Asaaa . Unde ramasesem ?
Gata ! Stiu ! ....... Da , mai nene , cica dupa ce-a stat el o vreme cu capu-n nori se pare c-ar fi privit putin mai in sus si-a vazut aglomeratie mare pe malu' cvadrantului 6 . Ajunge el acolo , si .... ce sa vezi ? Surpriza !!! Era cu plata !!!
Acu' , daca era cu ofrodu s-a gandit sa-i timoreze p-aia . Si s-apuca , nene , sa recite din Istoria Romanilor ! Aia , dupa ce s-au uitat lung la el , s-au uitat si unii la altii ( tot lung , ca deh , asa trebuie sa te uiti cand vrei sa dai senzatia de surprindere ) si-i fac cadou o partida de-a moaca .
Isi ia asta lanseta , mulineta si trusa cu ,, maimute " si-ncepe sa dea . Aia .... cu ochii pe el ! El cu ochii pe naluci , aia cu ochii pe el . Si tot asa , pana mai spre seara . Inainte sa se enerveze si sa-si stranga sculele vin aia sa-l intrebe :
- Mai nene , da' de ce arunci intruna cu alea ?
- Asa se face .
- Pai la inceput vad ca faci bine . Da' p-orma vad c-o tragi inapoi si-o arunci iarasi !
- Pa ... da ! Nu vezi ce scule am ?
- Pai vad , mancati-as , da io cand vreau s-arunc ceva il arunc si gata ! Definitiv ! De luat ai luat ceva ?
- N-am luat frate , mai mult am agatat in asteroizii aia . Mai bine ramaneam cu capu-n nori . Barem acolo stiam ce si cum .
- Cre' ca !
- Auzi ? da' de ce esti mic si verde ?
- Asa suntem noi in perioada de depunere .
- ..... Aha !!! Am inteles !!! zice Terrano simuland faptul ca s-a prins de chestie . Da de unde ? Zicea si el .... asa , da' de fapt ii daduse cu zecimale .
Pleaca el d-acolo si merge in alt cvadrant . Acolo .... ce sa vezi : da el faza lunga si gaseste pe jos un mepeu . Era sa-l calce cu dreapta fata , da' noroc cu veleitatile de sofer de ofroud . Il ia el , il deschide ( noroc ca mergea uaierlesu' ) , si gaseste un sfat de la un amic de forum :
- Bai Terrano , vino frate in cvadrantu' 2 . Mananca salaul la cometa !!! Sa vii cu scule tapene ! Iti tin loc !!!
Mama , si pleaca asta cu a trei-a dupa loc , cu derapaje , scartait de roti si frane sa ajunga intro clipita cosmica in cvadrantu' cu pricina . Plin de sperante , plin de entuziasm , cu un portbagaj de scule tapene si milioane de naluci care mai de care mai smechera si stralucitoare ca alta . Insa pe masura ce se apropie toata stralucirea nalucilor lui paleste in fata primului intalnit ! Cine credeti ? ...... Gerula , nene ! Gerula stralucea cum ii sta bine unui jurnalist de talie intergalactica ! La soare te puteai uita , la Gerula ba ! Vorbesc serios !
Asta , Terrano , orbit de atata stralucire , chiar mai smechera ca nalucile lui , isi pune polarizantii . Cand colo vede langa Gerula pe un fan d-al lui . A intuit imediat ca-i fan Gerula si-a decis ca pe partida respectiva sa-si spuna ,, Fan Fan Gerula " . Atat il ingrijora , faptul c-ar fi putut cineva sa-l confunde cu Fan Fan le Tulip . Insa-si asuma riscul si intra-n joc .
De prins n-au prins nici acolo . Alta teapa . Da' nici asta n-a fost o problema , cadrau perfect acest lucru .
.............................................................
Pe masura ce primesc noutati va tin la curent .
Loc de dat cu capu' de pereti !
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- modigliani
- veteran
is bestiale astea tata!!! am ras asa cateva minute (cosmice din alea) bune sau mai putin bune??? or fost minute. sigur
Da am o nelamurire. Gramatica intergalactica o fi de vina. Da cre' ca lipsesc niste diacritice (celulo scrisei bine?) la Fan Fan Gerula. Ca doar vorbim in romaneasca, cu atata istorie si sigur cand si-o ales fan gerula numele de scena/forum s-o gandit la fan (iarba cosita si uscata) nu la suporter.
