loc de misto

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 16 Noi 2007, 11:59

eugen scrie: eu mi-s foarte insurat si de cand ma stiu am avut o salbiciune pentru intalnirile cu femei. exclusiv.
Ma uit la poza asta cu diagonala de piele peste maieu si am senzatia ca semeni mai degraba a LadyMan decat a ladies man :lol:

http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=4800

Am gasit niste versuri care ti se potrivesc de minune (usor modificate :lol: ). Ca formatia care le canta se cheama Cassa Loco e doar o coincidenta :lol:

Sunt Fat-Frumos, am maieul gros
Pe gerula il caut pe-un cal rapciugos
Sunt cel mai tare, am pieptul bengos
Bai, Fat-Frumos fii mai serios

:lol:

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 16 Noi 2007, 12:06

:)) gerulaccio, get lost.

chiar nu mai am vreme, asteptam nerabdatori sa-ti dezvalui identitatea de negerula intr-un mod mai plauzibil.

pa, pe luni

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 16 Noi 2007, 12:28

eugen scrie::)) gerulaccio, get lost.

chiar nu mai am vreme, asteptam nerabdatori sa-ti dezvalui identitatea de negerula intr-un mod mai plauzibil.

pa, pe luni
Realizati ca el a avut ultimul cuvant, a INVINS? :lol:

Va dati seama ca dupa ce a refuzat sistematic sa faca gestul care m-ar fi silit sa-mi postez si eu datele personale, asta spune ca mi-am dezvaluit identitatea de negerula intr-un mod neplauzibil? :lol:

Lasa ca poate da bunul Dumnezeu sa fie maine vreme ca azi, sa dau o fuga cu barca la Dunare, si sa vin duminica pe forum cu poze cu somni, nu cu icre cum a pus vizionarul psihopat :lol:. La Oltenita are apa 8-9 grade deci inca mai sunt sanse.

gregorio
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de gregorio » 16 Noi 2007, 12:32

Daca vreti sa-l cunoasteti mai bine pe gagiu, uite va dau eu un link, unde o sa-l cititi pana va vine rau: http://images.google.ro/imgres?imgurl=h ... o%26sa%3DX

Auzi frate "jurnalist terminator" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sa cauti poze si sa inventezi ghicitori:"ghici unde e facuta poza?!" e patetic, in loc sa mearga si el ca tot pescarul de duminica la prins novaci, el invoca vremea rea de afara si :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ma scuzati, de lene sa-si mute clisa, se da pe google icercand sa impresioneze dudui nemaritate cu fotografii din tari starine! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
JENICAAAAAA lasaneeeeee! :twisted: :arrow:

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 16 Noi 2007, 12:36

Mi-e mila :lol:.

gregorio
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de gregorio » 16 Noi 2007, 13:02

Eu vorbeam de Adrian. :o

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 16 Noi 2007, 13:04

Stiu :lol:. Iar eu vorbeam de tine :lol:. Ca n-ai pus linkul ala pe un topic "ce mai face gerula" ci aici.

gregorio
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de gregorio » 16 Noi 2007, 13:11

Te deranjeaza?! Ca-l rog pe un moderator sa-l mute. :oops:

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 16 Noi 2007, 13:21

Te rog. In momentul asta, din punctul meu de vedere, cine mai sustine ca Alex_ = Gerula nu-i normal la cap. Punand linkul ala despre viata si activitatea lui gerula :lol: aici, sugerezi exact chestia asta. Welcome to Eugenie psihopat team :lol:. Oricum erau in corzi, aveau nevoie de ajutor :lol:. De oricare ar fi el, chiar si medical :lol:.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 16 Noi 2007, 13:28

Alex, cine era in corzi?
Ultima data te-am vazut pe tine in corzi, prins cu minciuna! Si ca si cum nu ar fi fost de-ajuns, asa jalnic cum te stim, ai continuat sa sustii o minciuna.
Daca ai pus poza cu acel bit om necajit, care habar nu a avut in ce sebaga cand a acceptat sa fie pozat, sa nu crezi ca ai dovedit altceva decat ceea ce stiam cu totii. Poza aia nu dovedeste absolut deloc ca tu ai fi in ea. Daca vrei sa ne dovedesti ca esti cine spui ca esti, incearca sa o faci intr-un mod evident!

Sau vrei sa mai aduc eu inca o dovada a minciunilor pe care le-ai insirat aici pe forum? Sa stii ca e pregatita, dar nu vreau sa stric distractia :twisted:
te mai las sa te mai mocirleshti putin, si apoi mai vedem care ce-o sa zica.

Ciao! :arrow:

ps. pe langa intrebarile la care inca mai trebuie sa raspunzi, mai am una: inca nu ti-a raspuns adrian niculae la mailu' ala de care ziceai la inceputurile aventurii tale pe acest forum?
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Scrie răspuns