raspunsuri ioc!
dar ne-am obisnuit si avem rabdare, ca-i lunga iarna pentru cei care u ies la pescuit. Trebuie sa aiba si ei o jucarie!

Totusi, cum de ti-ai dat seama ca e lipan, la rezolutia asta? Ti-ai gasit in sfarsit ochelarii?

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Alex_ scrie:Raspunsuri la ce?Nu era nici o intrebare,
MihaiV scrie: De ce? Nici imaginea ta nu o vedeai bine atunci cand ai comparat-o cu poza mica-mica a lui olaf? Te pomenesti ca ai o oglinda mica-mica!
MihaiV scrie:Alex_ scrie:Raspunsuri la ce?Nu era nici o intrebare,
MihaiV scrie: De ce? Nici imaginea ta nu o vedeai bine atunci cand ai comparat-o cu poza mica-mica a lui olaf? Te pomenesti ca ai o oglinda mica-mica!
Unii ar fi putut crede ca am lasat-o mai moale cu clinicile pentru ca psihopatul vizionar a declarat forfait si s-a dus sa-si linga ranileMihaiV scrie: Da' o stii pe aia cu "cine zice ala e"? Cam asa faci tu acum. Te-au luat baietii la bara-bara cu Adi copilu minune si ai lasat-o mai moale cu clinicile de profil si ai inceput sa imprastii cu manelisti. Da-i'nainte ca e fun, mai schimbam domeniul!
Cauta tu pe google dupa un username sters de pe funpic.de, sa vezi ce gasestieugen scrie: mai mult, inca imi da cu virgula felul in care te-ai vazut constrans sa cauti poza de pe site-ul german unde avusesei practic foarte multe poze de pescuits, dar probabil uitasei adresa site-ului si user-name-ul, astfel incat ai fost constrans sa dai search pe google cu "zander". si nu altfel.
Cat de tare l-a duruteugen scrie: si zici ca permisul ala era al unei persoane numite alex si nu adrian?))
sunt putin in ceata, nu mult, da' asemanarea cu olaf m-a izbit puternic inca de aseara si nu imi revin.
eugen scrie:la inceputul topicului cu mathias unde a inceput distractia cu tine este un link catre o pagina de la topicul de flyfishing, eu sunt ala din barca care se da mare cu un somotel.
te mai poti uita in galeria userului dragos74 care mi-i prieten bun si daca nu ma insel ti-a si vandut o lanseta. ha ha ha.
stiu ca pusese cate ceva din avati pescuiti la musca de noi, pe acolo-mi apare si mie mutra.
sper sa nu te loveasca amorul si mai tare, eu mi-s foarte insurat si de cand ma stiu am avut o salbiciune pentru intalnirile cu femei. exclusiv.
alta scuza? hai repejor ca mai am vreo ora si tree sa plec.
Alex_ scrie:Scuze, dupa ce faci tu poza cu ziar recent pe care scrie Alex = Gerula si cu permis deschis la poza. Daca e sa-mi stii numele intreg vreau sa ti-l stiu si eu. Nebunii zgarie masini, fac caca pe presul de la intrare, nu pot sa risceugen scrie:inca o poza cu permisul please, am nevoie sa vad ca mutra aia a fost botezata alexandru si dup-aia ma linistesc..