Sau tu, modigliani, faceai referire la alt fan fan la tulipe = FFF =3F = fanica fara frica = marele magician al pescuitului romanesc (ghici cine e?) Atunci rog un moderator sa trimita in eter postarea mea...
Sau sa o lase ca mostra a istoriei romane.
Da am o nelamurire. Gramatica intergalactica o fi de vina. Da cre' ca lipsesc niste diacritice (celulo scrisei bine?) la Fan Fan Gerula. Ca doar vorbim in romaneasca, cu atata istorie si sigur cand si-o ales fan gerula numele de scena/forum s-o gandit la fan (iarba cosita si uscata) nu la suporter.

Sau tu, modigliani, faceai referire la alt fan fan la tulipe = FFF =3F = fanica fara frica = marele magician al pescuitului romanesc (ghici cine e?) Atunci rog un moderator sa trimita in eter postarea mea...
Sau sa o lase ca mostra a istoriei romane.

- modigliani
- veteran
Asta cu FFF e de antologie !!! Stai sa-t' spui :
Initial vine de la FaneFacturaFacatura ! Da nu-i chiar asa ! Primul ,, F " vine de la Vader , de pe vremea cand se numea Fader . Al doilea , indiferent de ce zice lumea , vine de la ,, F--- -ui pe ma-sa de pescuit " . La treilea e simplu . Vine de la Fuck ! Adica de la ,, Fadere , fu--- ui pe ma-sa de pescuit , recte Fuck ! "
Aia , extreterestrii aia de pazeau cvadrantu' 2 erau FFF-iti ! Asa ca tot ce ziceau ei era cu ,, F " . Spre exemplu :
- Fah ! Fe faci afici ?
- Iaca .... dau la peste !
- Fi frinzi feva ?
- Numa' daca am noroc . O sa vedem .
- Foarfe fine . Fir infins .
- Bah , da' voi de ce vorbiti cu ,, F " ?
- Fai fe fa facem ? Afa fe frifefem foi fa forfim ! Afa-i fimfa foastra .
- Gata , nene . Am inteles . Nu mai vreau nimic .
- Fine . Fa fii fanafos .
Bine , ca acest dialog a fost purtat in cele mai cordiale conditii !!! Era vorba despre unul dintre primele contacte interspecii , si-apoi aia aveau o mare problema cu jurnalistica . Ei n-aveau ziare , va dati voi seama ???
L-au luat p-asta , l-au acreditat , i-au dat liber discernamat asupra continutului articolelor , ...... numa' ca-n scurt timp s-au confruntat c-o problema : intrega lor economie ( la nivel planetar , sa fie clar ), a fost data total peste cap din cauza supra productiei de litere ,, F " . La masinile de scris se buleau ,, fe-urile " una dupa alta . Au trecut la tastaturi cu 24 de taste ,, F " , si-asta a dus la alta , si mai nasoala . Tastaturile erau gigantice . Aveau 1 mp ( nu stiau ei de metri patrati ca ii rosteau ,, fefri fafrafi " , da' tot aia era ) . Aia n-aveau birouri asa de mari pe care sa le puna si-au hotarat prin ,, Decizie Planetara " sa le amplaseze pe garle . In sfarsit , ..... nebunie mare .......
Au mai avut probleme cu extrateritele ! Ele , ca omoloagele lor pamantence , faceau figuri cand astia plecau la peste cu Gerula , cu Fan Gerula si cu Fan Fan Gerula ( pe care era sa-l confunde cu Ion de la Sibiu , da' dupa ce-au vazut ca nu-i venit cu branza ci cu pluta , si ca-n loc de palarie are panouri solare , s-au linistit ) . Ca cica-n loc sa stea prin batatura aia lor plina de cratere sa repare la cosare , pe ei ii mananca-n ,, fur " sa plece la ,, fesfuit ".
