Japca la Galati

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 11 Oct 2011, 07:55

la jig de jig bei rine :)

mai la jig de atat nu se poate :)

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 11 Oct 2011, 08:00

Si ce jig...... mama mama
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 11 Oct 2011, 08:18

neme, ca idee, este luat la un fel de jigareala, nu la curent ...

dar un fel de jigareala cam a jepcareala asa ...

si oricum nu e ce trebuie sa retii asa peste ... nici nu ai voie , legal, sa zicem, dar nu asta e problema ... ca multi dintre noi daca luam un somn de 6 kile , il tinem, fara probleme desi limita e de 5 ...

ideea este de morala aici, nu de lege neaparat ...

sa nu ne ascunde dupa deget : e super frumos un drill cu un chinez, sau un romanesc, dupa ce i-ai pus jigu pe carca ... poate si tii pestele , iarasi nu zic nu ...

dar dai dupa salau, cu guma, ala este scopul tau in concret, si faptul ca ai curentat un pasnic este o intamplare ...

sa te duci sa dai dedicat cu "jiguri" de 100-120 de grame in lungul unui prag dupa somni de genul asta este japca pe fata ... ce naluca pui tu pe jigul ala, care sa tenteze somni ca astia, si ei "sa atace" la naluca aia ?

ce guma poti pine pe jigul ala ca sa-ti stea pe fund la 20 de metri de apa si curentul care e acolo ?

ca la somni de-astia se da cu gruburi de 20-25 de cm sa zicem, sau shaduri similare, care au o portanta fantastica ...

am dat si eu o singura data acolo (mai sus cu vre-un km juma de locul unde dau baetii astia) si cu 80 de g si fir relativ subtire, plus super shad de 11 cm taiat pe burta, deci portanta mult mai mica, nu mai tinea fundul cand cadea din 11 in 20-22 de m ....

iar baietii astia dau cu mulinete de crap, si odgoane de barca pe post de fir ...

deci este exclus pescuitul la "naluca" care sa genereze atac din partea somnilor respectivi ...

restul, e can can ...... sau japca :twisted: :twisted: :twisted:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 11 Oct 2011, 10:09

1: aia cu moldovenii @ Indian& rine ....ati fi avand voi ceva cu traistarii (atitudine normala si laudabila) dar nu am auzit nici un fel de scuze catre restul :idea: :evil:
2: de japcari e plina lumea si sincer mi se pare foarte tare ideea de a-i face aci cunoscuti public !
credeam ca -i intereseaza. ca d-aia si-a facut ala galerie foto ( pe care a sters-o imediat) ca sa ne rupa gura ,sa ne umileasca
Asa e ... sunt unii care au tentatia asta " las ca le arat io la mucosii aia ce pescar sunt eu" .....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 11 Oct 2011, 10:33

@ MuskMD
in contextul postarii lui bogdan ,era o glumiska cu "dedicatie"pentru "ipocritu" .
d-aia l-am si citat. ipocritu a inteles. tu nu. sorry . special pentru tine :wink:
ok?
p.s. rugaminte :da-mi si mie un citat sau arata-mi unde am vorbit urat de moldoveni.de pe topicul asta sau de unde vrei tu.

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 11 Oct 2011, 11:52

musk, nu te ambala :) nu are nimeni nimic cu moldovenii, au contraire :)

io-s pretin bun cu bogdan 82, si el e un fel de moldovean asa, nu ? :twisted: :twisted:

problema nu e cu natia, ci cu ocupatia :)

si pe aia de la olt am boala grav, asta nu inseamna ca am boala pe olteni, au contraire din nou, am o gramada de pretini si pe acolo ...

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 11 Oct 2011, 12:08

hai sa va zic cate ceva de sportu asta extrem numit japca (am incercat si eu acum vre-o 6-7 ani cand eram inca in putere da m-am lasat repede dupa vre-o 20 de lansari),

1. cei care il practica (cu succes....nu amatorii care dau de 3 ori pe an) au o conditie fizica de invidiat, eu nu sunt mic de fel si nici prea molatec nu sunt, dar dupa 20 de lansari cu coasa m-a luat si spatele, mainile deabia le mai puteam ridica deasupra capului. Pentru pestele pe care il prind (sau nu cateodata) muncesc fizic cred ca cineva care cara cu carca saci de faina toata ziua, bani mai greu munciti decat aia obtinuti pe pestele vandut veti gasi greu.
2. de cele mai multe ori cei care practica sportul, il practica cu apa pana la cuc in 3 sferturi de an, adica si cand e apa mai rece, cei mai multi din ei se pensioneaza relativ repede pe caz de reumatism.

nu vreau sa credeti ca le iau apararea, nu practic, nu ma dau in vant dupa chinez la cuptor, si nici nu am nevoie de bani obtinuti prin vanzarea de peste, vroiam doar sa va pun la curent pe unii care tipa cat ii tin plamanii fara sa stie nici macar 10% din mecanism...unu dintre ei este Nemernic care la fizicul lui de invidiat nu ar putea sa dea la japca nici daca viata lui ar depinde de asta.

Acum astept circul.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 11 Oct 2011, 12:17

@ Rine& tony : Cheers :D :bere:
@ Crysst ....stii tu :lol: :lol: :lol: :lol:
lasand mistoul ..sincer nu am sa imi pun un poster pe perete cu nuj ce gigel care are fizic si da la japca....
Sau poate am inteles io gresit si astia de dau la hatza/japca cum vreti sa ii ziceti is mai cool ca aia cu monoflamentul
:lol: :lol: :lol:

Iar dragilor, din ajtia de stau pana la brau sau mai sus in apa si la temperaturi cretine pt un peste ( eliberat :twisted: ) sau o gherla am mai vazut....is muscar, ce dracu' :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 11 Oct 2011, 12:23

MuskMd scrie:Sau poate am inteles io gresit si astia de dau la hatza/japca cum vreti sa ii ziceti is mai cool ca aia cu monoflamentul
:lol: :lol: :lol:
ai inteles gresit, da ce mai conteaza. :bere:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 11 Oct 2011, 12:29

deci is mai cool ? :lol: :lol: :lol:
in fine....
la mine in cap conceptul e clar : pescuiesc de distractie, pt sport sau pt peste ?
pestele il retin ca imi place sa savurez o mancarica sau ca vreau sa umplu frigiderul la tot blocul ?

felul in care fiecare raspunde isi la intrebarile astea il pozitioneaza destul de clar ....
Faptul ca sunt pe aci unii care o fac pe mironositele dar nu rateaza un chitic ( sau un peste de 50 kile, inutil culinar) de bagat in straitza, iar e jenibila... dar nu are lagatura cu pescuitul ci cu ipocrizia si diverse alte "calitati" umane .
Simple as shit .....

Ce e pacat e ca , ma tem, ca e la fel peste tot.
Siret, Olt, Dunare, Mures samd .... si ca stim cu totii ca ordine se poate face intr-un singur mod : cu parul :D

Scrie răspuns