Japca la Galati

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 11 Oct 2011, 12:36

crysst, daca tot este atat de greu sportul asta numite japca si ai nevoie de o conditie fizica de invidiat, mie imi rezulta cam neproductiv sau neeficient ca ocupatie. Adica daca faci un raport beneficii/efort imi e teama ca e subunitar :lol:
cat naiba poti castiga din japca ca sa merite ?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 11 Oct 2011, 12:43

Tavi scrie:crysst, daca tot este atat de greu sportul asta numite japca si ai nevoie de o conditie fizica de invidiat, mie imi rezulta cam neproductiv sau neeficient ca ocupatie. Adica daca faci un raport beneficii/efort imi e teama ca e subunitar :lol:
cat naiba poti castiga din japca ca sa merite ?
conteaza mai putin cat castigi, important este ca ai ce pune pe masa la copii, daca cineva stie pe vre-un japcar cu masini si case construite de pe urma la japca sa il numeasca aici, eu cunosc japcari din astia profi, dar niciunu nu e trecut de nivel dacie.

catalin66
veteran
veteran

Mesaj de catalin66 » 11 Oct 2011, 12:48

Sincer am vazut de multe ori dobitoci de astia , inclusiv un jandarm in uniforma japcuind dar niciodata nu am fost surprins de conditia lor fizica . Dar chiar de ar fi asa nu am inteles ce relevanta are , daca stau sa ma gandesc si ca sa dai in cap pe strada trebuie sa ai conditie fizica :shock: . Si cum ca nu gasesti bani mai greu munciti iar nu am inteles , ma duc sa intreb ceva furnalisti de la mine din combinat poate ma lamuresc ei .

bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 11 Oct 2011, 12:49

Crysst, nu stiu cum o fi pe la voi, dar eu am vazut vreo 10 somni pe zi luati la japca de un nene pe siret prin 2008...cel mai mic avea vreo 15kg, iar iarna trecuta am vazut un pulete luand in 5 min 2 salai sariti de 3kg, tot la japca...la un simplu calcul ala cu somnii scoate lejer 1500 RON zilnic...bani care, cu carca nu cred ca ii poti castiga nicaieri in lume...poate doar furand neferoase :D :D :D :D

Sincer...nu mi se pare deloc greu sa dai la japca, cu toate ca mi-as dori sa fie...

Nu greutatea stilului de pescuit este problema, ci stilul. Scopul pescuitului sportiv nu e pestele, este insusi pescuitul....

Toni, boss, is moldovean bah - cu toate ca am si ap cumparat, platit si pe viitor(da si-ntrecut), locuit de mine in bucuresti...da` n-o sa fiu niciodata meltean - am stat suficient prin Bucuresti ca sa va stiu limba :twisted: :twisted: :twisted: :D :D :D

Ca o mare parte a bucurestenilor aia get-beget de 3 generatii, ori is plecati de la prima mineriada prin afara, ori is taximetristi si landlordzi pt astia veniti din provincie, ca deh...ei s-au descurcat si fara facultate, ce le trebuie lor sa tina joburi din alea cu sef, stresuri si toate alea... :D :D :D :twisted

Vino mai repede incoace, ca n-am cu cine merge la cheste...in loc sa fiu pe garla cu tine stau si bananai pe forum :D :D

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 11 Oct 2011, 12:54

toni f scrie:musk, nu te ambala :) nu are nimeni nimic cu moldovenii, au contraire :)
[...]
Ete ca io am, cu moldovenii din Braila. Adica cu unul din Braila, jtie el care! :D
Jepcarii sunt ca o plaga, il dai pe unu in primire, apar alti 5. :evil:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 11 Oct 2011, 12:57

Leba...brailenii zic ca ei nu-s moldoveni

dupa mine ala nu e oras, e un cartier mai rau-famat al Galatiului :twisted: :twisted: :twisted:

cate mistouri mi-am luat io de la bucuresteni si de pe la braileni ca-s moldovean....incat is obisnuit sa le dau coup de grace instantaneu :D :D :twisted: :twisted:

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 11 Oct 2011, 12:59

bogdan82, crede-ma ca la ala cu somnii a fost sarbatoare in ziua aia.....si mie mi s-a intamplat sa dau dupa salau intr-o zi si sa iau 5 somni din acelasi loc.....am mai dat pe urma de vre-o 8 ori in acelasi loc cu aceiasi naluca si nu i-am mai vazut culoarea....daca cineva ma vedea in ziua aia...ce repede imi facea calculu....5 somni, medie 3kg pe bucata 15kg, 150 ron/zi...in 10 zile isi scoate mulineta intr-o luna echipamentu, in 10 ani barca....ce-mi mai merge......
cat despre conditie fizica....iti jur ca dupa 20 de lansari cu japca profi (minim 2,5kg echipamentu) m-a tait spatele de nu mai puteam sta in picioare.
zicea cineva ca si de dat din cap e greu....da te plateste cineva?, ca sa ii raspund celui care se duce in fabrica sa isi intrebe colegii de munca....sa nu uite sa ii intrebe si pe aia dati afara la restructurare, si pe aia care vor fi dati maine.

bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 11 Oct 2011, 13:01

da domnu asa e...dar asa e la naluci...la japca daca ramane pestele in zona, probabil prinzi zilnic....

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 11 Oct 2011, 13:04

bogdan82 scrie:da domnu asa e...dar asa e la naluci...la japca daca ramane pestele in zona, probabil prinzi zilnic....
iti zic eu.....PROBABIL NU, precum ti-am zis, am prieteni japcari profi, cunoscuti in tot judetul nu amatori......nu in fiecare zi e sarbatoare, si la ei e ca la noi cei care nu dam la japca....azi pica, maine poimaine si sambata nu.....

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 11 Oct 2011, 13:45

bogdan82 scrie:Leba...brailenii zic ca ei nu-s moldoveni

dupa mine ala nu e oras, e un cartier mai rau-famat al Galatiului :twisted: :twisted: :twisted:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ce tare o fo' asta :cooler: :cooler:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Scrie răspuns