D-aici acel articol intergalactic in care se vorbeste despre iminentul incident dintre specii la baza caruia a stat parerea ferma a extrateritelor . Noroc cu jurnalistu' nostru cel stralucitor de luminos care-a decis in ultimul moment sa utilizeze tastatura idis ca sa ambiguizeze lumile galactice . Asa ca extraterestrii n-au inteles prea multe ( ca nu prea era cu ,, F " ) , iar pamantenii au gandit ca-i scris articolul de vreun vraci analfabet de prin Amazon , de pe vreundeva . Si iaca cum am scapat noi de conflictul interstelar ! Din vorbe , nene , din vorbe !
Ce ziceti ? Nu-i mare lucru ????? Oricum .... de prins .... n-au prins nimic .....
Initial vine de la FaneFacturaFacatura ! Da nu-i chiar asa ! Primul ,, F " vine de la Vader , de pe vremea cand se numea Fader . Al doilea , indiferent de ce zice lumea , vine de la ,, F--- -ui pe ma-sa de pescuit " . La treilea e simplu . Vine de la Fuck ! Adica de la ,, Fadere , fu--- ui pe ma-sa de pescuit , recte Fuck ! "
Aia , extreterestrii aia de pazeau cvadrantu' 2 erau FFF-iti ! Asa ca tot ce ziceau ei era cu ,, F " . Spre exemplu :
- Fah ! Fe faci afici ?
- Iaca .... dau la peste !
- Fi frinzi feva ?
- Numa' daca am noroc . O sa vedem .
- Foarfe fine . Fir infins .
- Bah , da' voi de ce vorbiti cu ,, F " ?
- Fai fe fa facem ? Afa fe frifefem foi fa forfim ! Afa-i fimfa foastra .
- Gata , nene . Am inteles . Nu mai vreau nimic .
- Fine . Fa fii fanafos .
Bine , ca acest dialog a fost purtat in cele mai cordiale conditii !!! Era vorba despre unul dintre primele contacte interspecii , si-apoi aia aveau o mare problema cu jurnalistica . Ei n-aveau ziare , va dati voi seama ???
L-au luat p-asta , l-au acreditat , i-au dat liber discernamat asupra continutului articolelor , ...... numa' ca-n scurt timp s-au confruntat c-o problema : intrega lor economie ( la nivel planetar , sa fie clar ), a fost data total peste cap din cauza supra productiei de litere ,, F " . La masinile de scris se buleau ,, fe-urile " una dupa alta . Au trecut la tastaturi cu 24 de taste ,, F " , si-asta a dus la alta , si mai nasoala . Tastaturile erau gigantice . Aveau 1 mp ( nu stiau ei de metri patrati ca ii rosteau ,, fefri fafrafi " , da' tot aia era ) . Aia n-aveau birouri asa de mari pe care sa le puna si-au hotarat prin ,, Decizie Planetara " sa le amplaseze pe garle . In sfarsit , ..... nebunie mare .......
Au mai avut probleme cu extrateritele ! Ele , ca omoloagele lor pamantence , faceau figuri cand astia plecau la peste cu Gerula , cu Fan Gerula si cu Fan Fan Gerula ( pe care era sa-l confunde cu Ion de la Sibiu , da' dupa ce-au vazut ca nu-i venit cu branza ci cu pluta , si ca-n loc de palarie are panouri solare , s-au linistit ) . Ca cica-n loc sa stea prin batatura aia lor plina de cratere sa repare la cosare , pe ei ii mananca-n ,, fur " sa plece la ,, fesfuit ".
D-aici acel articol intergalactic in care se vorbeste despre iminentul incident dintre specii la baza caruia a stat parerea ferma a extrateritelor . Noroc cu jurnalistu' nostru cel stralucitor de luminos care-a decis in ultimul moment sa utilizeze tastatura idis ca sa ambiguizeze lumile galactice . Asa ca extraterestrii n-au inteles prea multe ( ca nu prea era cu ,, F " ) , iar pamantenii au gandit ca-i scris articolul de vreun vraci analfabet de prin Amazon , de pe vreundeva . Si iaca cum am scapat noi de conflictul interstelar ! Din vorbe , nene , din vorbe !
Ce ziceti ? Nu-i mare lucru ????? Oricum .... de prins .... n-au prins nimic .....
- modigliani
- veteran
Uite-l . El e . Daca aveti rabdare o juma' de ora o sa vedeti ca-i si pescar !
http://www.lupamea.ro/player.php?id=5263
http://www.lupamea.ro/player.php?id=5263