Japca la Galati

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 11 Oct 2011, 17:10

crysst scrie:...unu dintre ei este Nemernic care la fizicul lui de invidiat nu ar putea sa dea la japca nici daca viata lui ar depinde de asta.

Acum astept circul.
Si uite asa..... te faci, neica, de tot kakatul :lol: :lol: :lol: :lol: .....SI :!: :idea: :!:
1) Imi cer scuze in fata tuturor :wink: ca te-am numit SMARDOI.... Total gresit...... Si acum, dupa deschiderea ochilor...ajutat de tine, bineinteles, imi voi repara greseala. Drept urmare, te voi numi un Smardoi Jepcar .....
2) Tu numesti japca un sport ? Defapt...daca stau bine sa ma gandesc.... ce poti scoate din tine, Smardoiule Jepcar, decat injurii :wink: si prostii....
3) Smardoiule muribund...... la fizicul meu, asta invidiat de burtosi :arrow: , ma descurc sa fac bani cu capul :wink: .... nu sunt nevoit sa recurg la ilegalitati, si aici stii foarte bine unde vreau sa bat.... si la Japca.... Nu am incercat nici macar acum 6-7 ani :wink: :arrow: :arrow:

Si, ca sa citez o reclama indragita mie, "Ce faci, mediocrule ?!" .....iar o dai in bara ?

p.s.: eu ti-am mai zis, cretinel, daca nu stii sa-ti legi gura atunci cand trebuie...... ti-o furi :wink:

p.p.s.: acum...astept un ALT mail cu INJURII adresate familiei.....ca deh' smardoiu' .... pana nu se da Japcar.... nu se lasa..... :arrow:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 11 Oct 2011, 17:25

grizzly scrie:
crysst scrie:...de cele mai multe ori cei care practica sportul, il practica cu apa pana la ...
imi cer scuze. cum este asta un sport?
pentru intrebarea asta exista un raspuns, citez:
"nu discut cu p.....i" , valabil si pentru nemernic.
cand am zis sport am zis la caterinca....numai nemernic era in stare sa nu vada asta.....
Toni, tu daca prinzi 20 de salai opresti 5 restu ii eliberezi iar daca maine , poimaine si duminica nu prinzi nimic, nu e o problema ai avut o iesire in natura, pe cand muritoru de foame daca maine si pimaine nu prinde nimic, nu le poate zice copiilor ca a avut o iesire frumoasa.
Una peste alta, nu sunt de acord cu sportu, dar nici nu ma apuc sa dau cu pietroaie.....100% de acord cu cei care blameaza ranirea pestelui, dar trebuie sa se gandeasca ca tot ancora scot si ei din pestii aia pe care ii elibereaza.

catalin66
veteran
veteran

Mesaj de catalin66 » 11 Oct 2011, 17:56

E discutabila toata teoria asta a ta cum ca persoanele care au ramas fara servici si nu au ce pune pe masa au voie sa faca tot felul de faradelegi pentu a-si asigura traiul zilnic . Iar noi ceilalalti ar trebui sa inchidem ochii si sa intelegem actele de braconaj , taiatul si vandutul padurii , furturile de pe ogoare , furturile de cabluri electrice , micile gainarii si combinatii , etc .

Marea majoritate provin din mediul rural , chiar cei care o mai ard aiurea prin orase dupa ce s-au inchis marile combinate si uzine , fabrici ...

Sunt sigur ca au la tara pamant pe care ar putea sa-l munceasca sa-si asigure traiul lor si familiilor , dar acolo e greu , e munca de cu zori si pana intuneca , acolo chiar ca i-ar lua dracu de dureri de spate .

La fel si cu cei de la sate , daca te uiti atent la fetele lor ai sa vezi ce fel de oameni se apuca de treaba asta , toti nenorocitii si betivii satului , ca sunt si oameni harnici cinstiti si gospodari care n-au timp sa piarda pe malul garlei .

E , mai este o categorie , cea a capatuitilor gen cocalari care au bani facuti dracu stie cum, care isi cumpara barci , jeepane scule .... dar sangele apa nu se face si nici nu-i schimba caracterul infect .

P . S. Cunosc persoane , unele apropiate mie care au ramas fara slujbe si o duc greu si nu s-au apucat de faradelegi pentru ca au o chestie care multora le lipseste din nastere . CARACTER

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 11 Oct 2011, 18:12

mai crysst..da-o dracu.'
intepatura de la ancora aia din bot nu se compara cu rana sfasiata, de-a lungul sau de-a latul pestelui pan' la mate . stii si tu asta. multi am vazut pesti cu urme de "dinti" pe ei . in realitate foarte putini au urme reale de dinti. cormoranii mai fac rani de genul asta la pesti de dimensiuni medii sau chiar mari.
cat despre aia la "nivel de dacie" un meniu monoton pe baza de arpacas
ar fi cel mai corect tratament. ca sa aiba ce manca. :wink:

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 11 Oct 2011, 18:16

@ catalin66 : ... hai sa fim seriosi ! ... aia cu betivanii e aiurea rau ! ce naiba aveti cu moldovenii ? :lol:

catalin66
veteran
veteran

Mesaj de catalin66 » 11 Oct 2011, 18:22

Da cine a zis de ceva de moldoveni :shock: chiar sa vreau nu pot :lol: jumate sunt si eu moldovean , nu betiv :lol:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 11 Oct 2011, 18:36

crysst scrie: pe cand muritoru de foame daca maine si pimaine nu prinde nimic, nu le poate zice copiilor ca a avut o iesire frumoasa.
.
Asta era motivul retinerii atator stiuci subdimensionate ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Si ?! Ce ti-au zis puradeii ? Multumiti ? Vorba aia.... mic .. mare... copchilul mananca :arrow:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

keymaker
senior
senior

Mesaj de keymaker » 11 Oct 2011, 19:48

poate faceti un topic ptr voi doi ca aveti "history" in contre....no offense guys dar e de OTV chestia asta...de acum nu mai intereseaza pe nimeni cine are drepatate sau nu:doar holbeaza ochii...o fi buna la audienta dar prosteste publicul
"I love not man the less, but Nature more"....lord George G.Byron

grizzly
veteran
veteran

Mesaj de grizzly » 11 Oct 2011, 19:49

crysst scrie:citez: "nu discut cu p.....i" , valabil si pentru nemernic.
poti detalia un pic faza cu p...i? credeam ca se poate purta o discutie civilizata, dar nu tin neaparat...
cat despre japca aia pe care o practicai tu acuma nu stiu cati ani, e tot un patetism. fie ca jepcarii nu au suficienta minte sa isi dea seama ca sunt metode mai usoare, fie ca nu au banii necesari sa isi procure mijloacele necesare adoptarii metodei mai usoare, fie ca doresc doar sa puna 3 poze intr-un album, este tot braconaj. sa ii aperi pe cei care fac treaba asta, sau, mai rau, sa mai si recunosti ca ai incercat, cel putin, este un patetism maxim. vecin cu foamea.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 11 Oct 2011, 19:54

...lasati-l incet , ca spune tot... :lol:

Scrie răspuns