Japca la Galati

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 10 Oct 2011, 13:43

Ranga scrie:
care din ei este labarul asta din poza?
cel din pozele alea e larrypescarul

harpon nu e in pozele astea...pana mea...n-am poze cu el...e blond, uscat, i se zice cornel uscatul

marian e cel cu sapca rosie

click pe poze pt marire

Imagine

Imagine

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 10 Oct 2011, 14:08

Si astia sunt useri pe aici?
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 10 Oct 2011, 15:04

am citit cate ceva si din topicul al carui link l-ai pus pe prima pagina ... incredibil :shock: :oops: ... cat erau de nervosi pe acolo unii ca nu vor mai putea da linistiti la japca ...

ma abtin de la mai multe comentarii ca s-ar putea sa iasa destul de urat mesajul pana la urma ... :roll:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 10 Oct 2011, 15:39

.Si cati din astia or mai fi pe aici...

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 10 Oct 2011, 15:48

elias scrie:.Si cati din astia or mai fi pe aici...
Ai sa razi.......
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 10 Oct 2011, 15:49

d4md3od scrie:am citit cate ceva si din topicul a*l carui link l-ai pus pe prima pagina ... incredibil :shock: :oops: ... cat erau de nervosi pe acolo unii ca nu vor mai putea da linistiti la japca ...

ma abtin de la mai multe comentarii ca s-ar putea sa iasa destul de urat mesajul pana la urma ... :roll:
daaa....minunatul pescar sportiv harpon, care nu stie sa scrie...de mi-a sarit marian in cap cand am spus ca 99% dintre pescari de pe zona aia is traistari, dobitoci si tot asa...

bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 10 Oct 2011, 15:53

elias scrie:.Si cati din astia or mai fi pe aici...
Ilie...eu cu marian am pescuit...si nu o data(pe putin de vreo 15 ori, cred), am inchis ochii anumite lucruri(pastratul pestelui subdimensionat si prieteniile cu oameni de genu) dintr-un singur motiv-omu e/era foarte pasionat de pescuit si de tot ceea ce tine de pescuit...dar retrospectiv, ma gandesc c-am fost mare prost, si ca omu s-ar putea sa fie pasionat de peste, nu de pescuit...

deci...or fi mai multi din astia pe-aici care, daca li se ofera ocazia, pescuiesc si la japca sau la plase sau la mai stiu eu ce, pt o coada in plus de peste...

grizzly
veteran
veteran

Mesaj de grizzly » 10 Oct 2011, 17:06

ce pana mea or face cu somnii aia, nu stiu, ca e numai grasimea de ei. de fapt, pana si salaul ala cu guma in gura pare cam piscat pe laterala. oricum, dezgustatoare pozele, le doresc sincer sa primeasca ceea ce merita.

bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 10 Oct 2011, 17:15

salaul ala a fost prins ok, a fost prins langa mine la jig, poza e facuta de mine...deci sa ne intelegem...eu pe marian l-am vazut pescuind sportiv de aproape doi ani de zile, cel putin langa mine, asa pescuia...dar mai nou, se pare ca s-au schimbat treburile...

somnii se vand la carciuma sau la pescarie...pai de ce crezi ca laurentiu era in costumul ala alb in pozele cu somnul ala mare? probabil era intr-o camera frigorifica unde nu poti intra oricum imbracat...zic si io....si oricum trebuie sa ai ceva pe tine sa nu faci ca porcu...dar e geniala poza aia cu cutitul in mana...

orice om care a vazut somn mare casapit, stie ca somnul sarit de 15kg e oribil...am vazut unul de 80kg curatat, avea sunca pe el de 2 palme in anumite zone, si o carne gelatinoasa...mai ceva decat sturionul...

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 10 Oct 2011, 17:44

bogdan82 scrie: daaa....minunatul pescar sportiv harpon, care nu stie sa scrie...de mi-a sarit marian in cap cand am spus ca 99% dintre pescari de pe zona aia is traistari, dobitoci si tot asa...
te cred ca esti nervos si suparat... , dar exagerezi ! si facind asta insulti la gramada pe multi membri ai forumului asta !

daca as fi in locul tau m-as referii strict la persoanele in cauza... caci altfel suna ca te si pretinzi ... dar de fapt tu ti rahatul de partea " mai curata " caci peste tot sint de astia...

ps: faptul ca are omu postrovol nu e o crima... , e ok sa ai si s-al folosesti in balta ta privata culegind rapid momeala ( stiu io un moderator al acestui forum care face fix asta ! :lol: )

daca il si doneaza... , puah e si mai ok ! deci nu are de gind s-al foloseasca in scopul banuit de tine.

Scrie răspuns