Loc de dat cu capu' de pereti !

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 10 Noi 2010, 23:02

@modigliani
mi-era dor de o poveste de-a ta.
merci :bere:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 10 Noi 2010, 23:05

da, sa traiesti pictore! ma dor falcile de ras.... :lol:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 10 Noi 2010, 23:15

ADY WUNDERKIND scrie: ca bine le zici ,la ce bun sa mai pun si poze ,daca raman tot o clona ?
se mai justifica efortul? pai sigur ca nu.
-----------

Ooooooooooooffff , viata meeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaa....... :lol:

Mai Adidevito , daca erai un om normal , intrat aici pentru oarecare interes si anume : pescuitul , te duceai si tu pe topicuri dedicate , etc , nu apareai direct in mijlocul discutiilor si nu te apucai sa imparti colaci acum in noiembrie...
Esti alunecos tare...ba stii ce se discuta , ba nu stii , ba intrebi cine-i Terrano , ba nu-l cunosti si tot asa....pana ai ajuns la concluzia ca faci eforturi sa demonstrezi ceea ce cu totii credem. :lol: Ai inteles pana acum , nu ?
Un baiat proaspat intrat in forum , nu intervenea cu replici gen " bine ti-a zis Terrano" , ca doar unul este in lumea forumurilor care foloseste asemenea expresii , e inconfundabil . :lol: :lol:

Hai , fa un efort si baga o poza sexi de pe haicinci cu stiucilii in barca de fibra . Hai pisi , curaj . :lol:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 10 Noi 2010, 23:27

Taticilor , am pe cineva la formatia civila de Pompieri de la Municipal ! L-am sunat si zicea ca baba-i la reanimare si ca degeaba-i dau aia extraveral ca barca-i dezumflata ! Si ca degeaba sufli-n ea ca pierde aer pe la pick-up , ca cica s-a stricat ala de la un textil prost facut in China .

La faza asta s-a enervat Vader , si-a scos sabia lui de laser si-anceput sa taie-n stanga si-n dreapta pe Papuasi , pe aia de la Partidu Conservator , pe fii-su , pe nora-sa , pe Vitoria ...... . Numa ca Vitoria , inainte sa fie taiata i-a soptit : vezi ca nada-i salvata ! E la SOV in carlinga ! O sa dea cu ea pe Razelm ! Sa-l pandesti !

Multimea a auzit soapta soptita de Vitoria Lipan catre intunecatul Vader si-a-nceput a zbiera catre guvern ca cica-au incurcat astia scenariile si-si bat joc de multime ! Da , da ! Asa strigau ! Acu' , aia din Guvern au facut o alianta cu guvernul Papuai Noii Guinee , un soi de protocol , din care rezulta ca aia au sa ne dea anual cate 2800 de babe violate , da' nu-nainte de a le trimite pentru o ultima oara in concediu-n Mozambic . Asta ..... asa , ca un soi de consolare !

Ca saracele de ele ..... in ultimii ani au avut parte numa' de clone de penisuri , ca cele veritabile vorbeau intre ele : ,, ce daca nu mai ma scol ? Uite ce frumos atarn ! " .

La o asa replica din partea acelor penisuri rablagite , la vederea clonelor acestora , revine cult si impunator Gigi Becali care declara : ..... ,, Cumpar Mozambicul !!! " .

Astia cand au auzit l-au intrebat daca-si iau banii oricum , sau numa'-n caz de calificare ?

Asta , .... normal , s-a enervat ! S-a enervat si a luat cuvantul :

- ,, Mai Vader ! Mai fratioare ! Uite care-i treaba . Io m-am saturat sa tot bag in astia si ei sa nu faca nimic ! In ce sa mai bag , mai nene ?
- ..... Baga si tu-n ac , ce sa zic ?
- Da' bine zici , mancati-as ! Da' ce sa bag ???
- Pai .... incearca si tu niste porumb , c-asa se face !
- Neeeaaaah ..... !!! Ce porumb ?????? . Niciun porumb ! Io dau cu branza , ia sa vezi !
- Mai Gigi , ..... treaba ta , da' iar pici in ,, B " !
- Du-te , bah , d-aici ! Cu branza dau ! Ca am !!!!!
- Auzi , mai Gigi , da' nu mai bine incerci cu Sana ?????

Si uite cum a ajuns de ras Partidul Conservator ! Nu se astepta nimeni , mai ales dupa faza cu violu' de baba si dupa dilema lu' Becali , da' asa-i viata cateodata , nasoala ! Si cand te saturi de ea mergi la Piese Auto si-i ceri lu' aia sa-ti dea o clona de bujie , ca cica mai nou sunt facute-n Korea si-s mai bune .

