orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Alex_
- senior

eugen scrie:io? da' ce-s nebun!

))
Da, unul mai timid asa

. Specia care urla noaptea ca pisica pe sub balcoane si fuge cand se aprind luminile

.
-
empthy_cluster
- veteran

bei Gerulu bei cat i-ai dat la pustiu din imagine sa se lase pozat si sa ajunga `vedeta`, nu dovedeste poza aia nimik beiiii,
apropos pot vorbi cu Olaf, mersi....
Olaf pune poza taichi cu intruchiparea ta fizica sa vedem cine esti, serios ca am stat degeaba pan aku si am fumat vreo 5 tzigari aiurea....
be smart be silent be deadly.....
-
Alex_
- senior

empthy_cluster scrie:bei Gerulu bei cat i-ai dat la pustiu din imagine sa se lase pozat si sa ajunga `vedeta`, nu dovedeste poza aia nimik beiiii,
apropos pot vorbi cu Olaf, mersi....
Olaf pune poza taichi cu intruchiparea ta fizica sa vedem cine esti, serios ca am stat degeaba pan aku si am fumat vreo 5 tzigari aiurea....
Vezi ca ti-a cazut punga cu aurolac.
Eu mai sunt curios doar sa vad ce zice Tudor. Atat.
-
eugen
- veteran

gerula tata, uite ce e, eu acum nu mai am timp de tine. din pacate abia luni mai revin in bucuresti.
intre timp descurca-te cu baietii, sunt tare curios daca e vreunu atat de fraier incat sa puna botu' doar la atat. m-as mira.
mult succes iti doresc.
PS_ma asteptam la alt iepuras, unul care semana cu olaf. ai avut curaj sa te risti, astept nerabdator sa vad cum le explici oamenilor confuzia intre mutra aia si a lui olaf.
-
Alex_
- senior

eugen scrie:gerula tata, uite ce e, eu acum nu mai am timp de tine. din pacate abia luni mai revin in bucuresti.
intre timp descurca-te cu baietii, sunt tare curios daca e vreunu atat de fraier incat sa puna botu' doar la atat. m-as mira.
mult succes iti doresc.
PS_ma asteptam la alt iepuras, unul care semana cu olaf. ai avut curaj sa te risti, astept nerabdator sa vad cum le explici oamenilor confuzia intre mutra aia si a lui olaf.
Fugi repede, ca ti-ai luat cat pentru cateva luni, nu pentru un week-end

. Cand te intorci poate pui poza aia, bradpittule, ca sa vezi si PG-ul meu si sa mai iei pentru un an-doi

.
Dupa cum se poate vedea, ayatollahul Logicii Psihopate da bir cu fugitii si-i lasa pe altii sa stranga dupa el. Raman cateva mistere: n-o avea PG? Chiar are si mutra de psihopat? E femeie?

Numai timpul le va lamuri pe toate.
-
eugen
- veteran

de ce nu o pui acum sa ma linistesc de tot?
-
empthy_cluster
- veteran

gerulu bei vezi ca imi suiera urechile, inseamna ca ma injuri, sau esti lezat ca nu pun botu, apropos cu aurolacu cred ca stai bine fratzie====m-am confundat cu altcineva, haha hhahahaha asa ceva n-am mai pomenit serios tu....
santzelegg ca ai avut un moment de slabiciune

be smart be silent be deadly.....
-
razvan m.
- veteran

-
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
eugen
- veteran

tati fara misto de maine pana luni sunt pur si simplu plecat din bucuresti. n-am ce sa-ti fac. as fi vrut sa ma lamuresti de acum, dar daca tu vrei sa-ti zic in continuare gerula nici o problema. tu decizi.
-
Alex_
- senior

eugen scrie:de ce nu o pui acum sa ma linistesc de tot?
Ti-am explicat clar, daca e sa-mi stii tu numele complet vreau sa ti-l stiu si eu. Plus ca vreau sa ma dumiresc daca PG-ul ala pe care l-ai tinut 5 minute la galerie e al tau, sau papai cah fara sa fi dat in viata ta pe la Politia de Frontiera.
Clustere golas la tartacuta, tot mai orbecai dupa punga aia? Roaga-l pe vizionarul Eugenie sa-ti faca niste lumina cu sclipirea mintii sale

.
eugen scrie:tati fara misto de maine pana luni sunt pur si simplu plecat din bucuresti. n-am ce sa-ti fac. as fi vrut sa ma lamuresti de acum, dar daca tu vrei sa-ti zic in continuare gerula nici o problema. tu decizi.
Fara misto, fa acum poza aia, sau n-ai baterii la aparat?