Loc de dat cu capu' de pereti !

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 22 Noi 2010, 23:39

@modigliani
insanatosire grabnica si muulta rabdare cu picioru'
pe cand niste povesti??

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 23 Noi 2010, 09:34

luci_t scrie:@modigliani
insanatosire grabnica si muulta rabdare cu picioru'
pe cand niste povesti??
Mersi tati ! :D

Povesti .... am ,, pe teava " cateva . Problema e ca nu prea pot sta la calculator sa le dau ,, fata " de forum . Sederea pe scaun presupune ca fiecare puls sa ma faca sa strang din dinti de durere . Intru putin , scriu in fuga si ma-ntorc la orizontala ( negociez deja cu nevasta-mea despre un laptop ..... da' se tine tare ! Zice ca l-as fi putut lua oricand pentru orice altceva ca n-ar fi zis nimic , dar pentru a posta in forumuri se cheama ca va avea statut de ..... scula de pescuit !!! Si cica-mi da cu el in cap ! :D :D :D )

Si-apoi .... vine iarna , nene !!! N-o sa fiti avizi de d-astea pana-n primavara ? Vad ca inca dezbateti pescuieli !!! Asa sa va tina vremea Dumnezeu !

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 03 Dec 2010, 00:51

:lol:

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 05 Dec 2010, 19:56

sa vina udrea sa dea cu capu aici in ........la totzi pescarii.....zaul ei

auzi ma la ea,ca daca ar fi mama nu ar putea sta mai mult de cateva luni departe de serviciu........
:evil: :evil: :evil:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 05 Dec 2010, 20:15

edâ„¢ scrie:sa vina udrea sa dea cu capu aici in ........la totzi pescarii...
io as vrea sa-mi dea un pic cu fruntea-n burta doamna udrea, daca se poate! :lol: :lol: :lol:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 05 Dec 2010, 23:33

georgica scrie:io as vrea sa-mi dea un pic cu fruntea-n burta doamna udrea
:wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 05 Dec 2010, 23:41

georgica scrie:deci domnu terrano
Bai Terrano , si ce mai zici tu , frate ??? Ia uimeste-ne tu nitel !

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 06 Dec 2010, 00:10

domnu terrano s-o dat la fundeni... :roll: plictisealaaaa.... nici domnu fanu nu mai scartzaie...

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 06 Dec 2010, 00:21

TERRANO scrie: E foarte simplu ,invatati istoria Romaniei si a romanilor.
Am invatat-oooooo !!!! Am spus de-o suta de ori ,, istoria Romaniei si a romanilor " fara sa ma-ncurc si fara sa ma opresc ! Nici apa n-am baut ! Zau !!!

TERRANO scrie:Sau,daca va este mai la indemana,stati de vorba cu Volodea (Vladimir) Tismaneanu. Traieste.In Bucuresti
Am vorbit si cu el . Zice ca nu te stie . Dracu' stie , poate n-are tinere de minte . ..... In sfrasit . Vedem .

...........................................

Cand am vorbit cu el parea foarte speriat . Initial n-am vrut sa-l intreb ce are , da' din vorba-n vorba a spus singur . Cica l-a calcat unu' cu-n Terrano cu cauciucuri de off road . Da' nu mai stia sigur cand a fost asta ca cica nu era acolo . Era la pescuit .

Pe dracu' ! I-am intrebat p-orma p-aia de la pescuit si ziceau ca nici acolo n-a fost , ca parca l-ar fi vazut pe forum .

Aiurea ! Nici pe forum nu era , ca daca era imi spunea mie Georgica . Precis imi dadea mepeu . Asa ca degeaba recit eu intr-una ,, ,, istoria Romaniei si a romanilor " daca Terrano e pierdut in spatiu !

Am vorbit si cu aia din spatiu , nici aia nu stiau pe unde bate campii asta . Cica l-au cautat in toate cvadrantele si n-au dat de el , ca cica a plecat intr-un cvadrant cu multa stiuca ( da' cica sa nu scriu de asta pe forum ca ar fi inchisa balta aia ) .

Terrano insa , probabil dotat cu cauciucurile alea miezoase a riscat ! ,, Pai cum adica , nene , sa haleasca stiuca in cvadrant si io sa stau acasa ? Nu nene , nu ! O rup , mama ei de stiuca ! P-orma , dupa ce prind cateva bucati si bucate , ma-'c pe forum si-i zapacesc p-aia cu istoria ! Pai degeaba l-au gasit p-ala pe luna ?" Aaaaaaa , nu stiti bancu' " Stai sa-ti spui :

Ajunge Neil Armstrong pe luna . Se da el jos din naveta , coboara pe suprafata , cand ..... deodata vede niste urme de talpi !!!

- Cine pastele ma-sii a calcat aici inaintea mea ? Doar sunt primul OM pe luna !

O ia dupa urme , merge ce merge si gaseste intr-un crater pe unu' mic cu palarie care se caca !

- Bai ! Ce-i cu tine aici ?????
- Iaca .... ma cac ! 'Toarce capu' ca-i rusine !
- Da' cine esti tu ??????
- Ion !!!
- Si de unde esti ?????
- De la Sibiu !!!
- Si cu ce-ai venit aici ?????
- Cu .... branza !!!

Asa si Terrano cu cvadrantu' lui . Da' va zic maine ce-a facut p-acolo . E poveste lunga !

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 06 Dec 2010, 00:23

:lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns