TERRANO
new member
Data inscrierii: 11/10/2010
Trimis: Dum 11 07, 2010 10:13 pm Titlul subiectului:
--------------------------------------------------------------------------------
modigliani a scris:
TERRANO a scris:
invata mai intai istoria Romaniei si a romanilor .
pe urma o sa ajungi la concluzia ca nu e cazul sa mai scrii toate tampeniile pe aici.
Bafta!
Acum serios : in felul asta agresiv de a te adresa ( oricui si indiferent de context ) cum crezi ca te vei putea eschiva de oprobriul public ?
Terrano .... esti mult prea irascibil si incisiv . PUNCT .
....................................
p.s. Imi aduc aminte ca-i un topic ce ar trebui sa aiba alte conotatii , conotatii ce-ar trebui sa ne faca sa privim in sus . Eu personal , odata cu aceasta interventie ies din aceasta discutie .
Luminat fie-i drumul lui Paunescu pana la picioarele Domnului . Si Domnul sa-l ierte .
-----------
modigliani,nu eu am inceput o astfel de discutie .
inca de la inceput ,unii au amestecat comunismul cu Adrian Paunescu.
Comunismul in Romania a insemnat altceva ,nu ce a facut Adrian Paunescu.
Cu persoane ca Georgica si altii ,e imposibil sa ai o discutie pe tema comunismului.Ei nu cunosc istoria .
Am evitat sa-ti raspund la ce mi-ai scris ,tocmai in ideea de a nu mai continua discutia .
ADY WUNDERKIND Trimis: Mie 11 10, 2010 8:47 pm Titlul subiectului:
--------------------------------------------------------------------------------
ULK a scris:
Eu nu ma ce face ..mai taticule...Eu am venit aici ..sa ma bag ca musca-n p...a, cand habar nu am despre ce se vorbeste si cine???????..Ce zici????...Cine nu are ce face si se baga in seama ?
-------
nu trebuie sa-ti cer tie voie ca sa scriu intr-un topic.
am citit foarte bine acest topic de la inceput ,cat si pe celalalt despre Adrian Paunescu si am inteles perfect ce se discuta aici.
Unul care este obsesia ta,Terrano,ti-a spus foarte bine anumite lucruri...
Evita sa mai vorbesti ca un badaran si,evita sa mai vorbesti cu mine .
ai inceput sa le cam incurci deacuma....