orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
SF
- veteran

-
rine
- veteran

terrano, n-a batut campul.ca a socat pe unii ,da. ca nu vrem sa credem ,ca nu place ,asta-i altceva.dar asa stau lucrurile.

-
Adi G
- veteran

-
modigliani
- veteran

Mai nene . chiar ca ma dau cu capu' de pereti ! Am o mare dilema : cum cade cate unu' la mijloc si si-o ia de la comunitate , cum apare o misterioasa fiinta , un cont nou creat ce sustine vehement ( si aparent gratuit ) cauza celui inconjurat si hulit de haita .
Io nu-nteleg cum se face asta ? Cum adica , stau astia , aparatorii , la rand si cand se iveste oportunitatea isi fac cont ??? Da' cum dracu' de nu si-au facut pana la situatia respectiva ?
Ca daca-i intrebi treaba asta or sa raspunda candid :
-,, Pai abia acum am descoperit acest forum .
- Hai ... , nu mai spune !." .
......................................
p.s. Si noi aveam ciunga-n par , sailalai la la !
-
Adi G
- veteran

modigliani scrie:Mai nene . chiar ca ma dau cu capu' de pereti ! Am o mare dilema : cum cade cate unu' la mijloc si si-o ia de la comunitate , cum apare o misterioasa fiinta , un cont nou creat ce sustine vehement ( si aparent gratuit ) cauza celui inconjurat si hulit de haita .
Io nu-nteleg cum se face asta ? Cum adica , stau astia , aparatorii , la rand si cand se iveste oportunitatea isi fac cont ??? Da' cum dracu' de nu si-au facut pana la situatia respectiva ?
Ca daca-i intrebi treaba asta or sa raspunda candid :
-,, Pai abia acum am descoperit acest forum .
- Hai ... , nu mai spune !." .
......................................
p.s. Si noi aveam ciunga-n par , sailalai la la !
ieste lucruri intre cer si pamant dom'le.... care ieste greu de inteles..... mistere mari nu alta!
-
ADY WUNDERKIND
- utilizator constant

-------------
nu sunt nici fac terrano ,nici fan gerula.nu-i cunosc ,nu stiu cine sunt .
totusi ,nu inteleg de ce exista atata ofuscare cand unul sau mai multi spun lucrurilor pe nume(?).
vorba lui "rine","terrano n-a batut campul.ca a socat pe unii ,da. ca nu vrem sa credem ,ca nu place ,asta-i altceva.dar asa stau lucrurile".
e uimitor cum unii ajung sa nege evidentele !
altii ce sa inteleaga de aici?

-
geppetto
- veteran

-
"spun lucrurilor pe nume... "
Bine ma baieti, acu eu recunosc ca ce-am zis pana acum sunt parerile proprii, nu sustin ca ce scriu p-acilisa e adevaru absolut. Pana la urma a spune lucrurilor pe nume e un cliseu al astora care vor sa spuna ca sunt in totalitate de acord cu ideile aluia care spune lucrurile astea. Pe nume adica. Ca "realitatea de cartié" sau ceva de genu asta.
Din partea mea cred ca sunt amuzante bancurile despre diverse etnii dar atunci cand ele devin mai mult decat bancuri si oamenii incep sa generalizeze defecte/ calitati mi se pare ca ajungem sa nu mai spunem lucrurilor pe nume, se ajunge in situatii particulare din gluma-n gluma la incalcarea unor drepturi ale omului, discriminare si violenta. Nu prea cred ca e cazul sa ne intoarcem la "valorile" evului mediu si cred ca oamenii civilizati
in majoritate m-ar aproba (na, mai zii ceva acum, Cristi

)
-
ADY WUNDERKIND
- utilizator constant

burtea scrie:"spun lucrurilor pe nume... "
Bine ma baieti, acu eu recunosc ca ce-am zis pana acum sunt parerile proprii, nu sustin ca ce scriu p-acilisa e adevaru absolut. Pana la urma a spune lucrurilor pe nume e un cliseu al astora care vor sa spuna ca sunt in totalitate de acord cu ideile aluia care spune lucrurile astea. Pe nume adica. Ca "realitatea de cartié" sau ceva de genu asta.
Din partea mea cred ca sunt amuzante bancurile despre diverse etnii dar atunci cand ele devin mai mult decat bancuri si oamenii incep sa generalizeze defecte/ calitati mi se pare ca ajungem sa nu mai spunem lucrurilor pe nume, se ajunge in situatii particulare din gluma-n gluma la incalcarea unor drepturi ale omului, discriminare si violenta. Nu prea cred ca e cazul sa ne intoarcem la "valorile" evului mediu si cred ca oamenii civilizati

)
-----
nu vad ce gasesti de ras in ce am scris...
insa ,vad ca iti place sa te joci cu cuvintele ,intocmai ca porcu" cu bostanu
cred ca functionezi pe principiu "cine nu e cu mine ,e impotriva mea".
il rog pe initiatorul acestui topic sa mai spuna inca o data care este tema care se dezbate aici.
multumesc.
-
ADY WUNDERKIND
- utilizator constant

eu recunosc " ca ce-am zis" .... nu sustin " ca ce scriu " p-acilisa e adevaru absolut.
Nu prea cred ca e cazul sa ne intoarcem la "valorile" evului mediu si cred ca oamenii civilizati

)[/quote]
De cand stabilesti tu valoarea de adevar a unui lucru ?!
..ca ce-.. ca ce ...

-
geppetto
- veteran

-
ADY WUNDERKIND scrie:
-----
nu vad ce gasesti de ras in ce am scris...
insa ,vad ca iti place sa te joci cu cuvintele ,intocmai ca porcu" cu bostanu
cred ca functionezi pe principiu "cine nu e cu mine ,e impotriva mea".
1. Pai gasesc... ce vrei acum, sa plang?

Doar "dezbatem" ordinariile astea sa ne simtim bine, nu ?
2. Crezi gresit, nu sunt impotriva nimanui, sunt impotriva unor idei, conform regulamentului forumului

N-am nimic personal cu tine, imi esti la fel de simpatic ca orice necunoscut de pe lumea asta.