ar merge si una cu o farfurie de supa in manaIndian Larry scrie:Mai Adidevito , ia pune o poza chipesa cu tine la pescuit . Hai , darama-i pe baietii astia . Sa nu o pui pe aia cu tonul , ca iar cazi in plasa si te papa furnicile .

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-------Indian Larry scrie:Mai Adidevito , ia pune o poza chipesa cu tine la pescuit . Hai , darama-i pe baietii astia . Sa nu o pui pe aia cu tonul , ca iar cazi in plasa si te papa furnicile . Cauta una la care sa puna baietii botul ,da ?
PS: barca ta e gonflabila ?
pai hai sa-ti raspund cate ceva:ADY WUNDERKIND scrie:---------luci_t scrie:o fi fan terrano???Tristian scrie: ADY WUNDERKIND, nu esti Gerula sau Fan Gerula, nu? Ca o clona la clona e chiar exagerat, parerea mea!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tu de unde ai mai aparut ,frate?
cine e terrano? altul care v-a pus pe jar ?
nu sunt (nici) fan terrano,sunt fan land rover.![]()
Ziceai ca ai citit topicul cap-coada da nu stii despre ce se vorbeste dar nici cine a postat pe aici. Peste cateva posturi stii foarte bine cine sunt cei care au postat dar si despre ce se vorbeste. Om da noi cu capatana de pereti da tu parca intreci limitele. Ori esti cine spui ca estiADY WUNDERKIND scrie:---------n-am inteles ce am incurcat ,mai ..modigliani ?modigliani scrie:Mai Bebe Miracol , ..... ce n-ai inteles ?ADY WUNDERKIND scrie: ------- e distractiv cu voi . ce poate face paranoia din om (?!).![]()
![]()
-----ULK scrie:![]()
![]()
..plus, mai pun intrebari incomode...si te mai scapi...asa mai bine ii dai contur frumos pastelat nickului...si bine faci. Dar atunci sa te tii departe de polemici si intrigi de acum incolo...ce nu te privesc...si o sa fie pace cu tine.
luci_t scrie:pai hai sa-ti raspund cate ceva:ADY WUNDERKIND scrie:---------luci_t scrie: o fi fan terrano???
tu de unde ai mai aparut ,frate?
cine e terrano? altul care v-a pus pe jar ?
nu sunt (nici) fan terrano,sunt fan land rover.![]()
ai sarit de c.u.r.can in sus ca cine-s io; nici nu trebe sa stii cine-s E drept ca nu prea postez da de bagat cate o pastila mai bag din cand in cand.Ziceai ca ai citit topicul cap-coada da nu stii despre ce se vorbeste dar nici cine a postat pe aici. Peste cateva posturi stii foarte bine cine sunt cei care au postat dar si despre ce se vorbeste. Om da noi cu capatana de pereti da tu parca intreci limitele. Ori esti cine spui ca estiADY WUNDERKIND scrie:---------n-am inteles ce am incurcat ,mai ..modigliani ?modigliani scrie: Mai Bebe Miracol , ..... ce n-ai inteles ?ori esti clona.
Si la cate clone s-au plimbat prin cafene si nu numai baietii deja recunosc una din primele postari. Si pana amu parca esti o big clona. Dar inca nu te salut cum este salutata o clona
P.S. o ultima intrebare pt tine: Cum este salutata o (presupusa) clona pe acest forum?
ULK a scris:
Laughing Laughing Laughing ..plus, mai pun intrebari incomode...si te mai scapi...asa mai bine ii dai contur frumos pastelat nickului...si bine faci. Dar atunci sa te tii departe de polemici si intrigi de acum incolo...ce nu te privesc...si o sa fie pace cu tine. bere
----- Laughing n-am cum sa ma scap ca stau foarte bine cu prostata Laughing
du-te la iarba verde si nu-mi spune ce-am de facut !
ai un tupeu porcesc
Inainte de toate , de ce pui tu atatea -------- la inceput de propozitie ?ADY WUNDERKIND scrie: poza cu ton ? despre ce vorbesti tu aicea ?
barca cu care merg la pescuit nu e gonflabila.e din fibra de sticla.