orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Alex_
- senior

Adica e un singur terminat care centreaza, da cu capul si isi baga autogol?

Sunt cativa internabili aici, am zis de mult

.
-
pikeman
- veteran

-
cand apare cate un dasta cu un singur mesaj intrun topic aiurea fara pescuit ori e dublura cuiva, ori pretenu cuiva, care nare nici o traba cu topicu sau pescuitu

cam centreaza, da cu capu, baga gol si rateaza pe reluare

un IP check sau daca va deschide gura in continuare se va confirma
P.S. creca ma plictisesc de mam bagat pe topicu asta, daca la americani ii ceasu dat peste cap si nu mai posteaza nimeni
hai cam fujit de aci, ca oricum am perdut siru evenimentelor, citesc din 3 in 3 pajini, pana termin una se mai umplu 7

-
kuin tauti
- veteran

sa traiti dom plutoner ! ( manpike !)
permiteti sa raportez !
cu regret realizez ca permisinea la participarea acestui subiect la mishto musai trebe cujerit prin participarea la altele ca deh initial ori sintem pescarusi ori nu deschidem gura
ca atare imi dau ban singur
rivederci
-
vijelie
- veteran

prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
-
Adi_
- veteran

Alex_ scrie: Deocamdata la botic si-o tot iau de saptamani bune psihopatii care au sustinut ca as fi Gerula. Usor-usor se aduna probele...
haahahahaha
da, ai adus o gramada de probe: poza lui olaf, minciuna cu funpic.de, 3 gutui si un amic
la asemenea probe... nu prea mai e nimic de zis
daca ai fi vrut sa ne dai peste bot, puneai dom'le niste poze din care sa rezulte clar ca tu esti in ele, si gata. eeeee, dar scenariile se construiesc mai greu... deci usor-usor, incearca altceva...

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
Alex_
- senior

Adi_ scrie:Alex_ scrie: Deocamdata la botic si-o tot iau de saptamani bune psihopatii care au sustinut ca as fi Gerula. Usor-usor se aduna probele...
haahahahaha
da, ai adus o gramada de probe: poza lui olaf, minciuna cu funpic.de, 3 gutui si un amic
la asemenea probe... nu prea mai e nimic de zis
daca ai fi vrut sa ne dai peste bot, puneai dom'le niste poze din care sa rezulte clar ca tu esti in ele, si gata. eeeee, dar scenariile se construiesc mai greu... deci usor-usor, incearca altceva...

Pricepeti Logica Psihopata? Ala prins cu salai luati de pe sirag si bagati in concurs imi spune ca in poza mea e un prieten, dar sa pun poze din care sa reiasa clar ca sunt eu

. Ati priceput? Nu?

N-are importanta, psihopatul merge inainte

.
-
Adi_
- veteran

Alex_ scrie: N-are importanta, psihopatul merge inainte

.
si vad ca si tu dupa el
ce n-ai inteles? ce nu ti-e clar?
alte probe zdrobitoare, care sa demonstreze ca esti vero, mai ai?

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
SF
- veteran

Alex_ scrie:
Pricepeti Logica Psihopata? Ala prins cu salai
Cine vorbeste , unu care o sutit 3 gutui de pe pervazu unei pensionare , programati pentru compot , si zice ca io prins la cernica in locurile bune hahaha!!! hai mai bine si zi unde-s locurile alea bune , unde se prind frecvent gutui la 2 virgula n kile hahaha!!!
Fir Intins!!!
-
vijelie
- veteran

prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
-
eugen
- veteran

aseara am avut senzatia ca incerca o sinucedere prin ban, ma bucur ca nu s-a intamplat.
sper sa nu porti pica la psihopati domnu alex.
cred eu ca ar fi ideal sa profiti un pic de vremea frumoasa de afara, weekendu' asta ai o sansa reala sa scoti ceva de langa radacinile alea si sa ii lamuresti pe toti.
foarte interesanta discutia despre plasele lipovenilor de pe ebru, ma duc sa vad cum a rezolvat-o tudor. he he he