-am lasat.

numa bine!

Închis