Aia-n Mozambic si-au luat teapa , c-au importat unele din Laponia , si aia au zis ca nu le pot da decat la pachet cu clone de pereti ! Aia fraieri le-au luat asa ! Cum nu aveau ce face cu peretii i-au abandonat be strazi ! Si-a doua zi scria cu spray pe pereti : ,, Pleaca Becali " ! Localnicii impresionati de sonoritatea frazei din limba Romana si-au intitulat principala artera ,, Calea Becali " . Normal , asta n-avea cum sa nu se faca simtita in randurile rapitorilor care nemultumiti fiind au pus de-un miting ad-hoc , miting fara aprobare de la municipalitate si care s-a soldat cu cateva raniri si arestari de persoane .

Toate ca toate , n-am aflat mai multe de la ala de la Pompieri , ca se certa pe mobil cu SOV ca nu-si gasea ala ,, iahtu" pe Razelm si urla la asta ca cica Pompierii-s de vina ! Asta , saracu' , dadea din colt in colt , nu stia ce sa zica ( da-l auzeam io cum scrasnea printre dinti : ,, ' Tu-ti Dumnezeii ma-tii , tu ai fugit cu nada ! " . Oricum , din ce-am inteles eu ascultandu-l p-ala de la Pompieri , SOV nu era chiar asa de nervos , numa' ca era-n figuri , ca deh , el e miezu' , nu Becali ! Ca cica el a inventat stiuca , el a cusut prima oara himenu' babei , da' baba , a dracu' si l-a rupt din nou , el a pus carciuma-n drum , nu altii cum se spune prin sat , si asa mai departe . Pompieru' , saracu' .... n-avea el , nene , nicio treaba cu prostiile astea , nu-l interesau , normal ! Odata ca vorbea cu mine , a doua - ca-l ametea SOV pe mobil in timp ce el se gandea ca arde sectia de gerontologie si ca nu-i apa pe hidranti , ca au reconditionat astia Municipalu' da' au uitat de apa . Da' nu-i o problema , ca-l rezolva Yoda ! O sa-l roage frumos ca prin puterea gandului sa care Dambovita la etaj . Numa' sa nu-l incurce pe Vader , ca l-a vazut el ca dadea la pestisor dupa biban in dreptu' la IEFS , si ca daca-i tulbura lui apele se enerveaza si scoate iarasi laseru' . Si nu de alta , da'-n nervii lui , acolo , poa' sa taie ,, trei-trei-sasele'-n doua cu tot cu sofer . Si ..... ca dracu' ! Soferu'-i pe statu' de plata la Steaua , si iarasi se enerveaza Becali ! Doar nu vrem sa-l auzim : ,, Baaaaaeeeeeeiiiiiii !!!!! Cumpar Municipaluuuuuuuuuuuu' " !!!!!!

Asa ca , nene , maine dupa ce se mai linistesc astia ..... va mai spun una - alta despre baba !

............................................

p.s. Oricum , inainte sa-nchid auzeam un ,, Duf ..... duf ..... duf ..... duf ..... " . Pesemne se dadea cu capu' de pereti ca mi-a si spus mai devreme : ,, Pictore , stii cum e , mie-mi place sa fiu on topic ! "

daniel tinte
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de daniel tinte » 11 Noi 2010, 00:57

Pacat. Discutia despre evrei-pro si contra devenise interesanta. Dar constat ca sa dus naibii. Poate cu alta ocazie.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 11 Noi 2010, 01:31

Wunderkind , nu te recunosti pe aici ....

http://www.rapitori.ro/forum/about5329-0-asc-0.html

un clasic :lol: :lol:

topic manual , sau tutorial :lol: , pentru cazuri din astea , incepatorii puneti mana de cititi :)

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 11 Noi 2010, 08:09

ULK scrie:Daca intradevar e....sa vina cu nick german dupa ce se lauda in lung si in lat ..ca a fost la Salzburg, sapt trecuta...chiar asa de tamp e? M a asteptam mai mult de la el... :shock: :shock: :shock: :D :D :D
are nick-ul la fel de german ca si rosenwein,rosenbaum,moses....inspirat baiatu,are nick in trend cu topicu' si lista aia.... :lol: :lol: :lol:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 11 Noi 2010, 08:11

daniel tinte scrie:Pacat. Discutia despre evrei-pro si contra devenise interesanta. Dar constat ca sa dus naibii. Poate cu alta ocazie.
i-a "salvat" wundermench :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Noi 2010, 08:15

Wunderkind darling, tipul ala de rationament este specific unei singure persoane ,pe care cu totii o...mirosim de la distanta.Pe acest forum eu zic este suficient o poza cit de cit credibila ,si ,gata ai scapat de clonare.Daca ai fi sincer intentionat ai pune poza si gata.Ai grija sa fie in poza toti dintii.Cindva lipsa acestora a dus la demascarea fara echivoc a lui capdafonta.Desigur ca n-a recunoscut,asa ca ai grija....
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 11 Noi 2010, 08:50

rine...tu zici ca wunderkind e nume evreiesc..sau , nu inteleg? Eu nu vad legatura...adica vad, dar nu cu topicul asta...S-a laudat el cu gura mare ca a fost in interes de serviciu in Austria...Asta am vazut eu...poate e cum zici tu..nu stiu.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Scrie răspuns