Loc de dat cu capu' de pereti !

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ADY WUNDERKIND
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ADY WUNDERKIND » 10 Noi 2010, 20:25

leba scrie:
ADY WUNDERKIND scrie:
ULK scrie:Si care e rolul tau aici...cand habar nu ai despre ce vorbim...aiiiiiii?? Vrei sa te bagi intr-o discutie , care nu te priveste...doar de dorul lelii?
-----------
Se pare ca pe tine te-au marcat cel mai tare Gerula si Terrano. :lol:
de altfel ,am vazut ca Terrano ti-a dat niste replici de toata frumusetea .
esti comunist ? :lol: doar aia aveau obiceiul sa intrebe cu ....aiiiiiiii? :lol:
Bine ai venit, Ady.
Spune-mi, Wunderkind e nume propriu sau semnifica ceva?
De unde esti si ce fel de pescuit practici?
Bine, asta doar daca vrei sa raspunzi, fireste. :wink:
-------

Bine te-am gasit,Leba.
e si nume propriu si semnifica si ceva ...
sunt din Constanta.Pescuiesc doar rapitori,cu precadere salau si stiuca.
:D

uitati ca nu e nici o taina ,domnilor. :lol:

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 10 Noi 2010, 20:30

:lol:

Adi Copiluminune, poate facem un pescuit intr-o zi cand sunt prin cta, ce zici?

ADY WUNDERKIND
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ADY WUNDERKIND » 10 Noi 2010, 20:31

ULK scrie:Cu citatul de mai sus..am aratat stilul caracteristic... "..ca ala ti-o dat de rasuna, ca lalalat a zis despre tine ca...ca te-a facut nu stiu cum...stilu-i inconfundabil...dar..oricum , iar devine plictisitor..
-------

nu cred ca ai reusit sa arati ceva cu citatul de mai sus,in afara de faptul ca ai doua mari obsesii: Gerula si Terrano. :D

uite ,daca tot n-ai ce face,poti rezolva urmatoarea problema:
ia un ou (de gaina ),aseaza-l intr-un colt al camerei tale(dar sa stea fix in colt ,nemiscat) si pe urma incearca sa-l spargi cu un lighean. :lol:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 10 Noi 2010, 20:39

Eu nu ma ce face ..mai taticule...Eu am venit aici ..sa ma bag ca musca-n p...a, cand habar nu am despre ce se vorbeste si cine???????..Ce zici????...Cine nu are ce face si se baga in seama ?
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

ADY WUNDERKIND
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ADY WUNDERKIND » 10 Noi 2010, 20:39

burtea scrie::lol:

-------

OK,dar unde vrei tu sa pescuim in Ct? ca nu ai unde.eu merg la pescuit pe Dunare langa Cernavoda.Asa ca ,mai bine te opresti la Cernavoda.Si obligatoriu e sa ai barca cu motor.Fara ,nu cred sa prinzi ceva.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 10 Noi 2010, 20:41

ULK a scris:
Cu citatul de mai sus..am aratat stilul caracteristic... "..ca ala ti-o dat de rasuna, ca lalalat a zis despre tine ca...ca te-a facut nu stiu cum...stilu-i inconfundabil...dar..oricum , iar devine plictisitor..

-------

nu cred ca ai reusit sa arati ceva cu citatul de mai sus,in afara de faptul ca ai doua mari obsesii: Gerula si Terrano.
Very Happy

Si zici ca nu stii cine sunt eu si Gerula...chiar mai sus intrebai ca cine e ala cu nu ai auzit de el???

In citatul ce ai dat de la mine...nu am zis despre cine vorbesc....de unde ai dedus?? ...daca nu stii de Gerula??....Stiu eu de unde...lasa..nu te mai chinui sa minti ceva....degeaba.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 10 Noi 2010, 20:45

ADY WUNDERKIND scrie: cine e terrano? altul care v-a pus pe jar ?
Hai , da-o naiba ! Chiar nu stii cine-i Terrano ???? Ptiu ..... , nu po' sa cred !!!

............... Nu-l stii tu pe Terrano ??? ...... Tocmai pe Terrano sa nu-l stii ???? Dupa cat ai urmarit discutia , dupa cat de asiduu te-ai documentat , dupa cat de virulent ai intervenit in apararea lui ..... sa nu-l stii ??????

