Mai Bebe Miracol , ..... ce n-ai inteles ?ADY WUNDERKIND scrie: ------- e distractiv cu voi . ce poate face paranoia din om (?!).![]()
![]()
Loc de dat cu capu' de pereti !
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- modigliani
- veteran
-
- utilizator constant
Hai drace hai, sa vezi cand face paranoia clone ce misto e... NU INTELEGI NICI TU? CA AILALTI? O TINETI PE A VOASTRA? Sunt niste categorii speciale... Ma rog. Oamenii relaxati si fara clone, se distreaza, intelegi termenul? Eu personal... ma distrez. Tu? Ne distram pentru ca cel mai distractiv pentru unii si de **** pentru altii e cand se descopera o noua clona.
si mie personal, desi nu sunt headhunter, imi place. Cum zice Gigi, iarna o fi lunga si grea, cica si ingheata tot... ce plm sa facem? HAHAHAHHAHA

Unul care este obsesia ta,Terrano,ti-a spus foarte bine anumite lucruri...
Cu Terrano am schimbat 2 mesaje pe thread..imi explici si mie cum pot sa am obsesie in felul asta?
Alta intrebare...ce a zis Terrano mie...si dece a zis bine?? Hai...zi...daca te bagi aiurea..contiuna acuma.
Eu te-am intrebat si am ingrosat partea aceia , unde zici de Gerula...aia ai lasat fara raspuns(asta am mai vazut la unul..sa nu zici ca iar stii la cine ma gandesc...ca pe Gerula ai nimerit-o...desi nu am pomenit direct numele lui...ciudat)...si ai trecut pe Terrano...de care nici nu stiu nimic..nu am obsesie...deci acum care o fi? Zi?
Cu Terrano am schimbat 2 mesaje pe thread..imi explici si mie cum pot sa am obsesie in felul asta?
Alta intrebare...ce a zis Terrano mie...si dece a zis bine?? Hai...zi...daca te bagi aiurea..contiuna acuma.
Eu te-am intrebat si am ingrosat partea aceia , unde zici de Gerula...aia ai lasat fara raspuns(asta am mai vazut la unul..sa nu zici ca iar stii la cine ma gandesc...ca pe Gerula ai nimerit-o...desi nu am pomenit direct numele lui...ciudat)...si ai trecut pe Terrano...de care nici nu stiu nimic..nu am obsesie...deci acum care o fi? Zi?
hai sa mai incerc io o data sa te lamuresc........ liniutele alea ciudate sub citateADY WUNDERKIND scrie:---------n-am inteles ce am incurcat ,mai ..modigliani ?modigliani scrie:Mai Bebe Miracol , ..... ce n-ai inteles ?ADY WUNDERKIND scrie: ------- e distractiv cu voi . ce poate face paranoia din om (?!).![]()
![]()
-------
le-ai luat tu de la terrano sau el de la tine????
- semlecangheorghe
- veteran
- modigliani
- veteran
- semlecangheorghe
- veteran