loc de misto

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 16 Noi 2007, 00:21

da, vezi el nu stia chestia asta si nu s-a gandit sa dea click pe thumbnail sa iasa din preview. practic era atat de firesc sa-si caute pozele pe google incat n-avea cum sa se astepte la asa o confuzie.

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 16 Noi 2007, 00:22

bene, eu am fugit. weekend placut la toata lumea!

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 16 Noi 2007, 00:45

eugen scrie:da, vezi el nu stia chestia asta si nu s-a gandit sa dea click pe thumbnail sa iasa din preview. practic era atat de firesc sa-si caute pozele pe google incat n-avea cum sa se astepte la asa o confuzie.
Bolnavule, dai click pe thumbnail si nu se intampla nimic, site-ul ala a fost si el dat jos de pe funpic.de :lol:. Tot pe motiv de neplata. Cred ca-i mana lui gerula :lol:.

http://images.google.ro/imgres?imgurl=h ... o%26sa%3DN

N-ai fi zis ca un oblete capiu se zbate asa :lol:.

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 16 Noi 2007, 07:28

Alex_,poate ma inseala pe mine vederea,dar iepurasul tau are cumva sindrom Down,trasaturile fetei cam il tradeaza?
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 16 Noi 2007, 08:18

eugen scrie:da, vezi el nu stia chestia asta si nu s-a gandit sa dea click pe thumbnail sa iasa din preview. practic era atat de firesc sa-si caute pozele pe google incat n-avea cum sa se astepte la asa o confuzie.
tare e ca si-a cautat poza pe google uitandu-se dupa "zander"!!! :lol: :datz:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 16 Noi 2007, 08:20

redkid scrie:Imagine
O minunata compozitie cu florin salam, marius tuca,Alex_,Olaf,adrian minune.. ENJOI

La rezolutia aia e totuna
Nici macar la rezolutia asta nu se vede nici o asemanare cu salam, marius tuica sau olaf!

Dar degeaba. Toti care spun treaba asta trebuie sa se interneze de urgenta, el fiind singurul normal intr-o lume nebuna, nebuna, nebuna ...

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 16 Noi 2007, 08:24

Alex_ scrie: Hai fii bun si micsoreaza poza mea pana la rezolutia celei a lui olaf pe care ai pus-o acum, si pe urma asaza-le una langa alta.
De ce? Nici imaginea ta nu o vedeai bine atunci cand ai comparat-o cu poza mica-mica a lui olaf? Te pomenesti ca ai o oglinda mica-mica! Mai tu i-ai furat oglinda la Adi copilul minune!

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 16 Noi 2007, 08:30

Trei mesaje la rand, cred ca suferinta e mare :lol:. Din pacate eu nu ma pricep asa de bine la manelisti, ca sa-ti spun cu care semeni tu, dar poate ne ajuta nick. Pare un fin cunoscator. :lol:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 16 Noi 2007, 08:32

Ce-i rau in a semana cu cineva? Nu vad de ce te-ai atacat!

Dar sa nu semeni si sa minti in fata 3000 de oameni zicand ca toti care nu vad asemanarea cu olaf sunt nebuni si ar trebui internati ....

Nici pana azi nu ti-ai cerut scuze fata de cei care n-au schimbat o vorba cu tine aici pe site, dar pe care i-ai mintit cu nonsalanta!

Si din nou, la fel ca Gerula, eviti raspunsurile la intrebari si pui comentarii irelevante!

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 16 Noi 2007, 08:41

Tu, care te faceai ca ploua dupa ce ai slobozit minunea cu politia chemata sa adune gunoiul pe un baraj, imi spui mie, care le-am raspuns aici psihopatilor pana i-am linistit, ca evit raspunsurile la intrebari :lol:.

Daca imi pun problema ca un fin cunoscator al fenomenului manelistic, cum pare sa fie Nick, te-ar putea si pe tine identifica cu vreunul, inseamna ca ma atac? :lol: Daca in loc de lipanul ala punem un teanc de sute deja nici nu mai e nevoie sa semeni cu nimeni, devine clar ca la Cluj se iroseste o posibila stea a manelismului :lol:.

Cu treaba cu olaf am spus cinstit ca am gresit si am explicat si de ce. Nu ca amicul tau psihopat, care nici cand i s-au citat doua afirmatii care se bateau cap in cap n-a fost in stare sa recunoasca macar odata ca a zbarcit-o :lol:.

Scrie răspuns