http://www.funpic.de/forum/webhosting/t ... en%3F.html
Siragul, aduceti siragul

Daca va uitati la data la care e inregistrat administratorul Andreas o sa va dati seama si cand s-a dat drumul la serviciu.
Pentru Adi_, cu greata: MARŞ

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Nu, omul s-a inregistrat la Funpic.de de Craciunul anului 2003, cand s-a dat drumul la site cu mare tam-tam pe web-ul de limba germana. Data era usor de tinut minteeugen scrie:ha ha ha...)
adi, ai pus-o!!! he he he
trebuia sa verifici spusele adminilor de la situl germanesc, omu' este google artist.
Nada deocamdata, am avut treaba, chiar mi-a parut rau cand am vazut ce frumos a fost ieri dupa-amiaza, dar asta e.eugen scrie:auzi alex, tu fara mars sinu stii sa te exprimi?
o demonstratie nu este deloc acelasi lucru cu demontarea argumentelor adversarului. aia e, aia or fi uitat si ei de cand au site-ul. daca tii mortis sa ne demonstrezi c-ai fi avut un site la acel host, do that. si gata, e simplu. si mult mai firesc decat sa "porcaiesti" un tip care te combate elegant.
xxx, nada?
...asta suna deosebit de familiar, dar lipseste ceva petru ca totul sa fie perfect:Alex_ scrie:
Pentru Adi_, cu greata: MARÅž
gregorio scrie: ...asta suna deosebit de familiar, dar lipseste ceva petru ca totul sa fie perfect:![]()
Propun sa i se ridice ban-ul lui Gerula, ca asa macar stim o treaba!Oricum e printre noi, macar sa o faca pe fata, fara rusine.Oricum se vede clar ca nu are asa ceva, auzi mai de ce vorbesc eu acum, de rusine!
Hotuleee, hai ca te-am vazut toti! Hai mamica iesi de dupa perdea, ca te rade lumea!![]()
![]()
![]()
Deranj mare la psihopat team Eugenie.pikeman scrie:cand apare cate un dasta cu un singur mesaj intrun topic aiurea fara pescuit ori e dublura cuiva, ori pretenu cuiva, care nare nici o traba cu topicu sau pescuitucam centreaza, da cu capu, baga gol si rateaza pe reluare
un IP check sau daca va deschide gura in continuare se va confirma