Tristian scrie:Io chiar nu vreau sa par paranoic (merge asta sau e parparonie?)... ma rog, dar nu pot sa nu observ ca un utilizator nou, in cazul asta ADY WUNDERKIND, intra direct in Cafenea si in cele 6 mesaje pe care la scrie: da vreo trei citate din ce s-a mai scris, ingroasa niste cuvinte, foloseste expresii ca
porcu cu busteanu si
ofuscare, nu uita sa mentioneze ca nu e fan Gerula, si pana la urma nici nu stie ce cauta aici: "il rog pe initiatorul acestui topic sa mai spuna inca o data care este tema care se dezbate aici".
ADY WUNDERKIND, nu esti Gerula sau Fan Gerula, nu? Ca o clona la clona e chiar exagerat, parerea mea!
A se mentiona ca am pus o intrebare nu am facut o acuza cum ar interpreta imediat doua personaje, stiu io care, nu persoane, personaje.
Daca am gresit imi cer scuze de pe-acuma dar esti oricum dator cu un raspuns la intrebarea:
La ce peste iti place sa pescuiesti ADY WUNDERKIND?
---------
bag de seama ca acest Gerula ,indiferent cine o fi el ,va marcat existenta unora .
repet,n-am nici o legatura cu Gerula si nici nu sunt fanul lui.
fii linistit,nu ma supar pentru ca ma intrebi ceva.
..nu ai citit cu atentie,nu am spus "porcul cu busteanul",ci "porcul cu bostanul". in cazul in care nu stii,morala e urmatoarea: porcul vrea sa manance bostanul,dar pentru ca e rotund ,nu are de unde sa-l apuce si se dovedeste ca e prea greu de mancat de catre un ..porc ca el.
...si il tot impinge cu botul de colo pana colo,in ideea ca o sa poata sa-l muste vreodata.
nu vreau sa considere "burtea" ca fac vreo aluzie .departe de asa ceva !
e doar o expresie care se foloseste destul de frecvent atunci cand anumite subiecte depasesc capacitatea unora de a le aborba.
la fel,nu fac nici o aluzie.
...stiu foarte bine ce caut aici,la fel si tu probabil stii foarte bine ce cauti,insa poate ma "luminezi" tu care este ,totusi,subiectul discutiei.am remarcat ca e vorba despre un amestec de comunism,evrei,bancuri,pareri personale,acuze,ironii,apa batuta in piua etc.
concret,ce se discuta aici ?
pot interveni intr-o discutie oarecare de pe forum ,chiar daca te supar pe tine.nu cred ca trebuie sa cer voie cuiva,nu ?
si acuma ,sa-ti raspund la intrebarea ta:
"La ce peste iti place sa pescuiesti ADY WUNDERKIND?[/quote]"
..la peste de silicon.la salau si stiuca.