Japca la Galati

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 10 Oct 2011, 17:59

domnu...cand ai fost la scurta ultima oara? anu trecut ii stiam pe aborigenii de pe-acolo...care au fiecare golful si locul lor...cel putin partea de la far pana in gura prutului...cine mai pescuieste la scurta de pe forumul asta si se simte neindreptatit, sa spuna! , ca eu pescari, in afara de vreo 2(care ii cam cunosc) care sa mai dea drumu la peste in scurta n-am vazut...

cine pescuie la scurta sportiv, tre sa stie gasca care pescuieste fix in gura prutului, si restul de ciumpalaci cu cate 10 lansete pe mal...si trebuie sa fie la fel de nervos si contrariat ca si mine...

eu vorbesc despre pescarii de la scurta care-s zilnic acolo, care au corturile cate 3 luni pe-acolo si lansetele semi-permanent bagate in apa...

cat despre domnul harpon...eu, cu urechile mele l-am auzit cum se lauda ca a luat stiuca la „sculeâ€

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 10 Oct 2011, 18:10

daca din " zona " a devenit scurta... o locatie acolo... ba mai mult un grup cu revirul lor... inseamna ca directia e buna ! :lol:

citind... pe mine m-a dus gindul ca va referiti in mod general la moldoveni

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 10 Oct 2011, 18:12

ipocritu scrie:
citind... pe mine m-a dus gindul ca va referiti in mod general la moldoveni
si ce? :lol:

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 10 Oct 2011, 18:13

@ rine... pe tine te cam maninca chielea ! :lol:

bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 10 Oct 2011, 18:14

la scurta ma referam domnu...am uitat sa precizez...citatul initial suna asa(ala la care fac referire cand am zis ca mi l-am pus pe marian in cap)... :D :D

„„Cetatenii nedreptatitiâ€

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 10 Oct 2011, 18:18

@ bogdan 82,Marian mi-a parut ok. si pe forum si cand am avut ceva tranzactii cu el . dar nah, stii cum e omul.

p.s. parca vad ca te alearga, prin Galati, aia doi dupa ce i-ai facut de tot rahatul pi colia :twisted:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 10 Oct 2011, 18:21

rine scrie: p.s. parca vad ca te alearga, prin Galati, aia doi dupa ce i-ai facut de tot rahatul pi colia :twisted:
s-au facut singuri! topicul mi se pare extrem de ok! :wink:

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 10 Oct 2011, 18:28

Bogdan82 ... chestia asta nu se intampla doar acolo, pe toata zona de dunare (unde sa fie loc de campare) din caras severin nici nu iti inchipui ce se intampla pe maluri ...

ca si caz concret ... petrecut anul asta pe dunare ... eram cu un prieten care si el e pe forum (nu ii spun numele, daca vrea sa intervina sa o faca) cand pescuiam la avat din barca. era inainte de ora 8 dimineata si ne uitam spre mal crezand ca nu uitam la un film de Emir Kusturica ... peisajul era cam asa :

rulota drept inainte, ruloata in dreapta la vreo 200 de metrii din care fluturau haine puse la uscat ... vreo 7-8 pescari treziti (din somn toti dar nu si din betie ... vreo 2 inca erau "batuti" bine) ... unul dintre ei a dat drumul la muzica din masina la maxim, altul taia cu drujba niste butuci in timp ce restul urlau unul la altul (nu se certau) ca nu se auzeau daca vorbeau normal. ca pesiajul sa fie complet imagineaza-ti pe malul dunarii construita o BUDA, o mica gradinita in care cresteau niste rosii si ardei si prin toata chestia asta niste porci se plimbau in latraturile cainilor care ii insoteau ... pe langa asta ar trebui precizat si gunoiul ce era pretutindeni ... CE VREI MAI MULT :)

ca si precizare trebuie sa spun ca pescarii aia erau foarte OK, nu pescuiau la japca sau ceva de genul asta si ne-am inteles de minune cu ei in timpul petrecut acolo ... erau chiar de treaba dar intregul peisaj a fost unul care l-ar fi facut invidios pe Kusturica ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 10 Oct 2011, 18:37

rine scrie:p.s. parca vad ca te alearga, prin Galati, aia doi dupa ce i-ai facut de tot rahatul pi colia :twisted:
daaaaa.......de asta nu pot io dormi noaptea :D :D :D :D

la ce caracter au astia...stau linistit...in plus, io nu prea fug de confruntari de genul asta....

tu chiar crezi ca-i intereseaza pe ei de ce se scrie pe forumul asta? chiar crezi ca georgel ala constientizeaza diferenta dintre a prinde peste sportiv si a-l prinde peste prin cea mai „productivaâ€

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 10 Oct 2011, 18:52

[quote="bogdan82"

tu chiar crezi ca-i intereseaza pe ei de ce se scrie pe forumul asta? [/quote]

credeam ca -i intereseaza. ca d-aia si-a facut ala galerie foto ( pe care a sters-o imediat) ca sa ne rupa gura ,sa ne umileasca :lol:
119kg la jig.

oricum lumea a fost foarte circumspecta .avea baiatu' un rating de cacao.

Scrie răspuns