loc de misto
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Vezi, asta e motivul pentru care te-am facut atunci jigodie,iar afirmatia din pacate capata tot mai multe confirmari.eugen scrie:de la stanga la dreapta, adrian copilu minune, presupusul alex si olaf.
deci, tudore, tu care esti peste mari si tari si impartial, care cu cine seamana prin pozele alea.
sincer asa.
Nu aia e poza lui Olaf cu care am facut confuzia, nu aia e rezolutia la care am vazut-o eu cand am facut confuzia, dar vorba aia, tu trebuie sa fii un INVINGATOR, nu?

M-am uitat si era sa mor de ras din nou. Bai aveti mila de un om batran care poate muri de infarct in orice moment.
Chiar asa ?
Gata Alex_ nu mai este Gerula ci copilu minune. Cred ca i-am auzit odata vocea suava pe Ebro unde era o gasca de pescari romani manelisti anul trecut cand treceam la vale cu barca. Adrian ai voce intr-adevar dar nu-ti poti schimba stilul ?

Gata Alex_ nu mai este Gerula ci copilu minune. Cred ca i-am auzit odata vocea suava pe Ebro unde era o gasca de pescari romani manelisti anul trecut cand treceam la vale cu barca. Adrian ai voce intr-adevar dar nu-ti poti schimba stilul ?

Sarmane psihopat, eu n-am refuzat. Ti-am pus o conditie, sa-ti pot inchide gurita bestecaitoare si apropo de discutia de la care a plecat aceasta nebunie, si in acelasi timp sa vorbim cu nume si prenume amandoi, nu eu cu poza si date personale la vedere, iar tu un curajos anonim in spatele monitorului.eugen scrie:
iti este foarte simplu sa ma bagi in colt, deschizi permisul si faci ce-ai de facut. nu faci asta, te-am lasat si mai vb luni.
pa gerula, pa
Punctul asta de vedere eu l-as fi inteles cata vreme as fi stat ascuns in spatele monitorului, n-as fi vrut sa ma intalnesc cu nimeni, n-as fi aratat nici o poza. Dar cand eu m-am oferit sa ma intalnesc si cu psihopatul eugen, si cu Dan, si cu altii, cand mi-am pus poza (si o sa-mi mai pun), cand am zis ca pun si poza cu permisul deschis daca o pune si eugen pe a lui deja e nebunie curata ce zici tu acolo. Nu scrie un singur om din 22 de milioane corect romaneste. Ideea ca are gerula un iepuras pescar cu PG, dispus sa-si faca poze cu ziare pe care scrie "eugen e un psihopat" cred ca intra hotarat in sfera patologicului.Adelin scrie:Cred ca fiecare a tras o concluzie! Eu am tras-o inca de la primele posturi care au aparut, am recunoscut imediat "tiparul".Nu cred ca trebuia sa se faca circaraiul asta....dar a fost pana la urma distractiv.![]()
De aici incolo discutia cade in ridicol!Eu o sa imi vad de pestii mei!
Poate s-a cerut, sa mai revigoreze putzin traficul.
las-o moarta, nimeni pe lumea asta nu se apuca sa-si caute poze personale pe google. cu atat mai putin unuia care are camera si isi poate face la orice ora o poza. dar care totusi refuza sa ne arate ca il cheama alexandru si are pg.
btw, pescarii in general au poze cu ei si pesti, stii? mai ales ca care daca-s acuzati ca nu se stiu sar la tine si te intreaba de ce nu ai somni in galerie.
nu se pupa tata, nu se pupa. logica psihopata nu se poate multumi cu atat, n-are cum.
btw, pescarii in general au poze cu ei si pesti, stii? mai ales ca care daca-s acuzati ca nu se stiu sar la tine si te intreaba de ce nu ai somni in galerie.

nu se pupa tata, nu se pupa. logica psihopata nu se poate multumi cu atat, n-are cum.