cat naiba poti castiga din japca ca sa merite ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
conteaza mai putin cat castigi, important este ca ai ce pune pe masa la copii, daca cineva stie pe vre-un japcar cu masini si case construite de pe urma la japca sa il numeasca aici, eu cunosc japcari din astia profi, dar niciunu nu e trecut de nivel dacie.Tavi scrie:crysst, daca tot este atat de greu sportul asta numite japca si ai nevoie de o conditie fizica de invidiat, mie imi rezulta cam neproductiv sau neeficient ca ocupatie. Adica daca faci un raport beneficii/efort imi e teama ca e subunitar![]()
cat naiba poti castiga din japca ca sa merite ?
Ete ca io am, cu moldovenii din Braila. Adica cu unul din Braila, jtie el care!toni f scrie:musk, nu te ambalanu are nimeni nimic cu moldovenii, au contraire
[...]
iti zic eu.....PROBABIL NU, precum ti-am zis, am prieteni japcari profi, cunoscuti in tot judetul nu amatori......nu in fiecare zi e sarbatoare, si la ei e ca la noi cei care nu dam la japca....azi pica, maine poimaine si sambata nu.....bogdan82 scrie:da domnu asa e...dar asa e la naluci...la japca daca ramane pestele in zona, probabil prinzi zilnic....