loc de misto

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 16 Noi 2007, 09:15

... bal-bla!
raspunsuri ioc!
dar ne-am obisnuit si avem rabdare, ca-i lunga iarna pentru cei care u ies la pescuit. Trebuie sa aiba si ei o jucarie! :lol:

Totusi, cum de ti-ai dat seama ca e lipan, la rezolutia asta? Ti-ai gasit in sfarsit ochelarii? :lol:

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 16 Noi 2007, 09:20

Raspunsuri la ce? :lol: Nu era nici o intrebare, doar clantaneli de Logica Psihopata :lol:.

Rezolutia pozei din avatarul tau e mult mai buna decat a celei de pe google. Si nici nu era nevoie, se vede clar ce e, dupa aripioara aia pe care o tii intinsa ca disperatul, cum arata manelistii sutele primite de la nas :lol:.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 16 Noi 2007, 09:33

Alex_ scrie:Raspunsuri la ce? :lol: Nu era nici o intrebare,
MihaiV scrie: De ce? Nici imaginea ta nu o vedeai bine atunci cand ai comparat-o cu poza mica-mica a lui olaf? Te pomenesti ca ai o oglinda mica-mica!

Da' o stii pe aia cu "cine zice ala e"? Cam asa faci tu acum. Te-au luat baietii la bara-bara cu Adi copilu minune si ai lasat-o mai moale cu clinicile de profil si ai inceput sa imprastii cu manelisti. Da-i'nainte ca e fun, mai schimbam domeniul!

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 16 Noi 2007, 09:40

MihaiV scrie:
Alex_ scrie:Raspunsuri la ce? :lol: Nu era nici o intrebare,
MihaiV scrie: De ce? Nici imaginea ta nu o vedeai bine atunci cand ai comparat-o cu poza mica-mica a lui olaf? Te pomenesti ca ai o oglinda mica-mica!

Am priceput, tie ti se parea ca asta e o intrebare la care merita raspuns :lol:

MihaiV scrie: Da' o stii pe aia cu "cine zice ala e"? Cam asa faci tu acum. Te-au luat baietii la bara-bara cu Adi copilu minune si ai lasat-o mai moale cu clinicile de profil si ai inceput sa imprastii cu manelisti. Da-i'nainte ca e fun, mai schimbam domeniul!
Unii ar fi putut crede ca am lasat-o mai moale cu clinicile pentru ca psihopatul vizionar a declarat forfait si s-a dus sa-si linga ranile :lol:. Dar tu, cu ascutimea mintala care te defineste, ai identificat pe loc adevaratul motiv :lol:.

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 16 Noi 2007, 10:02

ei bine, iata ca nu! :))

psihopatii se sparg de ras citind aberatiile unuia gerula!

au fost nevoiti sa vina totusi la birou si astazi si sa-si intarzie programul de sambata cu cateva ore din motive de job si nu le pare rau pentru ca distractia e maxima. :lol:

si zici ca permisul ala era al unei persoane numite alex si nu adrian? :)))
sunt putin in ceata, nu mult, da' asemanarea cu olaf m-a izbit puternic inca de aseara si nu imi revin.

poate la finalul unui weekend cu pesti sa mi se limpezeasca mintea incetosata de rudotel, suficient incat sa inteleg treaba cu cautarea unei poze personale pe google folosind ca si cuvant de cautare cuvantul zander.

mai mult, inca imi da cu virgula felul in care te-ai vazut constrans sa cauti poza de pe site-ul german unde avusesei practic foarte multe poze de pescuits, dar probabil uitasei adresa site-ului si user-name-ul, astfel incat ai fost constrans sa dai search pe google cu "zander". si nu altfel.

multa ata alba in covorasul dumitale, prea multa. eu zic sa deschizi permisul ala sa vedem si noi frumusete de expertiza halieutica. pare rau da' nu-i de-ajuns. :D

pa gerula, pa, weekend placut iti doresc, nu prea pot sta si chiar tree sa plec.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 16 Noi 2007, 10:35

trebuie sa-mi cer scuze ca iar intevin.
va spun cu toata sinceritatea ca m-am speriat cand am vazut poza. cum mai zicea un coleg pe aici, omul respectiv pare sa aiba sindromul down(Doamne fereste!), fara gluma. si chiar nu vreau sa credeti ca fac vre-un misto de cel din poza. doar imi pare rau de el ca a acceptat sa-si asocieze figura cu un nebun. probabil nu a stiut in ce se baga. cine stie ce l-o fi mintit alex cu motivul pozei si i s-a parut distractiv.

