Japca la Galati
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Din cauza ca exista astfel de oameni nu mai dau ponturi de rapitori nimanui pentru ca stiu ca a 2-a zi sunt acolo si scoate tot afara.Prefer sa merg singur la pescuit sau rar cu cate un prieten care stiu ca nu face macel pe malul apei.Nimeni nu zice sa nu duci 1 peste acasa sa mananci cu familia,dar cand vad braconieri gen Larry ala....Cum am comentat contra lui a sters pozele.

crysst, a vazut si fratele tau jepcari cat pentru 2 vieti, asa ca nu prea tine aia cu necunoscatorii ...
e ceva munca, dar mai putina decat zici tu ... si aia pentru cei care dau pe maluri aiurea, nu aia care dau sub turbine la hidrocentrale, de exemplu ...
conceptul este urmatorul !!!
si eu iau peste acasa, daca prind evident, si iau fara sa ma stresez mai mult decat cele 5 kile legale ... dar daca prind 30 de shalai cu media la 2 kile sa zicem, iau si eu maxim 5 bucati mai frumoase, si aia e ...
daca ma duc si iau un somn de 10-15, cel mai probabil il iau acasa, ca singurul peste de manaca nevastamea sunt chiftelele de somn ... daca e mai mare nu-l mai iau de exemplu ...
daca iau 15 somotei de 3-5 kile, tot 3-5 bucati iau acasa .... si mai las si pentru alta data ....
si nu prind peste intotdeauna, ci chiar prea rar pentru gustul meu ca sa zic asa ...
dar stii care e difernta fata de jepcari ????
eu nu las in urma enshpe milioane de pesti raniti !!!!
din zece peshti atinsi de ancora ai, cati zici tu ca se si dau afara ? ca eu nu cred ca peste 50% ...
restul raman juliti grav, se imbolnavesc, imbolnavesc si pe altii, mor etc ....
asta e problema cu japca ...
e ceva munca, dar mai putina decat zici tu ... si aia pentru cei care dau pe maluri aiurea, nu aia care dau sub turbine la hidrocentrale, de exemplu ...
conceptul este urmatorul !!!
si eu iau peste acasa, daca prind evident, si iau fara sa ma stresez mai mult decat cele 5 kile legale ... dar daca prind 30 de shalai cu media la 2 kile sa zicem, iau si eu maxim 5 bucati mai frumoase, si aia e ...
daca ma duc si iau un somn de 10-15, cel mai probabil il iau acasa, ca singurul peste de manaca nevastamea sunt chiftelele de somn ... daca e mai mare nu-l mai iau de exemplu ...
daca iau 15 somotei de 3-5 kile, tot 3-5 bucati iau acasa .... si mai las si pentru alta data ....
si nu prind peste intotdeauna, ci chiar prea rar pentru gustul meu ca sa zic asa ...
dar stii care e difernta fata de jepcari ????
eu nu las in urma enshpe milioane de pesti raniti !!!!
din zece peshti atinsi de ancora ai, cati zici tu ca se si dau afara ? ca eu nu cred ca peste 50% ...
restul raman juliti grav, se imbolnavesc, imbolnavesc si pe altii, mor etc ....
asta e problema cu japca ...
cel mai mare rau produs e ala : ca pina prinde la japca un peste... raneste zeci !
pesti care nu numai ca nu mai maninca fix atunci dar sint expusi infectiilor , se pot imbolnavii si transmite mai departe
din punct de vedre moral nici daca dai cinstit si iei fara sa vrei... adica accidental nu e ok sa te mindresti ca pescar cu " captura " in pricina
pun pariu ca sintem mai multi care am calcat strimb in tinerete la un nivel sau altul... dar e bine daca se discuta despre de astea iar cei mai tineri baga la tartacutza si nu repeta ...
cei care dau la japca cu siguranta nu sint in stare altfel sa prinda...
is ciorditori... , gainari !
pesti care nu numai ca nu mai maninca fix atunci dar sint expusi infectiilor , se pot imbolnavii si transmite mai departe
din punct de vedre moral nici daca dai cinstit si iei fara sa vrei... adica accidental nu e ok sa te mindresti ca pescar cu " captura " in pricina
pun pariu ca sintem mai multi care am calcat strimb in tinerete la un nivel sau altul... dar e bine daca se discuta despre de astea iar cei mai tineri baga la tartacutza si nu repeta ...
cei care dau la japca cu siguranta nu sint in stare altfel sa prinda...
is ciorditori... , gainari !