Loc de dat cu capu' de pereti !
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
- modigliani
- veteran
Cre' ca-i cel mai tembel topic din forum !
... De la comemorari s-a ajuns la semitism ,
... de la jidani s-a ajuns la clone ,
... de la clone s-a ajuns la .... Darth Vader ,
... de la Vader s-a sarit inapoi la clone ,
... de la clone s-a pomenit discret despre Courage si s-a revenit la clone ,
... de la clone s-a ajuns la clone fara poze ,
... clonele fara poze fac invitatii le peste ,
... altii spun ca n-au loc in barca ,
......... si eu raman in continuare singur ..... dandu-ma cu capu' de pereti !
Viva Papua Noua Guinee !!!
... de la clone s-a pomenit discret despre Courage si s-a revenit la clone ,
modigliani scrie:Cre' ca-i cel mai tembel topic din forum !

pictore o sa fii invitatu de onoare cand imi daram casa veche. Economisesc un picamermodigliani scrie:Cre' ca-i cel mai tembel topic din forum !
... De la ........... s-a ajuns ..................,

sa-mi spui daca-s off topic ca ma duc sa caut un perete

-
- utilizator constant
-----semlecangheorghe scrie:Aditzule ,acuma asa ca intre clone,poti sa pui poze pentru ca eu am pus o gramada si tot clona am ramas.Am pus una si cu pisthol..stii melodia aceea a lui Dan Bitman;
"Si clonele au pistol citeodata,
Nu-i asa...???"

ca bine le zici ,la ce bun sa mai pun si poze ,daca raman tot o clona ?
se mai justifica efortul? pai sigur ca nu.
-
- utilizator constant
------luci_t scrie:adi (pot sa te tutuiesc?) ti-am zis "atotstiutor-habarnist" pt ca stii tot dar nu stii nimic in acelasi timp
Si toate discutiile astea sunt provocate de (ne)stiinta ta. Dar tu te miri ca sarim

vorba poetului: "desi vorbesti pe inteles,eu nu te pot pricepe."

asa, ca fapt divers,nu ma intereseaza parerea ta.
Coane, cu manuta pe inima iti zic ca asta e singuru user al meu pe forumu astamodigliani scrie: ... clonele fara poze fac invitatii le peste ,

- modigliani
- veteran
Cine ? Voi ? Neeeaaaaah !georgica scrie:
![]()
![]()
cum adica? suntem offtopic cumva?
![]()
![]()
Viva Papua Noua Guinee !!! In frunte cu al sau Gigi Becali , supus loial la majestatii sale Stiuca de Alionte , verisoara primara cu barca mea Barracuda 2,7 , maritata de-a doua cu al sau Mercury de 6 CP , care-a pus carciuma-n drum , pe drumu' ce duce la Vaslui , pe unde treceau 9 si cu sergentu' zece , care erau in drum spre Sinaia ca cica halea salaul bine de tot la patratica !modigliani scrie:Viva Papua Noua Guinee !!!
Ca zicea si la stiri ca cica pe-un forum de pescuit a venit o clona si-a-nceput a ura pe la altii-a colinda , numa' ca nu tragea la oscilanta ca cica a violat o baba-n somn cand asta era-n concediu-n Mozambic . Da' nu a fost o problema ca avea cateva camile puse bine pentru vremuri de restriste . Si pe deasupra era si buna prietena cu Vitoria Lipan care-si cauta barbatu' mort prin munti ca asta murise cu nada-n buzunarele la ilic , si zicea Vitoria ca-i da si la baba sa dea cu ele .
P-orma a venit SOV si a revendicat o parte din Delta Dunarii , baba si cu violatoru' ei s-au enervat si-au inceput a strange plasele . Cand baba s-a aplecat fraieru s-a excitat si d-aici povestea lor . Ca nu era nimic daca aveau vreun Vader prin plasa , ca se luau cu treaba , da' asa , cu plasele goale lu' ala i s-a facut de-o cioaca .
Si la sfarsit au zis astia ca-i iarta , ca cica nu-s de vina ei , ca de vina-i Partidul Conservator , ca de la ei pleaca totu' , ca ei nu lasa reforma sa se faca simtita , ca nu lasa salaii la pascut pe lunca satului , si ca s-a enervat multimea ! Da' multimea era la munca-n Spania ! Ca d-aia a ramas baba nesupravegheata !
Ca d-aia !
Si nici asta nu era o problema de nerezolvat , se putea da lejer la UL ! Numa ca dadeau degeaba ei , ca cica clenii erau toti in Piata Parlamentului strigand scosi din minti dupa subventii la broscute ! La sfarsit a luat Vitoria Lipan cuvantul si le-a promis ca gaseste pe barbat-su si ia nada din ilic , da astia n-au crezut , ca-si mai luasera odata teapa in '91 , asa c-au chemat-o pe baba sa lamureasca treaba ! Numa' ca baba era la Municipal , ii faceau aia teste de sarcina .
Asa ca mai bine mergem la peste . Si daca-i vremea nasoala ne dam cu capu' de pereti . Si daca-s peretii la peste ..... ne luam de la Obor , de la pestisori exotici , ..... clone de pereti ..... si dam la spinn cu ele !