Loc de dat cu capu' de pereti !
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- modigliani
- veteran
Mersi tati !luci_t scrie:@modigliani
insanatosire grabnica si muulta rabdare cu picioru'
pe cand niste povesti??

Povesti .... am ,, pe teava " cateva . Problema e ca nu prea pot sta la calculator sa le dau ,, fata " de forum . Sederea pe scaun presupune ca fiecare puls sa ma faca sa strang din dinti de durere . Intru putin , scriu in fuga si ma-ntorc la orizontala ( negociez deja cu nevasta-mea despre un laptop ..... da' se tine tare ! Zice ca l-as fi putut lua oricand pentru orice altceva ca n-ar fi zis nimic , dar pentru a posta in forumuri se cheama ca va avea statut de ..... scula de pescuit !!! Si cica-mi da cu el in cap !

Si-apoi .... vine iarna , nene !!! N-o sa fiti avizi de d-astea pana-n primavara ? Vad ca inca dezbateti pescuieli !!! Asa sa va tina vremea Dumnezeu !
- modigliani
- veteran
- modigliani
- veteran
- modigliani
- veteran
Am invatat-oooooo !!!! Am spus de-o suta de ori ,, istoria Romaniei si a romanilor " fara sa ma-ncurc si fara sa ma opresc ! Nici apa n-am baut ! Zau !!!TERRANO scrie: E foarte simplu ,invatati istoria Romaniei si a romanilor.
Am vorbit si cu el . Zice ca nu te stie . Dracu' stie , poate n-are tinere de minte . ..... In sfrasit . Vedem .TERRANO scrie:Sau,daca va este mai la indemana,stati de vorba cu Volodea (Vladimir) Tismaneanu. Traieste.In Bucuresti
...........................................
Cand am vorbit cu el parea foarte speriat . Initial n-am vrut sa-l intreb ce are , da' din vorba-n vorba a spus singur . Cica l-a calcat unu' cu-n Terrano cu cauciucuri de off road . Da' nu mai stia sigur cand a fost asta ca cica nu era acolo . Era la pescuit .
Pe dracu' ! I-am intrebat p-orma p-aia de la pescuit si ziceau ca nici acolo n-a fost , ca parca l-ar fi vazut pe forum .
Aiurea ! Nici pe forum nu era , ca daca era imi spunea mie Georgica . Precis imi dadea mepeu . Asa ca degeaba recit eu intr-una ,, ,, istoria Romaniei si a romanilor " daca Terrano e pierdut in spatiu !
Am vorbit si cu aia din spatiu , nici aia nu stiau pe unde bate campii asta . Cica l-au cautat in toate cvadrantele si n-au dat de el , ca cica a plecat intr-un cvadrant cu multa stiuca ( da' cica sa nu scriu de asta pe forum ca ar fi inchisa balta aia ) .
Terrano insa , probabil dotat cu cauciucurile alea miezoase a riscat ! ,, Pai cum adica , nene , sa haleasca stiuca in cvadrant si io sa stau acasa ? Nu nene , nu ! O rup , mama ei de stiuca ! P-orma , dupa ce prind cateva bucati si bucate , ma-'c pe forum si-i zapacesc p-aia cu istoria ! Pai degeaba l-au gasit p-ala pe luna ?" Aaaaaaa , nu stiti bancu' " Stai sa-ti spui :
Ajunge Neil Armstrong pe luna . Se da el jos din naveta , coboara pe suprafata , cand ..... deodata vede niste urme de talpi !!!
- Cine pastele ma-sii a calcat aici inaintea mea ? Doar sunt primul OM pe luna !
O ia dupa urme , merge ce merge si gaseste intr-un crater pe unu' mic cu palarie care se caca !
- Bai ! Ce-i cu tine aici ?????
- Iaca .... ma cac ! 'Toarce capu' ca-i rusine !
- Da' cine esti tu ??????
- Ion !!!
- Si de unde esti ?????
- De la Sibiu !!!
- Si cu ce-ai venit aici ?????
- Cu .... branza !!!
Asa si Terrano cu cvadrantu' lui . Da' va zic maine ce-a facut p-acolo . E poveste lunga !