Japca la Galati

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 11 Oct 2011, 13:57

Din cauza ca exista astfel de oameni nu mai dau ponturi de rapitori nimanui pentru ca stiu ca a 2-a zi sunt acolo si scoate tot afara.Prefer sa merg singur la pescuit sau rar cu cate un prieten care stiu ca nu face macel pe malul apei.Nimeni nu zice sa nu duci 1 peste acasa sa mananci cu familia,dar cand vad braconieri gen Larry ala....Cum am comentat contra lui a sters pozele.
Imagine

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 11 Oct 2011, 14:04

Misto topicu :lol: atat doar ca intotdeauna tre' sa fie si unu care nu pricepe.Recomand frecarea cu colofoniu pe frunte(sacaz mahhh,nu mai cauta) :lol: doar doar nu-i mai scartzaie mintea. :lol:

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 11 Oct 2011, 14:10

:D :D :D :D :D cred ca stiu despre cine e vorba Elias:))))))))))))))))))))))
Imagine

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 11 Oct 2011, 14:38

ia-uite la astia! cum zici ca n-are nimeni nimic cu ei, cum prind curaj si ies in fata :lol:

buna japca asta .mai ieftin ca la sala . jos sedentarismul . ma apuc si eu.
poate-mi scot cauciucurile de iarna :twisted:

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 11 Oct 2011, 14:54

:lol: rine, atentiune la durerilii da' sale, mah...

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 11 Oct 2011, 14:55

:lol: :lol: :lol:
nu vreti sa veniti la mine la facut curatenie in noua " locatie" ? Promit provocari dpdv al greutatilor ridicate :lol: :lol: :lol:
si fac si oferta buna la gume de iarna :lol: :lol: :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 11 Oct 2011, 15:29

MuskMd scrie:1: aia cu moldovenii @ Indian& rine ....ati fi avand voi ceva cu traistarii (atitudine normala si laudabila) dar nu am auzit nici un fel de scuze catre restul :idea: :evil:
Am specificat imediat ca ma refeream la cei in cauza. :wink:
Scuze.

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 11 Oct 2011, 15:48

crysst, a vazut si fratele tau jepcari cat pentru 2 vieti, asa ca nu prea tine aia cu necunoscatorii ...

e ceva munca, dar mai putina decat zici tu ... si aia pentru cei care dau pe maluri aiurea, nu aia care dau sub turbine la hidrocentrale, de exemplu ...

conceptul este urmatorul !!!

si eu iau peste acasa, daca prind evident, si iau fara sa ma stresez mai mult decat cele 5 kile legale ... dar daca prind 30 de shalai cu media la 2 kile sa zicem, iau si eu maxim 5 bucati mai frumoase, si aia e ...

daca ma duc si iau un somn de 10-15, cel mai probabil il iau acasa, ca singurul peste de manaca nevastamea sunt chiftelele de somn ... daca e mai mare nu-l mai iau de exemplu ...

daca iau 15 somotei de 3-5 kile, tot 3-5 bucati iau acasa .... si mai las si pentru alta data ....

si nu prind peste intotdeauna, ci chiar prea rar pentru gustul meu ca sa zic asa ...

dar stii care e difernta fata de jepcari ????

eu nu las in urma enshpe milioane de pesti raniti !!!!

din zece peshti atinsi de ancora ai, cati zici tu ca se si dau afara ? ca eu nu cred ca peste 50% ...

restul raman juliti grav, se imbolnavesc, imbolnavesc si pe altii, mor etc ....

asta e problema cu japca ...

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 11 Oct 2011, 15:50

cel mai mare rau produs e ala : ca pina prinde la japca un peste... raneste zeci !

pesti care nu numai ca nu mai maninca fix atunci dar sint expusi infectiilor , se pot imbolnavii si transmite mai departe

din punct de vedre moral nici daca dai cinstit si iei fara sa vrei... adica accidental nu e ok sa te mindresti ca pescar cu " captura " in pricina

pun pariu ca sintem mai multi care am calcat strimb in tinerete la un nivel sau altul... dar e bine daca se discuta despre de astea iar cei mai tineri baga la tartacutza si nu repeta ...

cei care dau la japca cu siguranta nu sint in stare altfel sa prinda...

is ciorditori... , gainari ! :lol:

grizzly
veteran
veteran

Mesaj de grizzly » 11 Oct 2011, 16:47

crysst scrie:...de cele mai multe ori cei care practica sportul, il practica cu apa pana la ...
imi cer scuze. cum este asta un sport?

Scrie răspuns