of doamne, iar incepe sa danseze discutia pe identitatea secreta.
alex prietene, ti-am spus de nu stiu cate ori, eu nu imi dau intalniri cu barbati, nici cu nici fara mustata. he he ce dreaq sa caut eu la tine la birou. tu pricepi ca nu-s curios si mi se pare absurda treaba cu sucul la tine la birou?
decat un suc mai bine radem o bere. ma gasesti vara pe dunare pe zona giurgiu. iarna asta probabil pe la calarasi o sa fiu destul de des.
poza ta la profil sa stii ca mi-o pot pune si eu. iti repet a suta mia oara, eu cred ca tu esti gerula pentru ca mi se pare de-a dreptul pur si simplu ca din cati intram din bucuresti sa nu sara unul sa scrie mah eugene esti tampit, asta e alexandru care mere cu mine pe cernica.
caz in care da, practic m-ai dezarma total daca zici tu ca asta mi-e singurul argument. deci nebunia s-ar incheia, deci am putea demara o discutie pe argumente ca sa vad si eu ce te face pe tine sa declari ca este asa de misto si lejer sa dai si sa prinzi la noi.
n-ar fi fain asa, sa discutam ca oamenii, fara drujbe si pantelimon si glume de cartier pe care le intelegi doar tu?
zau nu te supara ca nu se face sa-ti iei jucariile si sa pleci si sa declari pe toata lumea nebuna. ok, eu sunt, merit numa rudotel, am inteles, dar cu restul ce-ai?