o fi fan terrano???Tristian scrie: ADY WUNDERKIND, nu esti Gerula sau Fan Gerula, nu? Ca o clona la clona e chiar exagerat, parerea mea!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Loc de dat cu capu' de pereti !
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
ADY WUNDERKIND
- utilizator constant

in primul rand bine ai venit pe forum. Eu am aparut facandu-mi cont pt ca ma intereseaza pescuitul, in special la rapitori.ADY WUNDERKIND scrie: tu de unde ai mai aparut ,frate?
cine e terrano? altul care v-a pus pe jar ?
terrano e un user ca si noi, doar ca de ceva timp nu a mai postat si daca ai fi citit postarile din topicai fi aflat mai cine e si ce se discuta aici.
-
ADY WUNDERKIND
- utilizator constant

------luci_t scrie:in primul rand bine ai venit pe forum. Eu am aparut facandu-mi cont pt ca ma intereseaza pescuitul, in special la rapitori.ADY WUNDERKIND scrie: tu de unde ai mai aparut ,frate?
cine e terrano? altul care v-a pus pe jar ?
terrano e un user ca si noi, doar ca de ceva timp nu a mai postat si daca ai fi citit postarile din topicai fi aflat mai cine e si ce se discuta aici.
multumesc pentru urare,luci_t!
ceva e in neregula aici .constat ca unii "stau cu bata langa picior" ca sa-i arda pe altii
-
ADY WUNDERKIND
- utilizator constant

-----------ULK scrie:Si care e rolul tau aici...cand habar nu ai despre ce vorbim...aiiiiiii?? Vrei sa te bagi intr-o discutie , care nu te priveste...doar de dorul lelii?
Se pare ca pe tine te-au marcat cel mai tare Gerula si Terrano.
de altfel ,am vazut ca Terrano ti-a dat niste replici de toata frumusetea .
esti comunist ?
Bine ai venit, Ady.ADY WUNDERKIND scrie:-----------ULK scrie:Si care e rolul tau aici...cand habar nu ai despre ce vorbim...aiiiiiii?? Vrei sa te bagi intr-o discutie , care nu te priveste...doar de dorul lelii?
Se pare ca pe tine te-au marcat cel mai tare Gerula si Terrano.![]()
de altfel ,am vazut ca Terrano ti-a dat niste replici de toata frumusetea .
esti comunist ?doar aia aveau obiceiul sa intrebe cu ....aiiiiiiii?
Spune-mi, Wunderkind e nume propriu sau semnifica ceva?
De unde esti si ce fel de pescuit practici?
Bine, asta doar daca vrei sa raspunzi, fireste.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team