orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Adi_
- veteran

Alex_ scrie:
Deocamdata elegant l-am executat eu, cu linkuri accesibile oricui, nu cu mailuri inventate de la admini nemti loviti subit de scleroza

.
din pacate nu am ce linkuri sa-ti dau decat cel de la poza lui Olaf
am vrut sa-ti fac forward la mailurile cu cei de la funpic.de dar nu ai acceptat, pe motiv ca le-as fi compus eu. tu esti normal? cum sa compun eu 15 mailuri, toate reply-uri???
am zis-o clar, si o mai zic: daca cineva crede ca mint, sa scrie ei la cei de la funpic.de sa se lamureasca.
cat despre eleganta, te-ai facut de kkt foarte elegant. ai stricat orice urma de imagine a lui gerula. sa nu mai zic de bietul ziarist-terminat(or)

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
Alex_
- senior

Adi_ scrie:
Nu stiu cum se face, dar de cand ai intrat pe forumul asta n-ai reusit sa demonstrezi ca esti cine spui ca esti. Daca stau bine si ma gandesc, nici nu cred ca ai spus cine esti. Daca erai cinstit, puteai elimina din start orice dubiu si discutie. De ce nu faci asta?
Bai frate, nesimtirea astuia n-are limite

. Mi-am pus poza cu ziarul si permisul in mana, m-am declarat dispus sa ma intalnesc si cu eugen si cu altii de aici, dar n-am demonstrat ca sunt cine spun ca sunt

.
-
Alex_
- senior

Adi_ scrie:
cat despre eleganta, te-ai facut de kkt foarte elegant. ai stricat orice urma de imagine a lui gerula. sa nu mai zic de bietul ziarist-terminat(or)

Pai poate se simte ala odata si apare pe-aici, sa ma scape de voi, psihopatilor

.
-
eugen
- veteran

ha ha ha

))
-
Adi_
- veteran

Alex_ scrie:Adi_ scrie:
Nu stiu cum se face, dar de cand ai intrat pe forumul asta n-ai reusit sa demonstrezi ca esti cine spui ca esti. Daca stau bine si ma gandesc, nici nu cred ca ai spus cine esti. Daca erai cinstit, puteai elimina din start orice dubiu si discutie. De ce nu faci asta?
Bai frate, nesimtirea astuia n-are limite

. Mi-am pus poza cu ziarul si permisul in mana, m-am declarat dispus sa ma intalnesc si cu eugen si cu altii de aici, dar n-am demonstrat ca sunt cine spun ca sunt

.

ma faci sa rad.
reiese cumva din poza aia ca TU esti cel cu ziarul si permisul in mana?
de ce n-ai acceptat sa pui o poza cu permisul deschis la pagina cu poza si numele? poti sa acoperi numele de familie daca vrei, e destul sa se vada prima litera.
puteai demonstra cine esti in multe feluri. dar pt. asta trebuie sa ai ce demonstra

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
gregorio
- utilizator nou

.
Opa, "6" cred ca vine presa!!!

-
Alex_
- senior

Adi_ scrie:
din pacate nu am ce linkuri sa-ti dau decat cel de la poza lui Olaf
am vrut sa-ti fac forward la mailurile cu cei de la funpic.de dar nu ai acceptat, pe motiv ca le-as fi compus eu. tu esti normal? cum sa compun eu 15 mailuri, toate reply-uri???
Nu ma, nu minti tu, ala cu pestele luat din sirag, cu aceiasi salai pozati din 10 unghiuri si propusi de 10 ori in concurs, cum ar putea crede cineva asta? MINT AIA DE LA FUNPIC.DE, MAMA LOR DE NEMTI MINCINOSI!
Bai frate, nu mai pot de ras, nesimtirea astuia e dincolo de marginile cunoscute in univers

. E si greu de crezut ca un psihopat sta sa schimbe cateva cuvinte cand face forward la niste mailuri, la dracu

.
-
Adi_
- veteran

.
mai trimite-i ceva mailuri, scrie-i pe blog, fa ceva sa-ti raspunda

-
Adi_
- veteran

Alex_, eu am o propunere. Scrie-le tu celor de la funpic.de si apoi posteaza aici raspunsul lor. Eu am incredere in tine.
Ce zici, te bagi?