Alex_, te cobori din ce in ce mai jos. ce ai fost, si ce-ai ajuns! puteai gasi si tu pe altul care sa semene cat de cat cu olaf. inteleg ca folosind ziarul ai incercat sa reconstitui pozitia lui olaf, dar trebuia sa-l pui cu capul inclinat invers.
ziceai candva de observat trasaturile fetei. nu trebuie sa le observi trasaturile ci doar forma. olaf e mai lung in fatza iar cel din poza pusa de tine e mai rotund ca cubul. si cam brunet as zice. in fine, nu are rost sa facem comparatie intre poze, ca pierdem vremea. stii care e diferenta dintre un tramvai si o rosie?

poza aia nu dovedeste absolut nici o legatura intre Alex_ si cel pozat. a, ca nu seamana cu Gerula, asta e altceva. asta era si scopul lui alex, sa caute pe unu care sa nu semene cu gerula. problema e ca trebuia sa semene cu olaf, dar i-a scapat acest amanunt deosebit de important. sincer, gerula seamana mult mai bine cu laf daca si-ar taia mustata decat omu' din poza. repet, nu vreau sa-l jignesc absolut deloc, dar il compatimesc pt. greseala.

baieti, am o noua surpriza pt toata lumea, mai ales pt. Alex_ al nostru. dar deocamdata mai asteptam. de ce sa ne grabim? :lol:

va salut!
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 16 Noi 2007, 10:39

eugen scrie: mai mult, inca imi da cu virgula felul in care te-ai vazut constrans sa cauti poza de pe site-ul german unde avusesei practic foarte multe poze de pescuits, dar probabil uitasei adresa site-ului si user-name-ul, astfel incat ai fost constrans sa dai search pe google cu "zander". si nu altfel.
Cauta tu pe google dupa un username sters de pe funpic.de, sa vezi ce gasesti :lol:. Deja disperarea ta e mai amuzanta decat psihopatismele pe care le insiri :lol:.

eugen scrie: si zici ca permisul ala era al unei persoane numite alex si nu adrian? :)))
sunt putin in ceata, nu mult, da' asemanarea cu olaf m-a izbit puternic inca de aseara si nu imi revin.
Cat de tare l-a durut :lol:

Vizonare psihopat, eu nu zic nimic. Dupa ce postezi aici o poza cu tine tinand intr-o mana un ziar recent pe care sa scrie Alex = Gerula, iar in cealata mana permisul de pescuit deschis la fotografie, plus o poza clara, de aproape, cu respectivul permis deschis tot la pagina cu mutrita ta, voi face exact acelasi lucru. Si o sa poti vedea cu ochii tai ce scrie acolo, in hohotele unui forum intreg :lol:.

Hai sa trecem la nivelul urmator :lol:.

Na c-a aparut si discipolul psihopatului, panarama celor doi nebuni continua :lol:. Baieti, pana nu posteaza vizionarul psihopat Eugenie pozele pe care le-am cerut nu mai avem ce discuta. Voi sunteti la tratament, tinuti acasa pe medicamente, aveti tot timpul din lume sa bestecaiti pe forumuri, eu sunt ocupat.

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 16 Noi 2007, 11:00

mestere, tie iti place sa-ti zic gerula banui? :)

iti repet nu o sa-ti pun poze. ma tem sa nu te loveasca amorul si mai tare, eu mi-s foarte insurat si de cand ma stiu am avut o salbiciune pentru intalnirile cu femei. exclusiv.

alta scuza? hai repejor ca mai am vreo ora si tree sa plec.

misule,
acum am citit ce i-ai scris. marfa rara, de mare finete :))) :bere:

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 16 Noi 2007, 11:04

eugen scrie:la inceputul topicului cu mathias unde a inceput distractia cu tine este un link catre o pagina de la topicul de flyfishing, eu sunt ala din barca care se da mare cu un somotel.

te mai poti uita in galeria userului dragos74 care mi-i prieten bun si daca nu ma insel ti-a si vandut o lanseta. ha ha ha.

stiu ca pusese cate ceva din avati pescuiti la musca de noi, pe acolo-mi apare si mie mutra.

sper sa nu te loveasca amorul si mai tare, eu mi-s foarte insurat si de cand ma stiu am avut o salbiciune pentru intalnirile cu femei. exclusiv.

alta scuza? hai repejor ca mai am vreo ora si tree sa plec.

Vizionare psihopat, eu mi-am pus deja poza :lol:. Daca vrei sa ma stii cu nume si prenume, vreau sa te stiu si eu, am zis asta de vreo 4 ori de aseara pana acum.

Citez ce-am scris aseara la 10:59 pm, vreo 3 pagini mai in spate:
Alex_ scrie:
eugen scrie:inca o poza cu permisul please, am nevoie sa vad ca mutra aia a fost botezata alexandru si dup-aia ma linistesc. :D
Scuze, dupa ce faci tu poza cu ziar recent pe care scrie Alex = Gerula si cu permis deschis la poza. Daca e sa-mi stii numele intreg vreau sa ti-l stiu si eu. Nebunii zgarie masini, fac caca pe presul de la intrare, nu pot sa risc :lol:.

Nebunul se face ca ploua de atunci :lol:. Si ce mana iute are, a si modificat pana sa apuc sa postez. E, daca tot a scapat prumbelul, hai sa-l vad si eu pe bradpittul care ma face pe mine adrian minune, bolnav de Down si altele :roll:.

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 16 Noi 2007, 11:15

bine draga stai ca te rezolv imediat.

Scrie răspuns