Loc de dat cu capu' de pereti !
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- modigliani
- veteran
-
- utilizator constant
---------georgica scrie:hai sa mai incerc io o data sa te lamuresc........ liniutele alea ciudate sub citateADY WUNDERKIND scrie:---------n-am inteles ce am incurcat ,mai ..modigliani ?modigliani scrie: Mai Bebe Miracol , ..... ce n-ai inteles ?
-------
le-ai luat tu de la terrano sau el de la tine????

erai bun de detectiv tu.sigur descopereai tot.
nu e normal sa desparti un citat de ce scrii tu ?
uite ca n-am luat seama cum scria terrano.
- modigliani
- veteran
Taticule , mai dreptate ca tine in ce spui mai sus ...... n-are nimeni pe tot forumu' asta !ULK scrie:modigliani....nu scapi de clone-wars..oriunde te duci in cafeneaua asta...sorry ....e chiar prea tare![]()
![]()
![]()
Nici macar un loc de dat cu capul personal nu poate sa aiba omul..ca imediat invadeaza clonele![]()
![]()
Po' sa-mi faram toti peretii din casa dandu-le capete ....... c-or s-apara ..... clone de pereti facandu-ma sa tot dau , ..... sa tot dau , ..... si tot sa dau , ..... pana raman fara cap !
To much for me ! .................... WTF ?????
N-am loc la tine?ADY WUNDERKIND scrie: --------
stiu cateva balti bune care tin stiuca ,in special.Dar am prins bine anul acesta si pe Dunare.De la Rasova in sus exista locuri minnunate pentru salau .Unii au prins si somn pe acolo.
Daca zici ca e mai greu sa aduci barca,asta e o problema.

- modigliani
- veteran
-
- utilizator constant
--------burtea scrie:N-am loc la tine?ADY WUNDERKIND scrie: --------
stiu cateva balti bune care tin stiuca ,in special.Dar am prins bine anul acesta si pe Dunare.De la Rasova in sus exista locuri minnunate pentru salau .Unii au prins si somn pe acolo.
Daca zici ca e mai greu sa aduci barca,asta e o problema.Daca nu, nu-i bai, poate ne vedem la o bere, impusti 3 iepuri de-odata: cine stie cand ai nevoie de vreo cunostinta noua la Bucuresti sau in Sulina, scapi de suspiciunile baietilor si berea in sine.
Nu e vorba ca nu vreau sa te iau in barca cu mine.Echipele sunt deja facute.Suntem 4 persoane in 2 barci a cate 4 locuri fiecare.si mai sunt si bagajele de rigoare,asta stii si tu .
Poate ne vom vedea si la o bere,de ce nu ? multumesc pentru invitatie.
...suspiciunile baietilor?

nu vreau sa le mai dau apa la moara,ca unii dintre ei sunt luati din loc rau de tot .au ajuns sa analizeze si liniutele de sub texte ...