Loc de dat cu capu' de pereti !

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 10 Noi 2010, 14:50

ADY WUNDERKIND scrie:eu recunosc " ca ce-am zis" .... nu sustin " ca ce scriu " p-acilisa e adevaru absolut.

Nu prea cred ca e cazul sa ne intoarcem la "valorile" evului mediu si cred ca oamenii civilizati in majoritate m-ar aproba (na, mai zii ceva acum, Cristi :lol: )

De cand stabilesti tu valoarea de adevar a unui lucru ?! :lol:

..ca ce-.. ca ce ... :lol:[/quote]

E o parere personala, nu stabilesc nimic... si a doua parte era o gluma despre o discutie mai veche cu Cristi :)

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 10 Noi 2010, 15:05

Io chiar nu vreau sa par paranoic (merge asta sau e parparonie?)... ma rog, dar nu pot sa nu observ ca un utilizator nou, in cazul asta ADY WUNDERKIND, intra direct in Cafenea si in cele 6 mesaje pe care la scrie: da vreo trei citate din ce s-a mai scris, ingroasa niste cuvinte, foloseste expresii ca porcu cu busteanu si ofuscare, nu uita sa mentioneze ca nu e fan Gerula, si pana la urma nici nu stie ce cauta aici: "il rog pe initiatorul acestui topic sa mai spuna inca o data care este tema care se dezbate aici".

ADY WUNDERKIND, nu esti Gerula sau Fan Gerula, nu? Ca o clona la clona e chiar exagerat, parerea mea! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A se mentiona ca am pus o intrebare nu am facut o acuza cum ar interpreta imediat doua personaje, stiu io care, nu persoane, personaje.

Daca am gresit imi cer scuze de pe-acuma dar esti oricum dator cu un raspuns la intrebarea:

La ce peste iti place sa pescuiesti ADY WUNDERKIND?
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 10 Noi 2010, 15:17

Tristian scrie: ADY WUNDERKIND, nu esti Gerula sau Fan Gerula, nu? Ca o clona la clona e chiar exagerat, parerea mea! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Crezi ca ar avea timp Gerula de inca un subiect ? :lol: :lol:

Clona e sigur , a cui...el stie . Asa se intampla cand cineva are o alta parere care difera de cea a majoritatii . De frica sa nu fie luat in balon , isi face clona si isi sustine ideea. E simplu , nu ?

ADY WUNDERKIND
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ADY WUNDERKIND » 10 Noi 2010, 15:42

Tristian scrie:Io chiar nu vreau sa par paranoic (merge asta sau e parparonie?)... ma rog, dar nu pot sa nu observ ca un utilizator nou, in cazul asta ADY WUNDERKIND, intra direct in Cafenea si in cele 6 mesaje pe care la scrie: da vreo trei citate din ce s-a mai scris, ingroasa niste cuvinte, foloseste expresii ca porcu cu busteanu si ofuscare, nu uita sa mentioneze ca nu e fan Gerula, si pana la urma nici nu stie ce cauta aici: "il rog pe initiatorul acestui topic sa mai spuna inca o data care este tema care se dezbate aici".

ADY WUNDERKIND, nu esti Gerula sau Fan Gerula, nu? Ca o clona la clona e chiar exagerat, parerea mea! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A se mentiona ca am pus o intrebare nu am facut o acuza cum ar interpreta imediat doua personaje, stiu io care, nu persoane, personaje.

Daca am gresit imi cer scuze de pe-acuma dar esti oricum dator cu un raspuns la intrebarea:

La ce peste iti place sa pescuiesti ADY WUNDERKIND?

---------

bag de seama ca acest Gerula ,indiferent cine o fi el ,va marcat existenta unora . :lol:
repet,n-am nici o legatura cu Gerula si nici nu sunt fanul lui.
fii linistit,nu ma supar pentru ca ma intrebi ceva.

