loc de misto

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 26 Noi 2007, 12:24

Sa fie si mai misto faza, am gasit acum unul si din martie :lol:

http://www.funpic.de/forum/webhosting/t ... en%3F.html

Siragul, aduceti siragul :lol:.

Daca va uitati la data la care e inregistrat administratorul Andreas o sa va dati seama si cand s-a dat drumul la serviciu.

Pentru Adi_, cu greata: MARŞ :x

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 26 Noi 2007, 12:32

ha ha ha...:))

adi, ai pus-o!!! he he he

trebuia sa verifici spusele adminilor de la situl germanesc, omu' este google artist.

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 26 Noi 2007, 12:35

eugen scrie:ha ha ha...:))

adi, ai pus-o!!! he he he

trebuia sa verifici spusele adminilor de la situl germanesc, omu' este google artist.
Nu, omul s-a inregistrat la Funpic.de de Craciunul anului 2003, cand s-a dat drumul la site cu mare tam-tam pe web-ul de limba germana. Data era usor de tinut minte :lol:.

Iar javruta psihopata a pus din burta, ca sa-i iasa manevra, aia n-aveau cum sa uite cand au dat drumul la serviciu :lol:.

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 26 Noi 2007, 12:41

auzi alex, tu fara mars si :arrow: nu stii sa te exprimi?

o demonstratie nu este deloc acelasi lucru cu demontarea argumentelor adversarului. aia e, aia or fi uitat si ei de cand au site-ul. daca tii mortis sa ne demonstrezi c-ai fi avut un site la acel host, do that. si gata, e simplu. si mult mai firesc decat sa "porcaiesti" un tip care te combate elegant.

xxx, nada? :lol:

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 26 Noi 2007, 12:44

aa deci si in 2003 erai acolo. :)

cand doamne iarta-ma ai mai avut timp sa-ti faci si pg-uri omule...daca tot numa pe drumuri.

in rest, ce sa zic, pe bune esti cam penal cu limbajul. take it easy. pur si simplu nu se justifica cuvintele alea.

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 26 Noi 2007, 12:46

eugen scrie:auzi alex, tu fara mars si :arrow: nu stii sa te exprimi?

o demonstratie nu este deloc acelasi lucru cu demontarea argumentelor adversarului. aia e, aia or fi uitat si ei de cand au site-ul. daca tii mortis sa ne demonstrezi c-ai fi avut un site la acel host, do that. si gata, e simplu. si mult mai firesc decat sa "porcaiesti" un tip care te combate elegant.

xxx, nada? :lol:
Nada deocamdata, am avut treaba, chiar mi-a parut rau cand am vazut ce frumos a fost ieri dupa-amiaza, dar asta e.
Nu cred ca m-am exprimat eu vreodata cu :arrow: , iar cu mars e prima oara, si asta pentru ca omul face dovada unui jigodism indescriptibil. Deocamdata sagetica aia mi-au aratat-o diversi psihopati aflati in pana de argumente.
Tare aia cu nemtii care au uitat de cand au site-ul, mai ai? :lol:
Daca ar combate elegant nu i-as zice nimic, l-as combate la fel. Dar a turna asemenea minciuni aici, ca poate se lipeste ceva, numai combatut elegant nu se cheama ca e, ci jigodism de joasa speta.
Deocamdata elegant l-am executat eu, cu linkuri accesibile oricui, nu cu mailuri inventate de la admini nemti loviti subit de scleroza :lol:.

gregorio
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de gregorio » 26 Noi 2007, 12:49

Alex_ scrie:
Pentru Adi_, cu greata: MARÅž :x
...asta suna deosebit de familiar, dar lipseste ceva petru ca totul sa fie perfect: :arrow:
Propun sa i se ridice ban-ul lui Gerula, ca asa macar stim o treaba!Oricum e printre noi, macar sa o faca pe fata, fara rusine.Oricum se vede clar ca nu are asa ceva, auzi mai de ce vorbesc eu acum, de rusine :roll: !
Hotuleee, hai ca te-am vazut toti! Hai mamica iesi de dupa perdea, ca te rade lumea! :lol: :lol: :lol:
:twisted:

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 26 Noi 2007, 12:53

Alex_(scuza-ma, dar nu ma cobor la nivelul tau ca sa folosesc alte apelative), eu am citat ultimul mail primit de la support@funpic.de. Cu alte cuvinte, e afirmatia lor, nu a mea. Daca ei mint, asta e. Dar daca tu minti? :lol:
Nu stiu cum se face, dar de cand ai intrat pe forumul asta n-ai reusit sa demonstrezi ca esti cine spui ca esti. Daca stau bine si ma gandesc, nici nu cred ca ai spus cine esti. Daca erai cinstit, puteai elimina din start orice dubiu si discutie. De ce nu faci asta?
nici macar nu ne-ai zis ce adresa avea site-ul tau de pe funpic.de. si nu ne-ai zis nici ce aveai pe el, de ti-au trebuit peste 300MB. La cat de des mergi la pescuit, si la cum ii spargi, mira-m-ash sa fii avut atatea poze cu pesti.

eugen, facem pariu ca nici weekendul urmator n-are timp de pescuit? 8)
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 26 Noi 2007, 12:54

gregorio scrie: ...asta suna deosebit de familiar, dar lipseste ceva petru ca totul sa fie perfect: :arrow:
Propun sa i se ridice ban-ul lui Gerula, ca asa macar stim o treaba!Oricum e printre noi, macar sa o faca pe fata, fara rusine.Oricum se vede clar ca nu are asa ceva, auzi mai de ce vorbesc eu acum, de rusine :roll: !
Hotuleee, hai ca te-am vazut toti! Hai mamica iesi de dupa perdea, ca te rade lumea! :lol: :lol: :lol:
:twisted:
pikeman scrie:cand apare cate un dasta cu un singur mesaj intrun topic aiurea fara pescuit ori e dublura cuiva, ori pretenu cuiva, care nare nici o traba cu topicu sau pescuitu :lol: cam centreaza, da cu capu, baga gol si rateaza pe reluare :lol: un IP check sau daca va deschide gura in continuare se va confirma
Deranj mare la psihopat team Eugenie.

Cred ca am deja destule date pentru a pune diagnosticul: pe voi nu v-a mai bagat Gerula in seama si v-ati simtit neglijati. :lol: Asa ca ati simtit nevoia sa va inventati un gerula al vostru. Nu tine, mai bolnavilor, incercati cu altul nu cu mine :lol:.

Vad ca javruta psihopata inca mai schelalaie pe aici, dupa ce a calcat-o tractorul. :lol: Auzi, l-au mintit aia de la funpic.de :lol: (eu cum as putea sa mint, am pus linkuri de unde se vede cand s-a dat drumul la site)

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 26 Noi 2007, 12:56

:) bine adi, ma bag. eu zic ca va prinde saptamana viitoare.

Scrie răspuns