Posibil ! Chiar foarte posibil ! Eu ..... cred ! :D :D :D Cred , sa stii ! Stai linistit ! Posteaza in continuare .

ADY WUNDERKIND
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ADY WUNDERKIND » 10 Noi 2010, 20:47

ULK scrie:Eu nu ma ce face ..mai taticule...Eu am venit aici ..sa ma bag ca musca-n p...a, cand habar nu am despre ce se vorbeste si cine???????..Ce zici????...Cine nu are ce face si se baga in seama ?
-------

nu trebuie sa-ti cer tie voie ca sa scriu intr-un topic.
am citit foarte bine acest topic de la inceput ,cat si pe celalalt despre Adrian Paunescu si am inteles perfect ce se discuta aici.
Unul care este obsesia ta,Terrano,ti-a spus foarte bine anumite lucruri...
Evita sa mai vorbesti ca un badaran si,evita sa mai vorbesti cu mine .

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 10 Noi 2010, 20:50

ADY WUNDERKIND scrie:
burtea scrie::lol:

-------

OK,dar unde vrei tu sa pescuim in Ct? ca nu ai unde.eu merg la pescuit pe Dunare langa Cernavoda.Asa ca ,mai bine te opresti la Cernavoda.Si obligatoriu e sa ai barca cu motor.Fara ,nu cred sa prinzi ceva.
Ma. si eu cand mergeam la rapitor prin ct tot pe Dunare mergeam dar tre sa fie si balti care tin rapitor pe acolo, nu te-am intrebat degeaba, ma gandeam ca poate stii tu mai multe. Pe Dunare am prins, fara barca, la Rasova, la Seimeni, la Capidava. Mai aproape de Cernavoda n-am fost; barca o am in Delta si n-o aduc de acolo ca e deranjul prea mare si n-am unde sa o tin.

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 10 Noi 2010, 20:50

TERRANO
new member

Data inscrierii: 11/10/2010

Trimis: Dum 11 07, 2010 10:13 pm Titlul subiectului:

--------------------------------------------------------------------------------

modigliani a scris:
TERRANO a scris:

invata mai intai istoria Romaniei si a romanilor .
pe urma o sa ajungi la concluzia ca nu e cazul sa mai scrii toate tampeniile pe aici.
Bafta!

Acum serios : in felul asta agresiv de a te adresa ( oricui si indiferent de context ) cum crezi ca te vei putea eschiva de oprobriul public ?

Terrano .... esti mult prea irascibil si incisiv . PUNCT .

....................................

p.s. Imi aduc aminte ca-i un topic ce ar trebui sa aiba alte conotatii , conotatii ce-ar trebui sa ne faca sa privim in sus . Eu personal , odata cu aceasta interventie ies din aceasta discutie .

Luminat fie-i drumul lui Paunescu pana la picioarele Domnului . Si Domnul sa-l ierte .

-----------

modigliani,nu eu am inceput o astfel de discutie .

inca de la inceput ,unii au amestecat comunismul cu Adrian Paunescu.
Comunismul in Romania a insemnat altceva ,nu ce a facut Adrian Paunescu.
Cu persoane ca Georgica si altii ,e imposibil sa ai o discutie pe tema comunismului.Ei nu cunosc istoria .
Am evitat sa-ti raspund la ce mi-ai scris ,tocmai in ideea de a nu mai continua discutia .

ADY WUNDERKIND Trimis: Mie 11 10, 2010 8:47 pm Titlul subiectului:

--------------------------------------------------------------------------------

ULK a scris:
Eu nu ma ce face ..mai taticule...Eu am venit aici ..sa ma bag ca musca-n p...a, cand habar nu am despre ce se vorbeste si cine???????..Ce zici????...Cine nu are ce face si se baga in seama ?

-------

nu trebuie sa-ti cer tie voie ca sa scriu intr-un topic.
am citit foarte bine acest topic de la inceput ,cat si pe celalalt despre Adrian Paunescu si am inteles perfect ce se discuta aici.
Unul care este obsesia ta,Terrano,ti-a spus foarte bine anumite lucruri...
Evita sa mai vorbesti ca un badaran si,evita sa mai vorbesti cu mine .

ai inceput sa le cam incurci deacuma.... :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns