loc de misto
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
ntzz, Tudor nu cred ca vedem pesti nici uichendu' asta. mai puneti pofta-n cui! 

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
asa e... precum vezi lumea nu prea mai are timp pentru tine,... plus ca il si irosesti... te invarti in cerc de multa vreme...Alex_ scrie:Timpul alocat psihopatilor este limitat.
asa ca eu nu iti mai aloc nici o secunda, de acum... ai devenit extrem de monoton,... de aceea zic STOP JOC... e timpul sa iti iei medicamentele si... la culcare...

nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
http://musca13.ro/home/
Alex_, scuza-ma ca revin la problema cu funpic.de. Cand zici ca ai avut webhosting la ei? Ultima noutate e asta:
iar prima parte a mesajului, cred ca e clar la ce se refera
acuma... nu-ti da singur ban... mai stai putin, macar pana in primavara
se pare ca e imposibil sa fii avut tu poze la ei pe la inceputul lui 2004, cum ziceaiNo, that couldn't be true... There were never a possiblility to pay
anything.
Our service exists only for 3 years (and one or two month).

iar prima parte a mesajului, cred ca e clar la ce se refera

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
- vijelie
- veteran
eugen scrie:adi, iarta-l si tu.
omu' se concentreaza sa ne demonstreze ca stie sa ia si altceva decat gutui, ia-l incet si incearca sa-l intelegi, nu are sens sa-i tot demontezi toate cele sustinute cu ardoare, cica nu mai conteaza.

prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
Iar pui in concurs salai scosi din sirag?Adi_ scrie:Alex_, scuza-ma ca revin la problema cu funpic.de. Cand zici ca ai avut webhosting la ei? Ultima noutate e asta:
se pare ca e imposibil sa fii avut tu poze la ei pe la inceputul lui 2004, cum ziceaiNo, that couldn't be true... There were never a possiblility to pay
anything.
Our service exists only for 3 years (and one or two month).![]()
iar prima parte a mesajului, cred ca e clar la ce se refera![]()

Teribil de amuzanta mica jigodie psihipata, dar totusi, cum sa minti asa, cand probele sunt la indemana oricui? Hai sa vedem, daca scadem trei ani si doua luni din 26 noiembrie 2007 obtinem... 26 septembrie 2004, data in care, conform "mailului" pe care l-ar fi primit micul trisor de la funpic.de s-ar fi dat drumul acestui serviciu.
La dracu, atunci cum se explica acest topic din 22 IUNIE 2004, unde se discuta exact ce ma frigea si pe mine la vremea aia, adica webhosting si gratuitati pe funpic.de?

http://www.funpic.de/forum/webhosting/h ... enlos.html
DA-I CU SIRAGUL, DA-I CU SIRAGUL, DA-I CU SIRAGUL PAN' LA ZIUA

Acu baga si cateva poze cu pestii pozati din diferite unghiuri si numara-i de 14 ori