orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
ADY WUNDERKIND
- utilizator constant

georgica scrie:mai adi junioru.... cand te-au rapit extraterestrii, au facut si experimente sexuale cu tine? sau numai te-au vopsit in roz?
-----
...n-au mai vrut sa faca experimente sexuale cu mine pentru ca au considerat ca o am prea mare.
si nici in roz nu au mai apucat sa ma vopseasca.
ai fantezii,nebuno?

-
Adi G
- veteran

ADY WUNDERKIND scrie:georgica scrie:mai adi junioru.... cand te-au rapit extraterestrii, au facut si experimente sexuale cu tine? sau numai te-au vopsit in roz?
-----
...n-au mai vrut sa faca experimente sexuale cu mine pentru ca au considerat ca o am prea mare.
si nici in roz nu au mai apucat sa ma vopseasca.
ai fantezii,nebuno?

ce ai prea mare? mustata?
-
ranga
- veteran

Lasati dracu fanteziili , discutati ceva mai serios .
Ia zii Aditzule , cum e in Delta ?

-
Chief
- veteran

-
-
ADY WUNDERKIND
- utilizator constant

inca nu am ajuns in Delta.am prins peste anul acesta pe dunare ca niciodata.in special,stiuca si salau.nu a fost partida in care sa n-am macar 15 bucati de peste sanatoase(adica intre 2 si 6kg).nu e pescareasca- am luat stiuca de aproape 6kg pe dunare la montura mortmanie.initial am crezut ca-i somn,ca facea ca toti dracii in lanseta.
cineva care a venit din Delta zicea ca nu se merita sa mai mergi la pescuit acolo...
acuma ,trageti voi concluziile.
as merge doar "inarmat" cu un DSLR si cu barca cu motor ca sa ma plimb pe acolo.bine ,ca as lua si vreo 3 lansete cu mine si lazile cu scule...asta e altceva .
din obisnuinta,intelegeti...

-
modigliani
- veteran

ADY WUNDERKIND scrie:
Sa ai grija cu treaba asta ca nu-i de gluma . Langa salonu' lu baba de la municipal era unu' internat care ca si tine o avea cam mare . El era de statura mititica numa' ca era dotat cu o scula cam agabaritica , chestie care l-a afectat la coloana . El toata viata reclamase probleme la echilibru si chiar se mira lumea vazandu-l cum mergea aplecat pe spate ca altfel se rasturna in fata ( intelegi , era chestie de controlul echilibrului ) .
Mergand el toata viata lasat pe spate a ajuns la niste complicatii nasoale rau de tot , ceva cu vertebre presate excentric , cu ciocuri la vertebre , si tot asa . Initial cand a auzit el de ciocuri s-a gandit imediat la gaina da' p-orma s-a lamurit si i-a rugat p-aia sa-i taie ,, jucaria " , atata doar sa n-o arunce , sa i-o dea acasa la borcan s-o mai studieze si el cand si cand . Stiu sigur ca le-a dat spaga lu' aia sa i-o puna-n formol ca sa nu se usuce .
Despre extraterestrii ..... ce sa zic ? Vezi si tu cum te descurci . Doar esti un miracol pe picioare !

-
ADY WUNDERKIND
- utilizator constant

modigliani scrie:ADY WUNDERKIND scrie:
Sa ai grija cu treaba asta ca nu-i de gluma . Langa salonu' lu baba de la municipal era unu' internat care ca si tine o avea cam mare . El era de statura mititica numa' ca era dotat cu o scula cam agabaritica , chestie care l-a afectat la coloana . El toata viata reclamase probleme la echilibru si chiar se mira lumea vazandu-l cum mergea aplecat pe spate ca altfel se rasturna in fata ( intelegi , era chestie de controlul echilibrului ) .
Mergand el toata viata lasat pe spate a ajuns la niste complicatii nasoale rau de tot , ceva cu vertebre presate excentric , cu ciocuri la vertebre , si tot asa . Initial cand a auzit el de ciocuri s-a gandit imediat la gaina da' p-orma s-a lamurit si i-a rugat p-aia sa-i taie ,, jucaria " , atata doar sa n-o arunce , sa i-o dea acasa la borcan s-o mai studieze si el cand si cand . Stiu sigur ca le-a dat spaga lu' aia sa i-o puna-n formol ca sa nu se usuce .
Despre extraterestrii ..... ce sa zic ? Vezi si tu cum te descurci . Doar esti un miracol pe picioare !

-----
evident ca trebuia sa bati tu campii si de data asta,altfel nu te simteai bine.
ai un talent nemaipomenit sa versi aici numai diarei verbale.

-
semlecangheorghe
- veteran

Nu ,Ady -tzu ,nu poate fi Gerula,....NICI VORBA...Gerula n-a prins peste de 6kg in viata lui...sigur nu este el...
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
ULK
- veteran

Pai...Gheorghe..exact asta e spilu'....viseaza intodeauna ..ce nu poate fi el...sti vorba aia..mangalitaza malai viseaza

..si intre timp mai scapa cateva perle..de nici nu observa
ai fantezii ? nebuno?
....catre georgica...care in bidonasul lui , nu e defapt doar inca un Adelin reincarnat...deci wundermangalitz..mai inceraca ,,hai..mai baga o fisa