loc de misto

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 16 Noi 2007, 18:56

Alex_ scrie: Mai citeste ce-am zis de frontiera, chestii socoteli :wink:. E o treaba cu Oderul asta :lol:.
Pai ce vrei sa ma deplasez ca sa vad daca este sau nu politie de frontiera ?
Polonia nu e de mult in comunitate. Ce ti-a trebuit PG acolo ? I sa vedem ce raspunzi ? :twisted:
Dar vino tu sa-mi arati politia de frontiera la granita cu Olanda, Belgia, Franta etc...

redkid
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de redkid » 16 Noi 2007, 19:26

MihaiV scrie:Cand prinzi un lipan macar pe jumatate din ala, atunci sa-mi arati cum il tii! Pana atunci, ciocu mic si joc de glezna! :arrow:
Ce vorbesti domne' ?? ca salaul ala era mai mare decat lipanul tau :lol: sau ce... conteaza ca ii alta specie ? :roll:

Si sa ne reamintim ca asemenea pesti se iau doar la echipament UL cu fir textil de 15lb :twisted:

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 16 Noi 2007, 19:42

tudor scrie:
Alex_ scrie: Mai citeste ce-am zis de frontiera, chestii socoteli :wink:. E o treaba cu Oderul asta :lol:.
Pai ce vrei sa ma deplasez ca sa vad daca este sau nu politie de frontiera ?
Polonia nu e de mult in comunitate. Ce ti-a trebuit PG acolo ? I sa vedem ce raspunzi ? :twisted:
Dar vino tu sa-mi arati politia de frontiera la granita cu Olanda, Belgia, Franta etc...
Doamne :lol:. Citeste si tu ce-am zis, ca sa nu incep sa-ti dau cu citatele in cap cum am facut cu eugen.

MihaiV, eu vorbeam de atitudinea manelistica din poza ta, nu de peste. Ala saracul n-are nici o vina, e chiar frumos.

redkid
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de redkid » 16 Noi 2007, 19:49

Nu stiu unde vezi tu atitudine manelistica in poza aia ?? Dai si tu un search pe google la "grayling" si vezi ce-ti iasa.. (nu de alta , da poate gasesti si ceva poze de a tale cu lipani PS: poti da click pe ele si iti apar mai mari :shock: :wink:)

Si apropo, nu toate pozele is din romania, si in alte tari maneaua nu prea exista.. deci trage tu concluzia.Or fii toti pescarii de lipan manelisti ? :roll:

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 16 Noi 2007, 20:01

redkid scrie:Nu stiu unde vezi tu atitudine manelistica in poza aia ?? Dai si tu un search pe google la "grayling" si vezi ce-ti iasa.. (nu de alta , da poate gasesti si ceva poze de a tale cu lipani PS: poti da click pe ele si iti apar mai mari :shock: :wink:)

Si apropo, nu toate pozele is din romania, si in alte tari maneaua nu prea exista.. deci trage tu concluzia.Or fii toti pescarii de lipan manelisti ? :roll:
Nu ma refer doar la aripioara ridicata, mai e si privirea aia tanguioasa, cum au lautarii care zic "inca o suta sefu, ca am prestat din greu", zambetul unsuros etc :lol: (ca sa nu cobor la nivelul alora care ma scoteau pe mine bolnav de Dawn din poza :lol:, sunt de acord ca a lui MihaiV fiind taiata poate scoate fata din context. S-o vedem intreaga, poate imi schimb parerea :lol: )

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 16 Noi 2007, 20:54

Acu vrei sa mi-o vezi intreaga? Nu-ti ajunge intalnirile pe care ti le-ai dat? :evil: :evil:

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 16 Noi 2007, 21:11

Alex_ scrie:Cred ca aici s-a rasturnat si caruta cu prosti, nu doar ambulanta cu nebuni. :lol:
da'... dar vad ca tu te-ai tinut strans, si ai ramas agatat ... adica de caruta :lol: zic ... probabil de aia nu te deranjeaza ca taraie toti cu tine pe jos,... ca esti obisnuit...
auzi...pana iti vine laptopu din germania...sa-ti dau un subiect de meditatie...
te tot lauzi aici ca ai dat in cap la toti ca i-ai facut praf,... ba pe eugen l-ai facut de ras, ba pe adi,.. ba pe... oricare, tu esti mai tare ca toti, si te crezi funny ca le pui la toti eticheta,... repeti in prostie trei patru cuvinte noi invatate, sa nu le uiti, si crezi ca esti duru Duru...
ai remarcat bine insa... toata lumea rade pe aici, chiar se tavaleste,... si e clar ca tu esti la baza veseliei lor,... dar dintr-o cu totul alta perspectiva decat ti se pare tie...
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 16 Noi 2007, 21:39

Alex_ scrie:Cred ca aici s-a rasturnat si caruta cu prosti, nu doar ambulanta cu nebuni. :lol:
da'... dar vad ca tu te-ai tinut strans, sa nu cazi, si ai ramas agatat ... adica de caruta :lol: zic ... probabil de aia nu te deranjeaza ca taraie toti cu tine pe jos,... ca esti obisnuit...
auzi...pana iti vine laptopu din germania...sa-ti dau un subiect de meditatie...
te tot lauzi aici ca ai dat in cap la toti ca i-ai facut praf,... ba pe eugen l-ai facut de ras, ba pe adi,.. ba pe... oricare, tu esti mai tare ca toti, si te crezi funny ca le pui la toti eticheta,... repeti in prostie trei patru cuvinte noi invatate, sa nu le uiti, si crezi ca esti duru Duru...
ai remarcat bine insa... toata lumea rade pe aici, chiar se tavaleste,... si e clar ca tu esti la baza veseliei lor,... dar dintr-o cu totul alta perspectiva decat ti se pare tie..
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 16 Noi 2007, 22:54

:lol: :lol: :lol:
nu io am postat de doua ori, da cred ca pana si netu ii de acord cu mine de ma citeaza.... :lol:
fain,... inseamna ca asa e :lol: :lol: :lol:

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 16 Noi 2007, 23:42

miky scrie::lol: :lol: :lol:
nu io am postat de doua ori, da cred ca pana si netu ii de acord cu mine de ma citeaza.... :lol:
fain,... inseamna ca asa e :lol: :lol: :lol:
E greu postatul pe forum :lol: M-as fi asteptat ca la locatie la tine sa scrie Caracal, nu Sibiu.

Mihai, te duce gandul la chestii de-astea, esti bun, foarte bun prieten cu Eugen, baiatul ala cu diagonala de piele peste maieu, lucrurile incep sa devina clare :lol:.

Scrie răspuns