Loc de dat cu capu' de pereti !

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 10 Noi 2010, 11:40

ADY WUNDERKIND scrie:
------------am citit si eu de la inceput acest topic ,omul (terrano) nu zice rau ce zice ,dar parca e prea ...nu stiu cum .
:lol: :lol: , de ce nu ”fan terrano” :lol: , sau mai bine , ”fan la fan gerula ” :lol: :lol:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 10 Noi 2010, 11:51

terrano, n-a batut campul.ca a socat pe unii ,da. ca nu vrem sa credem ,ca nu place ,asta-i altceva.dar asa stau lucrurile. :)

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 10 Noi 2010, 11:53

SF scrie:
ADY WUNDERKIND scrie:
------------am citit si eu de la inceput acest topic ,omul (terrano) nu zice rau ce zice ,dar parca e prea ...nu stiu cum .
:lol: :lol: , de ce nu ”fan terrano” :lol: , sau mai bine , ”fan la fan gerula ” :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 10 Noi 2010, 12:56

Mai nene . chiar ca ma dau cu capu' de pereti ! Am o mare dilema : cum cade cate unu' la mijloc si si-o ia de la comunitate , cum apare o misterioasa fiinta , un cont nou creat ce sustine vehement ( si aparent gratuit ) cauza celui inconjurat si hulit de haita .

Io nu-nteleg cum se face asta ? Cum adica , stau astia , aparatorii , la rand si cand se iveste oportunitatea isi fac cont ??? Da' cum dracu' de nu si-au facut pana la situatia respectiva ?

Ca daca-i intrebi treaba asta or sa raspunda candid :

-,, Pai abia acum am descoperit acest forum .
- Hai ... , nu mai spune !." .

......................................

p.s. Si noi aveam ciunga-n par , sailalai la la !

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 10 Noi 2010, 13:06

modigliani scrie:Mai nene . chiar ca ma dau cu capu' de pereti ! Am o mare dilema : cum cade cate unu' la mijloc si si-o ia de la comunitate , cum apare o misterioasa fiinta , un cont nou creat ce sustine vehement ( si aparent gratuit ) cauza celui inconjurat si hulit de haita .

Io nu-nteleg cum se face asta ? Cum adica , stau astia , aparatorii , la rand si cand se iveste oportunitatea isi fac cont ??? Da' cum dracu' de nu si-au facut pana la situatia respectiva ?

Ca daca-i intrebi treaba asta or sa raspunda candid :

-,, Pai abia acum am descoperit acest forum .
- Hai ... , nu mai spune !." .

......................................

p.s. Si noi aveam ciunga-n par , sailalai la la !

ieste lucruri intre cer si pamant dom'le.... care ieste greu de inteles..... mistere mari nu alta!

ADY WUNDERKIND
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ADY WUNDERKIND » 10 Noi 2010, 13:20

SF scrie:
ADY WUNDERKIND scrie:
:lol: :lol: , de ce nu �fan terrano� :lol: , sau mai bine , �fan la fan gerula � :lol: :lol:
-------------

nu sunt nici fac terrano ,nici fan gerula.nu-i cunosc ,nu stiu cine sunt .
totusi ,nu inteleg de ce exista atata ofuscare cand unul sau mai multi spun lucrurilor pe nume(?).
vorba lui "rine","terrano n-a batut campul.ca a socat pe unii ,da. ca nu vrem sa credem ,ca nu place ,asta-i altceva.dar asa stau lucrurile".

e uimitor cum unii ajung sa nege evidentele !
altii ce sa inteleaga de aici?

:lol: :lol:

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 10 Noi 2010, 14:13

"spun lucrurilor pe nume... " :lol: :lol: :lol:
Bine ma baieti, acu eu recunosc ca ce-am zis pana acum sunt parerile proprii, nu sustin ca ce scriu p-acilisa e adevaru absolut. Pana la urma a spune lucrurilor pe nume e un cliseu al astora care vor sa spuna ca sunt in totalitate de acord cu ideile aluia care spune lucrurile astea. Pe nume adica. Ca "realitatea de cartié" sau ceva de genu asta. :lol:
Din partea mea cred ca sunt amuzante bancurile despre diverse etnii dar atunci cand ele devin mai mult decat bancuri si oamenii incep sa generalizeze defecte/ calitati mi se pare ca ajungem sa nu mai spunem lucrurilor pe nume, se ajunge in situatii particulare din gluma-n gluma la incalcarea unor drepturi ale omului, discriminare si violenta. Nu prea cred ca e cazul sa ne intoarcem la "valorile" evului mediu si cred ca oamenii civilizati in majoritate m-ar aproba (na, mai zii ceva acum, Cristi :lol: )

ADY WUNDERKIND
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ADY WUNDERKIND » 10 Noi 2010, 14:42

burtea scrie:"spun lucrurilor pe nume... " :lol: :lol: :lol:
Bine ma baieti, acu eu recunosc ca ce-am zis pana acum sunt parerile proprii, nu sustin ca ce scriu p-acilisa e adevaru absolut. Pana la urma a spune lucrurilor pe nume e un cliseu al astora care vor sa spuna ca sunt in totalitate de acord cu ideile aluia care spune lucrurile astea. Pe nume adica. Ca "realitatea de cartié" sau ceva de genu asta. :lol:
Din partea mea cred ca sunt amuzante bancurile despre diverse etnii dar atunci cand ele devin mai mult decat bancuri si oamenii incep sa generalizeze defecte/ calitati mi se pare ca ajungem sa nu mai spunem lucrurilor pe nume, se ajunge in situatii particulare din gluma-n gluma la incalcarea unor drepturi ale omului, discriminare si violenta. Nu prea cred ca e cazul sa ne intoarcem la "valorile" evului mediu si cred ca oamenii civilizati in majoritate m-ar aproba (na, mai zii ceva acum, Cristi :lol: )
-----

nu vad ce gasesti de ras in ce am scris...
insa ,vad ca iti place sa te joci cu cuvintele ,intocmai ca porcu" cu bostanu :lol:
cred ca functionezi pe principiu "cine nu e cu mine ,e impotriva mea".

il rog pe initiatorul acestui topic sa mai spuna inca o data care este tema care se dezbate aici.
multumesc.

ADY WUNDERKIND
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ADY WUNDERKIND » 10 Noi 2010, 14:46

eu recunosc " ca ce-am zis" .... nu sustin " ca ce scriu " p-acilisa e adevaru absolut.

Nu prea cred ca e cazul sa ne intoarcem la "valorile" evului mediu si cred ca oamenii civilizati in majoritate m-ar aproba (na, mai zii ceva acum, Cristi :lol: )[/quote]

De cand stabilesti tu valoarea de adevar a unui lucru ?! :lol:

..ca ce-.. ca ce ... :lol:

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 10 Noi 2010, 14:49

ADY WUNDERKIND scrie: -----

nu vad ce gasesti de ras in ce am scris...
insa ,vad ca iti place sa te joci cu cuvintele ,intocmai ca porcu" cu bostanu :lol:
cred ca functionezi pe principiu "cine nu e cu mine ,e impotriva mea".
1. Pai gasesc... ce vrei acum, sa plang? :lol: Doar "dezbatem" ordinariile astea sa ne simtim bine, nu ?
2. Crezi gresit, nu sunt impotriva nimanui, sunt impotriva unor idei, conform regulamentului forumului :) N-am nimic personal cu tine, imi esti la fel de simpatic ca orice necunoscut de pe lumea asta.

Scrie răspuns