Japca la Galati
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
japca
peste tot se braconeaza,absolut peste tot de la lacuri la delta ...la unde vreti voi..metodele sunt nenumarate.chiar azi vedeam si eu cum utilizeaza asa zisi pescari cicade cu ancore supradimensionate dar puse cu scop precis acolo....sa grebleze tot ce misca acolo.ii mai deranjeaza vegetatia....subzistenta ii impinge si lipsa de cultura
corect...dar chiar trebuie sa ma impiedic de ei pe-aici?
asta mi se pare culmea tupeului...sa te apuci si sa activezi pe un forum de pescari sportivi, sa dai sfaturi, sa pui poze si sa guiti ca esti nedreptatit de stiu eu ce asociatie cand tu le dai la japca, la plase si vinzi peste semi-industrial....
asta mi se pare culmea tupeului...sa te apuci si sa activezi pe un forum de pescari sportivi, sa dai sfaturi, sa pui poze si sa guiti ca esti nedreptatit de stiu eu ce asociatie cand tu le dai la japca, la plase si vinzi peste semi-industrial....
Re: japca
SICOOL scrie:peste tot se braconeaza,absolut peste tot de la lacuri la delta ...la unde vreti voi..metodele sunt nenumarate.chiar azi vedeam si eu cum utilizeaza asa zisi pescari cicade cu ancore supradimensionate dar puse cu scop precis acolo....sa grebleze tot ce misca acolo.ii mai deranjeaza vegetatia....subzistenta ii impinge si lipsa de cultura
asa e , dar culmea culmilor este cand sunt si membri pe un site de pescuit sportiv...
te mai miri de ce nu se spun locuri de pescuit... metode si multe altele.

oricum , tot asa zic: nu i-ar mai rabda pamantul!
Re: japca
asta a picat la fix ... asta e doar un alt motiv pentru care forumul moare ... din cauza jepcariilor si a braconierilor lumea se fereste pe cat de mult poate sa spuna locuri, tehnici si alte amanunte ...Ranga scrie: ... te mai miri de ce nu se spun locuri de pescuit... metode si multe altele.primesti raspuns doar prin MP. acum inteleg ...
activez si pe alte forumuri unde din aceleasi motive este interzis prin politica site-ului sa mentionezi locuri de pescuit ... ar fi bine daca s-ar face la fel si aici ...
cat despre cei ce dau la japca ...

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...