..nu ai citit cu atentie,nu am spus "porcul cu busteanul",ci "porcul cu bostanul". in cazul in care nu stii,morala e urmatoarea: porcul vrea sa manance bostanul,dar pentru ca e rotund ,nu are de unde sa-l apuce si se dovedeste ca e prea greu de mancat de catre un ..porc ca el. :lol:
...si il tot impinge cu botul de colo pana colo,in ideea ca o sa poata sa-l muste vreodata.
nu vreau sa considere "burtea" ca fac vreo aluzie .departe de asa ceva !
e doar o expresie care se foloseste destul de frecvent atunci cand anumite subiecte depasesc capacitatea unora de a le aborba.
la fel,nu fac nici o aluzie.

...stiu foarte bine ce caut aici,la fel si tu probabil stii foarte bine ce cauti,insa poate ma "luminezi" tu care este ,totusi,subiectul discutiei.am remarcat ca e vorba despre un amestec de comunism,evrei,bancuri,pareri personale,acuze,ironii,apa batuta in piua etc.
concret,ce se discuta aici ?
pot interveni intr-o discutie oarecare de pe forum ,chiar daca te supar pe tine.nu cred ca trebuie sa cer voie cuiva,nu ?

si acuma ,sa-ti raspund la intrebarea ta:
"La ce peste iti place sa pescuiesti ADY WUNDERKIND?[/quote]"

..la peste de silicon.la salau si stiuca. :lol:

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 10 Noi 2010, 15:51

Daca nu stii ce se discuta probabil ca nu trebuie neaparat sa discuti. Te bagi intr-un topic si dup-aia intrebi: da ce discutam noi aici? :roll:

Nu trebuie sa te "luminez" in nicun fel si nici nu m-ai suparat, ba deloc, asa cum ai spus: "pot interveni intr-o discutie oarecare de pe forum ,chiar daca te supar pe tine". Io am pus o intrebare simpla acolo si deja sim t o urma de ostilitate si iluzia vreunei suparari. Chiar nu am nimic cu tine, esti binevenit din punctul meu de vedere! Bine ai venit!

Si fir intins la silicon, stiuca si salau!

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

ADY WUNDERKIND
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ADY WUNDERKIND » 10 Noi 2010, 15:58

Tristian scrie:Daca nu stii ce se discuta probabil ca nu trebuie neaparat sa discuti. Te bagi intr-un topic si dup-aia intrebi: da ce discutam noi aici? :roll:

Nu trebuie sa te "luminez" in nicun fel si nici nu m-ai suparat, ba deloc, asa cum ai spus: "pot interveni intr-o discutie oarecare de pe forum ,chiar daca te supar pe tine". Io am pus o intrebare simpla acolo si deja sim t o urma de ostilitate si iluzia vreunei suparari. Chiar nu am nimic cu tine, esti binevenit din punctul meu de vedere! Bine ai venit!

Si fir intins la silicon, stiuca si salau!
--------

bine te-am gasit !
spun iar ,n-am remarcat ca in acest topic se discuta despre ceva anume.fiecare spune cate ceva ...

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 10 Noi 2010, 16:02

Pai dam toti cu capu' aicia cum nimerim... :D :D :D :D Presupun...

Oare poti fi offtopic pe topicul asta?

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 10 Noi 2010, 16:04

Tristian scrie: Oare poti fi offtopic pe topicul asta?
Bineinteles , daca nu dai cu capul. :lol:

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 10 Noi 2010, 16:07

Daca te uiti la primul post o sa observi ca topicul a fost facut pentru discutii de "porcaiala" (ai fost on topic cu expresia ta :lol: ) ca sa nu devieze in ordinar topicul cu tristul eveniment de acum cateva zile.

Si asa ca sa fie distractia mai mare pentru cine urmareste topicu, uite aici ceva de discutat care combina 3 intr-unu asemenea cafelei la plic: Normalitate, Bulangii, Paunescu:

http://www.youtube.com/watch?v=glrg2R6U ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=Q0gqvx0c ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=Nte20K4v ... re=related

nu e toata emisiunea dar cred ca e suficient sa se ajunga la injuraturi pe aici :lol:

distractie placuta!

ADY WUNDERKIND
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ADY WUNDERKIND » 10 Noi 2010, 16:18

Tristian scrie:Pai dam toti cu capu' aicia cum nimerim... :D :D :D :D Presupun...

Oare poti fi offtopic pe topicul asta?
-------

pai vezi ?! :lol:
asta e alta mancare ..de peste ! :lol:

Scrie răspuns